Problem s best selling locatorem a co s troskama znicene stanice

Moderator: DJ Die

lubanus
x4

Problem s best selling locatorem a co s troskama znicene stanice

Post by lubanus »

Ahoj, prosím o radu, krom sektrových a vesmírných obchodníků využívám vlastní obchodní flotilu 4 boronů (14000 units), se kterými si obchoduju sám (velice výnosné, i přes vysoké pořizovací náklady- během tří skoků jedním znich vydělám mega jak prd). K tomuto nutně potřebuju best selling a best buy locator. na lodích je mám nainstalované koupené, ale z ničeho nic mi přestali fungovat, prostě tu nabídku v meny lodě nemám. co se stalo?
co s tím?
zkoušel jsem se u teladů znovu koupit ale to nejde protože už tam naistalované jsou?!

2) jsem šikula při přetahování stanic s tractor beamem, jsem si zničil dvě farmy, a protože jsem hard core player - tj, neloaduju staré pozice pro získání nějaké výhody či ovlivnění průběhu hry - tak ty stanice pořtebuju odtáhnout - což tractor beamem nejde, a nebo zničit ale to nevím čím?
syk

Post by syk »

mno nebylo by spatne rict o kterou hru se vlastne jedna... tipuju, ze minimalne X3...
trosky stanic zmizi po nejake dobe samy, pokud se nepletu, jakmile opustis sektor znacne se to urychli...

ohledne best selling/buy locator to netusim, instaloval jsi nejake scripty?
muzes zkusit lod prodat, koupit novou a znovu vybavit, jestli to potom bude makat?
eventuelne koupit nejakou a presunou to do ni a koupit novy, nebo presunout tam a zpet, trosku zablbnout proste :)
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
plynak
x3tc

Post by plynak »

Hmm, tak to mne nenapada. Hlavne proto, ze ja tyhle dve serepticky nepouzivam :) Ale jak pise Syk, nemas tam nejake skripty, co tuhle funkci prepisuji? Zkus ho koupilt do nejake lode (staci nejak levna M5ka), co ho nema a uvidis, jestli tam jde.

Jj, trosky by mely casem zmizet samy. Presne z tohoto duvodu TB nepouzivam :) Jak jednou neco postavim, tak tak to zustane az na veky veku. Sice vetsina mych komplexu vypada jak dilo silence, ale kdyz to funguje...
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Berkys
x4

Post by Berkys »

Proto vsechno stavim uhledne do kominku :D jeden typ do jednoho, dalsi do druhyho... pekne aby v tom nebyl bordel... Protoze tu kouli vseho moznyho co se mi tenkrat povedla v X3 sem rekl ze uz nechci videt...

Return to “Česky / Czech X-Forum”