Mwm
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Tia... Tylko troche nudnawo. I dlaczego nie mam nowych misji w BBS ?
Spoiler
Show
No bo ja wim czy trudniej - dostajesz disco lpiej napakowane, niz na x-treme, na poczatku zyskujesz w misji statek goonerski, a w czasie pierwszej lepszej bitwy (u mnie akurat xenoni najechali Argon Prime) czekasz sobie z boczku i zbierasz tylko pozostale rakiety - ze 100kawalkow mozna uzbierac...

-
U mnie pomimo przejęcia statku gonerów było trudno. Na xtreme disco jest strasznie wolny a upgrady szybkości kosztują majątek ponad to na początku opłaca się kupić drony naprawcze gdyż potem strasznie ciężko je dostać a to też spory wydatek
Na rakiety się nie załapałem bo zgarniali je przedemną a i tak miałbym za małą ładownię. Nowych misji bbs nie ma ale zauważyłem że znacznie częściej występują misje typu zabójstwo itp.

-
Za statek Gonerow niestety nie dostajesz zbyt wiele. Jesli zdazysz powiekszyc ladownie, mozesz wzbogacic sie na zbieranych rakietach, to fakt. Tyle ze to wlasciwie JEDYNY sposob na szybsze zarobienie forsy w modzie. A potem i tak szok - elektrownie sa po 1 700 000 (slownie milion siedemset tysiecy)
Wiec co Ci przyjdzie z tych marnych 200tys? 
Levisq, jesli chcesz, przesle Ci pare screenow, bo robilem od poczatku gry w moda.

Levisq, jesli chcesz, przesle Ci pare screenow, bo robilem od poczatku gry w moda.
-
Dzieki chętnie sobie popatrze co sie tam wyczynia... na levisq@netfriend.orgMarcybiskup wrote:Za statek Gonerow niestety nie dostajesz zbyt wiele. Jesli zdazysz powiekszyc ladownie, mozesz wzbogacic sie na zbieranych rakietach, to fakt. Tyle ze to wlasciwie JEDYNY sposob na szybsze zarobienie forsy w modzie. A potem i tak szok - elektrownie sa po 1 700 000 (slownie milion siedemset tysiecy)Wiec co Ci przyjdzie z tych marnych 200tys?
pozdrawiam:))
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
-
-
-
No nie, jeszcze raz do nowa?
Nieprzezyje!
Dopiero wczoraj postawilem pierwsza elektrownie.
Do tego mam Delfina i Disco. A zajelo mi to dwa tygodnie!
Ale jest fajnie na Xtreme
Choć najwiecej przyjemnosci sprawia mi sensowniejsze wydawanie pieniedzy. Już nie wywalilem kasy na remont merkurego, poszedl jak stał na żyletki.
Nieprzezyje!
Dopiero wczoraj postawilem pierwsza elektrownie.
Do tego mam Delfina i Disco. A zajelo mi to dwa tygodnie!
Ale jest fajnie na Xtreme