Mam nadzieję, że jutro sobie pogram.
Edit (następnego dnia):
Wydaje mi się, że Wrocław jest chyba lekko w tyle bo nie było
TC ani w Saturnie, ani w MM, ani w Empikach

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
jb24, pisz śmiało, pytaj, onegdaj bywało tu tak że wszystkich witało się z otwartymi rękami (no, chyba że ktoś ewidentnie piracił gręjb24 wrote: wydaje mi się, że to dobry znak, kiedy ktoś chce przedyskutować problem z innym nawet jak jest niewielki no, ale jak kogoś denerwuje no to sorry postaram się mniej pisać
Sorry, nie mam nic osobistego do Ciebie. Będziesz miał problem pomogę jak każdemu. Jednego tylko czego nie lubię to lenistwa. Jeśli coś jest opisane instrukcji to zawsze będę pisał każdemu: przeczytaj sobie w niej. Włożysz tyle samo wysiłku co ja, a przy okazji może jeszcze coś inne znajdziesz.jb24 wrote:bo kolega Yacek coś mnie chyba nie lubi, dlatego tak się denerwuje
Amen bracie!Yacek wrote: Tak samo nie lubię pytań typu: mam w grze przycisk A, co się stanie jak go nacisnę? A co, nie łaska samemu nacisnąć i zobaczyć? Boisz się? A z domu tez boisz się wychodzić?
Jeśli coś można sprawdzić samemu to czemu tego nie zrobić? Pytanie warte odpowiedzi pojawia się dopiero w momencie, kiedy ktoś naciśnie ten przycisk A i nie zadziałał, albo zadziałał, ale nie tak jak powinien. Wtedy chętnie pomogę.
Oki, to i ja dodam swoje trzy grosze, tym bardziej po późniejszych postach. Wg mnie dobrym podejściem na forach jest reguła: jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz. Jeśli nie chcesz pomóc, też nie pisz. A swoje niezadowolenie albo zły humor zostawiaj w domu zanim wejdziesz na forum. Spoko, inni odpiszą; na szczęście są tacy, którzy chętnie pomogą pytającemu, niezorientowanemu, niezależnie od tego czy dana rzecz jest w instrukcji, faq czy jeszcze gdzieś indziej. Ustawiczne kierowanie pytających do instrukcji czy faq powoduje, że forum jako miejsce do wymiany opinii, przestaje mieć rację bytu. Może lepiej od razu je zamknąć, FAQ wrzucić na stronę www i będzie po sprawie - nikt nie będzie już zawracał gitary pytaniami denerwującymi tzw. "doświadczonych" tudzież "zorientowanych".Yacek wrote:A to nie lepiej było zajrzec do instrukcji? Tam jest to opisane, nie trzeba od razu pisać na forum, ale widocznie komuś łatwiej tu napisać niż przeczytać samemu w instrukcji.