Mwm

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

levisq
x3tc

Mwm

Post by levisq »

Czy ktos mi wreszcie odpowie czy MWM trzeba zaczynac od zera, czy mozna sie przeniesc z całym dobytkiem? :fg:
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Od nowa. I jest o wiele trudniej, ale i ciekawiej.
xor
x2

Post by xor »

Tia... Tylko troche nudnawo. I dlaczego nie mam nowych misji w BBS ?
Spoiler
Show
No bo ja wim czy trudniej - dostajesz disco lpiej napakowane, niz na x-treme, na poczatku zyskujesz w misji statek goonerski, a w czasie pierwszej lepszej bitwy (u mnie akurat xenoni najechali Argon Prime) czekasz sobie z boczku i zbierasz tylko pozostale rakiety - ze 100kawalkow mozna uzbierac... :D
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

U mnie pomimo przejęcia statku gonerów było trudno. Na xtreme disco jest strasznie wolny a upgrady szybkości kosztują majątek ponad to na początku opłaca się kupić drony naprawcze gdyż potem strasznie ciężko je dostać a to też spory wydatek :cry: Na rakiety się nie załapałem bo zgarniali je przedemną a i tak miałbym za małą ładownię. Nowych misji bbs nie ma ale zauważyłem że znacznie częściej występują misje typu zabójstwo itp.
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Za statek Gonerow niestety nie dostajesz zbyt wiele. Jesli zdazysz powiekszyc ladownie, mozesz wzbogacic sie na zbieranych rakietach, to fakt. Tyle ze to wlasciwie JEDYNY sposob na szybsze zarobienie forsy w modzie. A potem i tak szok - elektrownie sa po 1 700 000 (slownie milion siedemset tysiecy) :P Wiec co Ci przyjdzie z tych marnych 200tys? ;)
Levisq, jesli chcesz, przesle Ci pare screenow, bo robilem od poczatku gry w moda.
levisq
x3tc

Post by levisq »

Marcybiskup wrote:Za statek Gonerow niestety nie dostajesz zbyt wiele. Jesli zdazysz powiekszyc ladownie, mozesz wzbogacic sie na zbieranych rakietach, to fakt. Tyle ze to wlasciwie JEDYNY sposob na szybsze zarobienie forsy w modzie. A potem i tak szok - elektrownie sa po 1 700 000 (slownie milion siedemset tysiecy) :P Wiec co Ci przyjdzie z tych marnych 200tys? ;)
Levisq, jesli chcesz, przesle Ci pare screenow, bo robilem od poczatku gry w moda.
Dzieki chętnie sobie popatrze co sie tam wyczynia... na levisq@netfriend.org

pozdrawiam:))
Ażeby po nas zostały jedynie Ślady na piasku i kręgi na wodzie...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Marcybiskup wrote:Od nowa. I jest o wiele trudniej, ale i ciekawiej.
To tak jak w patchu 1.4. :D Czytał kolega wieści na devforum? :wink:
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Nie, opuscilem sie. Ale to chyba dobre wiesci - bedzie sie mozna zakochac w grze od nowa :D
sYs|FlyMASter
x2

Post by sYs|FlyMASter »

No nie, jeszcze raz do nowa?
Nieprzezyje!
Dopiero wczoraj postawilem pierwsza elektrownie.
Do tego mam Delfina i Disco. A zajelo mi to dwa tygodnie!

Ale jest fajnie na Xtreme :P Choć najwiecej przyjemnosci sprawia mi sensowniejsze wydawanie pieniedzy. Już nie wywalilem kasy na remont merkurego, poszedl jak stał na żyletki.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”