Komputer pokladowy BPH
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Komputer pokladowy BPH
Kupilem komputer BPH i chcialbym wiedziec co oznacza oznaczenie BPH ...L0 lub BPH ... L1 i czy to ma jakis wplyw na cos kiedykolwiek i czy sie zmienia na przykladowo BPH ... L2 ?
-
Re: Komputer pokladowy BPH
proponuje przeczytaćhttp://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=79980arkadiusz wrote:Kupilem komputer BPH i chcialbym wiedziec co oznacza oznaczenie BPH ...L0 lub BPH ... L1 i czy to ma jakis wplyw na cos kiedykolwiek i czy sie zmienia na przykladowo BPH ... L2 ?
a te cyferki to prawdopodobnie poziomy doświadczenia pilota którego zatrudniasz
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
thanx za odpowiedz, teraz tylko trzeba czasu na upgrade ich levelu ale to widze dluuugo potrwa
bo aby mi sprzedawali w doku zaopatrzeniowym musza miec 4 lev a mam dopiero na 1. Szczerze mowiac{piszac} nie wiem kiedy mi nawet zaawansowali
Mam ok. 40 takich gosci kupionych jednoczesnie i jak zauwazylem to od razu chyba mi nie ktorzy na 1 lev wskoczyli ale moze mi sie wydawalo... 

-
na pierwszy level weszli chyba od razu.
natomiast żeby zaopatrywali ci stacje handlowe/doki musisz ich chyba najpierw przenieść do jakiejś łatwiejszej "roboty" czyli do jakiejś fabryczki

natomiast żeby zaopatrywali ci stacje handlowe/doki musisz ich chyba najpierw przenieść do jakiejś łatwiejszej "roboty" czyli do jakiejś fabryczki

X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
W kwestii technicznej - możecie podawać linki do konkretnych postów a nie koniecznie do początku całego tematu.
Przykładowo dla BPH link powinien być taki:
http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... 894#929894
Każdy post ma na początku (na górze) datę wysłania na forum, a przed "wysłany" jest taki mały znaczek w formie dwóch kwadracików - mam nadzieję, że jest u Was widoczny - to jest link do danego posta
Każdy post ma na początku (na górze) datę wysłania na forum, a przed "wysłany" jest taki mały znaczek w formie dwóch kwadracików - mam nadzieję, że jest u Was widoczny - to jest link do danego posta

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
dzięki za instrukcjeSauron11 wrote:W kwestii technicznej - możecie podawać linki do konkretnych postów a nie koniecznie do początku całego tematu.
Każdy post ma na początku (na górze) datę wysłania na forum, a przed "wysłany" jest taki mały znaczek w formie dwóch kwadracików - to jest link do danego posta

ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
dzięki temu, że podaliśmy link do początku tematu ko;ega przeczyta przecież same WAŻNE i POTRZEBNE informacje o grze

[ external image ]
[ external image ]
-
-
-
Niestety na początku będą tylko skupować surowce do produkcji, dopiero od któregoś poziomu zajmują się sprzedarzą.arkadiusz wrote:a jak uruchomie bph to sprzedawac tez beda ? czy trzeba uruchomic "sprzedaj za najlepsza cene " ? bo w tym linku co podaliscie to raczej o tym nic nie ma.
poszperaj po forum, to tutaj wszystko jest gdzieś opisane bo sam to tutaj zanalazłem wtedy gdy było mi potrzebne.
Powodzenia i miłej zabawy

Tak na szybko to sprzedają towary od 6 poziomu, a dla stacji handlowych/doków chyba mogą pracowac od 4 poziomu z tym, że nie wiem czy BPH zajmuje się sprzedażą towarów ze stacji/doków
[ external image ]
[ external image ]
-