jak wysoka trzeba miec reputacje u OTAS zeby Venti pojawil sie w sprzedazy? Zrobilem dla nich juz tyle podobnych do siebie misji ze powoli zaczynam miec juz dosc, a Venti to moje male X-owe marzenie ;p (przetestowalem go za pomoca cheat'ow i jestem zachwycony, ale zdobyc chce go legalnie i bez capowania-zreszta widzialem wiecej hyperionow niz venti ;p )
edit:wiem juz ze mam go dostac za wykonywanie misji...problem w tym ze wykonalem ich chyba z 15 i nie dostalem zadnego statku od nich, ciagle tylko jakas smieszna kase...
Pytanie o Venti'ego
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
FAQ#81
W temacie o nagrodach za misje korporacji jest post z linkiem do tematu na forum angielskim Egosoftu, gdzie opisane są dokładnie reputacje potrzebne u danej korporacji, wymagane do otrzymania nagrody. Venti dostajemy przy randze 7 - Główny Szef. Dostajemy, jeden egzemplarz, statek nie pojawia się w stoczni. Jeśli chcesz go mieć w stoczni użyj skryptu Shipyard OTAS.
W temacie o nagrodach za misje korporacji jest post z linkiem do tematu na forum angielskim Egosoftu, gdzie opisane są dokładnie reputacje potrzebne u danej korporacji, wymagane do otrzymania nagrody. Venti dostajemy przy randze 7 - Główny Szef. Dostajemy, jeden egzemplarz, statek nie pojawia się w stoczni. Jeśli chcesz go mieć w stoczni użyj skryptu Shipyard OTAS.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-