1. Salvage Derelect
2. Auto Salvage
Co to za opcje i za co są odpowiedzialne?

Pozdrawiam.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Black-Templar wrote:Czasami w przestrzeni możesz znaleźć opuszczone statki. W momencie gdy masz wykupioną licencję i masz na pokładzie drony naprawcze możesz dzięki tym poleceniom przejąć ów statek.
Brat Stalovy potwierdza moja obserwacje. Niestety, ja tez od poczatku naszej rozgrywki nie moge znalezc dronow. A pamietam, ze gdy gralem po raz perwszy raz w MWM (bez tych dodoatkowych skryptow, co teraz), to one byly. Malo, ale udawalo sie na nie trafic.Stalovy wrote:Skąd wziąć drony naprawcze, skoro nigdzie nie ma ich na stanie? Owszem, można spotkać taką pozycje, ale stan magzynowy zawsze = 0.
Ciekawe to, dziwne i zarazem smutne. Przez brak dronow nie mozna wykonywac najfajniejszych misji z MWM.Sauron11 wrote:Potwierdzam też, że zanim przystąpiłem do MMWM, na czystym MWM bez dodatków - droidy były do kupienia w tych stacjach).
Przydałby się jakiś skrypcik dodający drony naprawcze do stanu magazynowego stacji, w których można je było pierwotnie kupić (w Paranid Praime na przykład, o ile mnie pamięć nie myli). Niestety nie umiem napisać takiego skryptu; nawet nie wiem, jak się za to zabrać...Marcy wrote:Przez brak dronow nie mozna wykonywac najfajniejszych misji z MWM.