EDIT 18.07.04: UWAGA! PATCH 1.4 jest dostepny aktualnie tylko dla ANGIELSKIEJ, AMERYKANSKIEJ i NIEMIECKIEJ wersji. Dla wersji polskiej ukaze sie pozniej.
EDIT 12.09.04 PATCH JUZ JEST W WERSJI PL DOSTEPNY DO DOWNLOADU!
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Gamer bądź łaskaw nie wprowadzać ludzi w błąd i podać dokładnie do jakich wersji X2 zostały wypuszczone patche. Czy dużo osób na tym forum użytkuje wersję EU, USA lub australijską? Szczerze wątpię czy jest jeszcze ktoś poza Tobą i może klarixem. Tak więc ta zdecydowana większość jeszcze na łatę do swojej wersji musi trochę poczekać.Gamer77 wrote:Na to dlugo czekalismy: latka do X2, wersja 1.4 jest teraz dostepna do sciagniecia z dzialu downloadow strony Egosoftu!
W pliku readme niemieckiej wersji przeczytalem, ze "jest wiele wersji tego upadate'u, w roznych jezykach. W celu sciagniecia tego upadate'u z naszej stony, powinno sie to uczynic za posrednictwem online klucza rejestracyjnego naszego produktu. W ten sposob jest pewne otrzymanie odpowiedniej wersji tego upadate'u." Wiec w pewnym sensie sam zostalem wprowadzony w blad. Przepraszam za powstale utrudnienia.ˇ Es gibt mehrere Versionen dieses Updates in verschiedenen Sprachen. Um das Update von unserer Webseite herunterzuladen, sollten Sie sich mit Hilfe des Online-Registrierungsschlüssels unseres Produktes registrieren. Damit ist sichergestellt dass Sie die richtige Version des Updates erhalten.
Tak, tylko ze ja wlasnie tak zrobilem i sciagnelo mi "porypana" wersje 1.4EU. A poniewaz w opisie bylo ze to do wysztkich europejskich "non-Germany", wiec spokojnie zainstalowalem. Wiec raczej pretensje mam do egosoftu, ze nie potrafi wyraznie i poprawnie wskazac odpowiedniej wersji patchaGamer77 wrote:W pliku readme niemieckiej wersji przeczytalem, ze "jest wiele wersji tego upadate'u, w roznych jezykach. W celu sciagniecia tego upadate'u z naszej stony, powinno sie to uczynic za posrednictwem online klucza rejestracyjnego naszego produktu. W ten sposob jest pewne otrzymanie odpowiedniej wersji tego upadate'u." Wiec w pewnym sensie sam zostalem wprowadzony w blad. Przepraszam za powstale utrudnienia.
Pretensje to możesz mieć jedynie do siebie a z pewnoscią nie do firmy. Jeśli użytkujesz wersję polską gry X2, to na logikę powinieneś przyjąć, że do tej gry będzie patch zlokalizowany po polsku. Tym bardziej, że wiele się o tym pisało na tym forum.Montrala wrote: A poniewaz w opisie bylo ze to do wysztkich europejskich "non-Germany", wiec spokojnie zainstalowalem. Wiec raczej pretensje mam do egosoftu, ze nie potrafi wyraznie i poprawnie wskazac odpowiedniej wersji patcha
Po pierwsze radzę trochę grzeczniejMontrala wrote:Wiec mi tu kitu nie wciskaj, ze mam miec do siebie pretensje. Co? Egosoft i Play laske robia? Nie... pieniazki zarabiaja... wiec mogliby sie "szarpnac" na uczciwa informacje dla klienta, a nie wpuszczanie ludzi w maliny.
Takie działania nie przyniosą Ci zyskuIndoctrine wrote:Jak rozumiem, chcociaż patcha tłumaczysz, Play wcale nie powiedział, że go wyda?
Zamiast pojedynczo wysyłać więc maile z prośbą o to, .