Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Temat nie nowy - informowalem n.p. tutajSauron11 wrote:O ile się nie mylę tam chyba obowiązuje niepisane prawo do używania tylko dwóch języków - angielskiego i niemieckiego. Ciekaw jestem co powiedzą admini na dodatkowy język na czacie
Bardzo mi milo i tez chcialbym moc tam byc, ale nie moge. Moja kombinacja Macintosha, macowego Explorera i pracowej blokady na chaty nie pozwala mi nawet poprawnie wyswietlic chata, a co dopiero wziac w nim udzial... musi mi wystarczyc forum.Sauron11 wrote:Wszyscy wiedzą, że istnieje, można ustalić jakąć godzinkę w ciągu dnia, umówić się i pogadać wtedy on line na tym czacie, oczywiście kanał główny bo innego nie nada. Jak widzę kogoś na forum, np. Marcy'ego to aż mnie skręca żeby postukać na czacie
Na ten chat musisz miec IE pod Windows. Zadna inna kombinacja nie chodzi, bo sa tam uzywane elementy ActiveX.Marcybiskup wrote:Moja kombinacja Macintosha, macowego Explorera i pracowej blokady na chaty nie pozwala mi nawet poprawnie wyswietlic chata, a co dopiero wziac w nim udzial...