Mod Nové horizonty verze b 1.09 kompatibilní s X3 v.2.5 CZ
Moderator: DJ Die
-
-
-
to ze posle signal, znamena, ze ho muzes zachranit, ne, ze musis...Když nějakej pilot se jmenem vyskočí, pošle SOS signál, že ho mam zachránit. Dostanu za to nějakou odměnu? Mám ho vyložit na nějakym určenym místě nebo co s nim? Můžu ho použít do vlastní lodi (maj zkušenosti)?
kdyz vyskoci, muzes ho bud nalodit postaru, a ziskas otroka nebo pouzit prikaz z menu extractAI/astronaut ... to same lze pouzit na zachranej modul... (pod 800metru)
pokud extraktnes astronauta, je z neho otrok pokud extraktnes modul, tak pasazer... pokazdy ziskas AI ktere muzes nacpat do vlastnich lodi...
jen nevim jestli je to vlastnost NH nebo nejakeho scriptu, ktere jsou doporuceny na prvni strance... nektere jsem pouzil
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
-
Děkuju, to sem chtěl vědět. Buď je to přímo NH a nebo Pilot AI III. Osobně bych si tipnul ten script, v popisu se něco takovýho píše, ale vážně je to jenom tip.syk wrote: to ze posle signal, znamena, ze ho muzes zachranit, ne, ze musis...
kdyz vyskoci, muzes ho bud nalodit postaru, a ziskas otroka nebo pouzit prikaz z menu extractAI/astronaut ... to same lze pouzit na zachranej modul... (pod 800metru)
pokud extraktnes astronauta, je z neho otrok pokud extraktnes modul, tak pasazer... pokazdy ziskas AI ktere muzes nacpat do vlastnich lodi...
jen nevim jestli je to vlastnost NH nebo nejakeho scriptu, ktere jsou doporuceny na prvni strance... nektere jsem pouzil
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
-
zacinam mit mirne problemy...nedokazu sam posoudit cim to presne je, jestli NH nebo nektery ze scriptu, ale stava se mi, ze pri spojovani stanic do komplexu hra vytuhne...
taktez mi to tuhne pri pokusu o extract/instalAI
znovu spustim hru, a jede to v poho, do te doby nez zacnu zkouset spojovat stanice nebo chytat AI... potom musim pred kazdou operaci delat pro jistotu save... jednou to vyjde, podruhe ne...
ma nekdo podobny problem?
taktez mi to tuhne pri pokusu o extract/instalAI
znovu spustim hru, a jede to v poho, do te doby nez zacnu zkouset spojovat stanice nebo chytat AI... potom musim pred kazdou operaci delat pro jistotu save... jednou to vyjde, podruhe ne...
ma nekdo podobny problem?
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
-
-
-
Už se někdo z vás došoural do sektoru Prastaré království? Čeká tu na vás překvapení.
Spoiler
Show
Kromě toho, že se tam musí přes sektor Khaak jedna a v samotném sektoru Prastaré království je pár khaaků včetně 3 torpédoborců, je zde za snahu odměna ve formě 2 mateřských lodí M1 a několik M3 - lokace -81,100,75 a -85,100,-10. Doporučuji se sem vypravit s větší flotilou a nebo jednou rychlou lodí se skokovým pohonem a dostatkem energie a po zabrání lodi na ni přistát namontovat skokový pohon a skočit s M1 do nejbližšího spřáteleného sektoru. Dá se to stihnout, protože torpédoborci jsou pomalí. Akorát se musí cestou sestřelit pár M5 a M4 khaaků.
-
tohle jsem nasel, jeste par malych lodi ruzne, ale zatim nic jinyho...
ale zajimala by me jina vec... po relativne male chvilce hrani, jsem dostal nabidku na koupi Shipyard jeste jsem na ni nemel, ale postupne jsem si jich koupil 5 mam je vsechny v jednom sektoru (President End) a v postupne v nich prodavam lode... Shipyardy tim ziskavaji Blueprints a pro jednodussi nakup jsem si to rozdelil na male stihace, velke stihace, M6-8, M1-2, TP-TS-TL... dostal jsem nabidku i na Equipment Dock ktery mi ale postavili na nevhodnem miste, tak jsem ho znicil, stim ze mi daji dalsi nabidku, ale nedali...
coz me vede k nazoru, ze muzu mit jen jedno, ale sam sem si ho rozbil, a dalsi uz mozna nebude... vi nekdo?
nabidky na dalsi Shipyardy a EQ docky uz neprichazeji
ale zajimala by me jina vec... po relativne male chvilce hrani, jsem dostal nabidku na koupi Shipyard jeste jsem na ni nemel, ale postupne jsem si jich koupil 5 mam je vsechny v jednom sektoru (President End) a v postupne v nich prodavam lode... Shipyardy tim ziskavaji Blueprints a pro jednodussi nakup jsem si to rozdelil na male stihace, velke stihace, M6-8, M1-2, TP-TS-TL... dostal jsem nabidku i na Equipment Dock ktery mi ale postavili na nevhodnem miste, tak jsem ho znicil, stim ze mi daji dalsi nabidku, ale nedali...
coz me vede k nazoru, ze muzu mit jen jedno, ale sam sem si ho rozbil, a dalsi uz mozna nebude... vi nekdo?
nabidky na dalsi Shipyardy a EQ docky uz neprichazeji
-
Help! 1. Od Dolfiho spojleru lítám po stanicích jak dement už hezky dlouho ale na "Khacke sektory" jsem ve staničních oznámeních nikde nenarazil 
2. koupil sem si Argonskou loděnici v sektoru Svět jak v něm prodáváte lodě to ji tam jenom zakotvíte? Poslal sem tam TSko s Energy cells ale z 8000 se tam vlezly jenom 2.

2. koupil sem si Argonskou loděnici v sektoru Svět jak v něm prodáváte lodě to ji tam jenom zakotvíte? Poslal sem tam TSko s Energy cells ale z 8000 se tam vlezly jenom 2.

-
ja jsem taky seuradnice na khaky ziskal z BBS ve stanicich, ale jesta v hernim pribehu, nevim ale jestli je k tomu storyline nutnej...
pokud je ta lodenice koupena, a postavena od nich, lodenice ti posle zpravu jestli maji lod rozebrat na "blueprints" (pokud papiry uz maji neposlou nic) ty ktere rozeberes si tam potom muzes kupovat
pokud je ta lodenice koupena, a postavena od nich, lodenice ti posle zpravu jestli maji lod rozebrat na "blueprints" (pokud papiry uz maji neposlou nic) ty ktere rozeberes si tam potom muzes kupovat
-
-
jj to jsem mel na mysli... v pribehu souradnice jsou urcite, ale bez pribehu?
ohledne te lodenice... neni to klasicka co si ji koupis a postavis... ta je naprosto k nicemu... skoda penez...
na prvni strance jsou scripty... jde o
K hráčovi přátelské Loděnice-Shipyards od Voxola
K hráčovi přátelské Servizní-Equipment Dock
potom muzes rozebirat
ohledne te lodenice... neni to klasicka co si ji koupis a postavis... ta je naprosto k nicemu... skoda penez...
na prvni strance jsou scripty... jde o
K hráčovi přátelské Loděnice-Shipyards od Voxola
K hráčovi přátelské Servizní-Equipment Dock
potom muzes rozebirat
-
-
-
pokud budeš chtít začít znovu tak není problé X3-X3 converter je poměrně jednoduchý a klidně ti s tím pomůžu, ale souhlasím se SYKem tobě stačí nainstalovat dva scripty :
Mipam wrote: - K hráčovi přátelské Loděnice-Shipyards od Voxola
- K hráčovi přátelské Servizní-Equipment Dock - od Voxola
-
To honza-I:Ta loděnice mě zas až tak neštve ale v BBS nedostávám souřadnice Khackých sektorů(spoiler od Dolfiho na "Prastaré Království!) a taky mám původní hru už pěkně rozjetou(mám přes miliardu) v NH zatím 50 milionů že bych to spojil dokupy(jestli sem ten návod dobře pochopil-spojit 2 savy dohromady)
-
mno tak primo to nefunguje... x3 convert ti vezme stanice a lode, a presune do nove hry...
komplexy to rozpoji na stanice a nahaze po sektoru a pokud to byl nejakej mega komplex (staci 70 stanic), je to strasnej bordel... pokud to byl jeste malej sektor, je to opravdu neuveritelnej bordel... me osobne se o ty stanice zacali rozbijet vsechny mozny lode, nektere se objevili vrostle do asterojdu nebo lokalnich stanic a podobne...
lode to preneslo vice mene v poradku, jen nemeli vybaveni... je sice prima ze mi to preneslo mejch 80 krizniku a usetrilo spoustu penez, ale beze zbrani jsou k nicemu, jiste si dovedes predstavit, jak dlouho by trvalo je vybavit G-PPC kdyz v celem vesmiru je asi jen 4-6 fabrik a vyroba jedne jedine zbrane trva strasne dlouho... stihace to vezme taky, pokud jsou zadokovany v carrierech jinak je to ignoruje
pokud je mezi nimi nejaka lod, ktera neni soucasti hry, doporucuju prodat nebo znicit, usetri to spoustu problemu...
ja osobne kdyz jsem to videl... zacal jsem novou hru
komplexy to rozpoji na stanice a nahaze po sektoru a pokud to byl nejakej mega komplex (staci 70 stanic), je to strasnej bordel... pokud to byl jeste malej sektor, je to opravdu neuveritelnej bordel... me osobne se o ty stanice zacali rozbijet vsechny mozny lode, nektere se objevili vrostle do asterojdu nebo lokalnich stanic a podobne...
lode to preneslo vice mene v poradku, jen nemeli vybaveni... je sice prima ze mi to preneslo mejch 80 krizniku a usetrilo spoustu penez, ale beze zbrani jsou k nicemu, jiste si dovedes predstavit, jak dlouho by trvalo je vybavit G-PPC kdyz v celem vesmiru je asi jen 4-6 fabrik a vyroba jedne jedine zbrane trva strasne dlouho... stihace to vezme taky, pokud jsou zadokovany v carrierech jinak je to ignoruje
pokud je mezi nimi nejaka lod, ktera neni soucasti hry, doporucuju prodat nebo znicit, usetri to spoustu problemu...
ja osobne kdyz jsem to videl... zacal jsem novou hru
-
Už sem začal novou hru s příběhem,dostal sem se až k misi "Nianin úkryt" "Polárka"vletí do asteroidu za ní Khaci následuje film" mám si držet klobouk" pak černá obrazovka hudba v asi 10ti vteřinové smyčce a skončil sem.Už sem se zkoušel vrátit o 2 mise zpět.Dostal sem se na stejné místo a zase to samé tak už nevím