Ahoj, prosím o radu, krom sektrových a vesmírných obchodníků využívám vlastní obchodní flotilu 4 boronů (14000 units), se kterými si obchoduju sám (velice výnosné, i přes vysoké pořizovací náklady- během tří skoků jedním znich vydělám mega jak prd). K tomuto nutně potřebuju best selling a best buy locator. na lodích je mám nainstalované koupené, ale z ničeho nic mi přestali fungovat, prostě tu nabídku v meny lodě nemám. co se stalo?
co s tím?
zkoušel jsem se u teladů znovu koupit ale to nejde protože už tam naistalované jsou?!
2) jsem šikula při přetahování stanic s tractor beamem, jsem si zničil dvě farmy, a protože jsem hard core player - tj, neloaduju staré pozice pro získání nějaké výhody či ovlivnění průběhu hry - tak ty stanice pořtebuju odtáhnout - což tractor beamem nejde, a nebo zničit ale to nevím čím?
Problem s best selling locatorem a co s troskama znicene stanice
Moderator: DJ Die
-
-
mno nebylo by spatne rict o kterou hru se vlastne jedna... tipuju, ze minimalne X3...
trosky stanic zmizi po nejake dobe samy, pokud se nepletu, jakmile opustis sektor znacne se to urychli...
ohledne best selling/buy locator to netusim, instaloval jsi nejake scripty?
muzes zkusit lod prodat, koupit novou a znovu vybavit, jestli to potom bude makat?
eventuelne koupit nejakou a presunou to do ni a koupit novy, nebo presunout tam a zpet, trosku zablbnout proste
trosky stanic zmizi po nejake dobe samy, pokud se nepletu, jakmile opustis sektor znacne se to urychli...
ohledne best selling/buy locator to netusim, instaloval jsi nejake scripty?
muzes zkusit lod prodat, koupit novou a znovu vybavit, jestli to potom bude makat?
eventuelne koupit nejakou a presunou to do ni a koupit novy, nebo presunout tam a zpet, trosku zablbnout proste

Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
-
Hmm, tak to mne nenapada. Hlavne proto, ze ja tyhle dve serepticky nepouzivam
Ale jak pise Syk, nemas tam nejake skripty, co tuhle funkci prepisuji? Zkus ho koupilt do nejake lode (staci nejak levna M5ka), co ho nema a uvidis, jestli tam jde.
Jj, trosky by mely casem zmizet samy. Presne z tohoto duvodu TB nepouzivam
Jak jednou neco postavim, tak tak to zustane az na veky veku. Sice vetsina mych komplexu vypada jak dilo silence, ale kdyz to funguje...

Jj, trosky by mely casem zmizet samy. Presne z tohoto duvodu TB nepouzivam

Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-