Power Circle, Przyszłość???

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

RAFIO
x3ap

Power Circle, Przyszłość???

Post by RAFIO »

Niech ktoś mi powie jaka jest przyszłość Power Circle? Mam tam elektrownię, w 1 stazurę (zmaniaczenie) mam nawet 20000$ i pytam się czy stanie się tam jakaś rozruba na przestrzeni najbliższej przyszłości??
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Nadchodzi patch 1.4... i zadne miejsce w kosmosie nie bedzie juz bezpieczne...
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Ty to umiesz pocieszać :lol:
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Power Circle nie jest chyba jakims szczegolnym sektorem. Bardziej boje sie o Koncowke Prezydenta i Ore Belt - drzyj, jesli tak jak ja masz tam swoje imperium ;)
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Power Circle nieszczególne???? :lol: Ile sezur trwał twój najdłuższy przelot przez sektor???? :evil: Tam jest jedna elektrownia, ceny wniej oscylują między 18 a 23 cr!!!!! Tak samo w tamtejszych fabrykach!!! :D
A obok jest inny głodujący energetycznie sektor, Harons Nebula. Moją elektrownię obsługują 4 Merkury!!! 3 zajmują się dystrybucją, a jeden kryształy. Ilość skoków na 1, A kosa jeszcze większa!!!
I nie jest jusz zbyt bezpiecznie, W dwie stazury razwaliłem ( Sam!!! novą z jednym WMP BETA!!!) trzy klastery. :mrgreen:
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Ok, zrozumialem :D U mnie ten energetyczny kryzys obsluguje wlasnie elektrownia w Herrons Nebula. A wlasnie przed chwila awansowalem na Asa Trzeciego Stopnia - i od razu po awansie powiekszone klastery zaatakowaly w trzech miejscach na raz. Stracilem trzy transportowce ze slabymi tarczami, kupione jeszcze na poczatku gry. Im wiekszy stopien, tym agresywnosc filetowych wieksza :evil: Boje sie, co bedzie, gdy dojdzie do tego patch :o
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Marcybiskup wrote: Stracilem trzy transportowce ze slabymi tarczami, kupione jeszcze na poczatku gry. Im wiekszy stopien, tym agresywnosc filetowych wieksza :evil: Boje sie, co bedzie, gdy dojdzie do tego patch :o
Zrobisz kokosy na misjach, zakupisz trzy Hydry, wymaksujesz ładownie i zastąpisz nimi wysłużone transportowce :D

Edit: no to może tak: Zrobisz kokosy na misjach, zakupisz trzy Hydry, wymaksujesz ładownie i załadujesz Szerszeniami i użyjesz ich jako ochrony dla swych wysłużonych transportowców :wink:
Last edited by Sauron11 on Fri, 13. Aug 04, 19:28, edited 2 times in total.
adam00
x4

Post by adam00 »

Sauron11 wrote:
Marcybiskup wrote: Stracilem trzy transportowce ze slabymi tarczami, kupione jeszcze na poczatku gry. Im wiekszy stopien, tym agresywnosc filetowych wieksza :evil: Boje sie, co bedzie, gdy dojdzie do tego patch :o
Zrobisz kokosy na misjach, zakupisz trzy Hydry, wymaksujesz ładownie i zastąpisz nimi wysłużone transportowce :D
A Hydry będą mogły dokować do fabryk.... a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :lol:
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

Buahahahaha, świstak siedzi, bo sreberka były kradzione :lol: :lol:

-Pozdro,
-:lol:
Przeżyłem Incydent Smoka! :D
X2 1.4 + Bonus-Pack PL + MWM (standardowa mapa)
27 Stacji, jakieś 50 TS'ów, 1xM6, 3xM3, 1xM4, 4xM5 i kilka innych badziewi. :)
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Muahahaha, edit: świstak już nie siedzi - wydał krowę i został świadkiem koronnym... :lol:
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Vill
x2

Post by Vill »

Ney, świstak siedział bo był dilerem, a krowy nie wydał tylko obiecał, że sie z nia orzeni i bedzie ja codziennie masował, jeżeli da mu alibi... naiwna :twisted:
Temporalily suspended in a time lapse...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”