Power Circle, Przyszłość???
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Power Circle, Przyszłość???
Niech ktoś mi powie jaka jest przyszłość Power Circle? Mam tam elektrownię, w 1 stazurę (zmaniaczenie) mam nawet 20000$ i pytam się czy stanie się tam jakaś rozruba na przestrzeni najbliższej przyszłości??
-
-
-
-
Power Circle nieszczególne????
Ile sezur trwał twój najdłuższy przelot przez sektor????
Tam jest jedna elektrownia, ceny wniej oscylują między 18 a 23 cr!!!!! Tak samo w tamtejszych fabrykach!!!
A obok jest inny głodujący energetycznie sektor, Harons Nebula. Moją elektrownię obsługują 4 Merkury!!! 3 zajmują się dystrybucją, a jeden kryształy. Ilość skoków na 1, A kosa jeszcze większa!!!
I nie jest jusz zbyt bezpiecznie, W dwie stazury razwaliłem ( Sam!!! novą z jednym WMP BETA!!!) trzy klastery.

A obok jest inny głodujący energetycznie sektor, Harons Nebula. Moją elektrownię obsługują 4 Merkury!!! 3 zajmują się dystrybucją, a jeden kryształy. Ilość skoków na 1, A kosa jeszcze większa!!!
I nie jest jusz zbyt bezpiecznie, W dwie stazury razwaliłem ( Sam!!! novą z jednym WMP BETA!!!) trzy klastery.

-
Ok, zrozumialem
U mnie ten energetyczny kryzys obsluguje wlasnie elektrownia w Herrons Nebula. A wlasnie przed chwila awansowalem na Asa Trzeciego Stopnia - i od razu po awansie powiekszone klastery zaatakowaly w trzech miejscach na raz. Stracilem trzy transportowce ze slabymi tarczami, kupione jeszcze na poczatku gry. Im wiekszy stopien, tym agresywnosc filetowych wieksza
Boje sie, co bedzie, gdy dojdzie do tego patch 

-
Zrobisz kokosy na misjach, zakupisz trzy Hydry, wymaksujesz ładownie i zastąpisz nimi wysłużone transportowceMarcybiskup wrote: Stracilem trzy transportowce ze slabymi tarczami, kupione jeszcze na poczatku gry. Im wiekszy stopien, tym agresywnosc filetowych wiekszaBoje sie, co bedzie, gdy dojdzie do tego patch

Edit: no to może tak: Zrobisz kokosy na misjach, zakupisz trzy Hydry, wymaksujesz ładownie i załadujesz Szerszeniami i użyjesz ich jako ochrony dla swych wysłużonych transportowców

Last edited by Sauron11 on Fri, 13. Aug 04, 19:28, edited 2 times in total.
-
A Hydry będą mogły dokować do fabryk.... a świstak siedzi i zawija je w te sreberkaSauron11 wrote:Zrobisz kokosy na misjach, zakupisz trzy Hydry, wymaksujesz ładownie i zastąpisz nimi wysłużone transportowceMarcybiskup wrote: Stracilem trzy transportowce ze slabymi tarczami, kupione jeszcze na poczatku gry. Im wiekszy stopien, tym agresywnosc filetowych wiekszaBoje sie, co bedzie, gdy dojdzie do tego patch

-
-
-