XML Egosoft chat - dla forumowiczów

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Sauron11
x3tc

XML Egosoft chat - dla forumowiczów

Post by Sauron11 »

Wszyscy wiedzą, że istnieje, można ustalić jakąć godzinkę w ciągu dnia, umówić się i pogadać wtedy on line na tym czacie, oczywiście kanał główny bo innego nie nada :) . Jak widzę kogoś na forum, np. Marcy'ego to aż mnie skręca żeby postukać na czacie :wink:
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Może teraz...?
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Ale żeś topic wynalazł :D
Stalovy - poszukiwacz zaginionych topiców :lol:
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Pavlo wrote:Stalovy - poszukiwacz zaginionych topiców
To ja! :D:D:D
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Ja tam zaglądam średnio co drugi, trzeci dzień (orócz weekendu). Ale wtedy to zostaję od rana kilka dobrych godzin.

klarix
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

O ile się nie mylę tam chyba obowiązuje niepisane prawo do używania tylko dwóch języków - angielskiego i niemieckiego. Ciekaw jestem co powiedzą admini na dodatkowy język na czacie :wink:

EditS11: Dowiedziałem się, że dla użytkowników poziomu 1. nie ma ograniczenia co do języka i można na czacie używać polskiego swobodnie :D
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
DRACOOL
x3tc

Post by DRACOOL »

To bardzo fajnie jak zaraz po wejściu na chat wszyscy cię witaja, straszna szkoda, że nie potrafie się odwzajemnić.(kolejna motywacja do nauki języków obcych :D )
Hi...
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

DRACOOL, jak chcesz sie ogólnie przywitać, napisz po prostu:
Hello @All :)

Jak chcesz przywitać kogoś konkretnie, kliknij jego nick na liście obecności chata, a potem napisz wiadomość.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
DRACOOL
x3tc

Post by DRACOOL »

OK, dzięki. :D :D
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Post by klarix »

Sauron11 wrote:O ile się nie mylę tam chyba obowiązuje niepisane prawo do używania tylko dwóch języków - angielskiego i niemieckiego. Ciekaw jestem co powiedzą admini na dodatkowy język na czacie :wink:
Temat nie nowy - informowalem n.p. tutaj :-)

Pozdrawiam,
klarix
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

niedawno wszyscy gadali pa ruski. Nawet Roger Powel (też jest ruski).
i jakoś nikt sobie z tego powodu problemów nie czynił. A co do OT:
Tam zawsze jest OT.
Marcybiskup
x3ap

Re: XML Egosoft chat - dla forumowiczów

Post by Marcybiskup »

Sauron11 wrote:Wszyscy wiedzą, że istnieje, można ustalić jakąć godzinkę w ciągu dnia, umówić się i pogadać wtedy on line na tym czacie, oczywiście kanał główny bo innego nie nada :) . Jak widzę kogoś na forum, np. Marcy'ego to aż mnie skręca żeby postukać na czacie :wink:
Bardzo mi milo i tez chcialbym moc tam byc, ale nie moge. Moja kombinacja Macintosha, macowego Explorera i pracowej blokady na chaty nie pozwala mi nawet poprawnie wyswietlic chata, a co dopiero wziac w nim udzial... musi mi wystarczyc forum.
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Re: XML Egosoft chat - dla forumowiczów

Post by klarix »

Marcybiskup wrote:Moja kombinacja Macintosha, macowego Explorera i pracowej blokady na chaty nie pozwala mi nawet poprawnie wyswietlic chata, a co dopiero wziac w nim udzial...
Na ten chat musisz miec IE pod Windows. Zadna inna kombinacja nie chodzi, bo sa tam uzywane elementy ActiveX.
Na drugi chat (XChat) mozna isc kazdym browser pod kazdym systemem operacyjnym, tylko trzeba miec zainstalowana Jave. Ja n.p. chatuje tam Firefox'em pod systemem OS/2.

Pozdrawiam,
klarix

Return to “Polskie / Polish X-Forum”