[X3] X3.pl

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Juz pisaliśmy, że nie ma kodu online do rejestracji X3 bo taka rejestracja nie jest wymagana. Gry są rozprowadzane bez tego kodu.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
ogrodnik
x3tc

Post by ogrodnik »

Dzieki za wyjasnienie :)
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Uwaga, uwaga!
Właśnie kupiłem X3PL w warszawskim Empiku w centrum handlowym Blue City! A więc tradycyjnie dzień wcześniej, tak jak X2!
Zaczynam instalację... muszę lecieć :D
Pendrak
x2

Post by Pendrak »

Marcy o której kupowałeś bo w tym samym empiku byłem o 14 i jeszcze nie mieli na pułkach.
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Kupiłem X3 koło godziny 19. Na półce stało z 10 egzemplarzy.

Ponieważ gra już się zainstalowała, chciałbym odwołać się do ducha walki starych weteranów X i nowych dzielnych pilotów. Przy wyborze nowej gry macie trzy opcje startu. W instrukcji na stronie 33 macie dokładny opis, czym te opcje się różnią. Ale nie czytajcie o tych różnicach. Po prostu zapytajcie siebie samych, czy chcecie iść na łatwiznę.
Jeśli o mnie chodzi, to...

GRAM X-TREME
boto
x3tc

Post by boto »

a jeśli o mnie chodzi to wole iść na łatwiznę :P
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Sauron bys byl pewny. Mnie tez sie wysweitlily dwa te same posty Boto, na koncu i na poczatku nastepnej strony.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

boto wrote:Sauron bys byl pewny. Mnie tez sie wysweitlily dwa te same posty Boto, na koncu i na poczatku nastepnej strony.
Boto kliknoł dwukrotnie, a baza danych przypisała dwu postom ten sam ID. To nie jest Ipb, więc ilość informacji pomocniczych jest astronomicznie wręcz skąpa. PhP BB nawet nie wyświetla numerów ID postów.
Andrzej Girsa
x2

Post by Andrzej Girsa »

RAFIO wrote:News już poprawiony.

Mógłby ktoś inny jeszcze sprawdzić dla porównania, czy faktycznie wersja gry, to 1.4.03?

EDIT

Już potwierdzone. Wersja gry to 1.4.03.
Też potwierdzam. W oknie startowym podaje właściwą wersję, a w menu starszą.
Bardzo mało piszę :)
xor
x2

Post by xor »

No i zainstalowałem. I jestem pozytywnie zaskoczony - na moim podkreconym radziu9800pro bryka na max detalach, n atreningowym siekaniu gra się płynnie nawet z aax4 i anizox8 !!
Gra wygląda pięknie, niestety postacie jak były tragiczne, tak pozostały :(

Teraz tylko który przyjedzie mi skonfigurować joya ? Bo mi się nie chce... ;)
Pozdrowionka

Marcyś -> no a jakże, czeba być twardym, nie mientkim ! Też gram x-treme.
Ghostek
x2

Post by Ghostek »

Nie radzę grać w X3 na niczym poniżej X-Treme, ten poziom jest i tak dość łatwy (stan mniej wiecej jak po 2 misji w X2, tyle że
Spoiler
Show
zamiast mercurgo i disco mamy Bustera
) to co dopiero łatwiejsze poziomy ;)
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

No to chyba Pavlo z pracy wyskoczy dziś żeby kupić :D Mam nadzieje że będzie w Empiku w centrum bo najbliżej...
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
DYoda
x2

Post by DYoda »

A do mnie paczka jeszcze nie doszła :( ... az korci do Empiku
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

A ja dostałem wczoraj cynk od Marcy'ego (dzięki Marcy :) ), że jest w Empiku w centrum, więc popędziłem do mojego w Sadybie i niestety przed zamknięciem czyli ok. 20:30 nie było :( . Był tylko DarkStarOne. Nic to, poszukiwanie bez znalezienia też jest przyjemne, a dziś znów podskoczę i sprawdzę :)
O dziwo nie było też w tym Empiku X2, parę dni temu jeszcze widziałem parę sztuk, ale widać zostały wykupione na pniu przez rozgorączkowanych fanów :D .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
LongOne
x2

Post by LongOne »

Nareszcie! Chyba też wyskoczę z pracy na szybką wizję lokalną w Empikach - tylko zastanawiam się czy szybciej dojdę do tego w Centrum, czy do ronda de Gaulle'a...
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Qrde - Empiki jest dziwny...
Dzwonie do Arkadii (bo w Centrum zajęte cały czas...) i mówią mi że nie mają i wogóle nie jest X3 u nich jeszcze dostępne. Wspominając Marcysia że kupił w Blue City - dzwonie - i tam mają :D - pytam sie czy może mi sprawdzić gdzie jest jeszcze X3 u nich dostępne - a dziewczyna mi odpowiada że cos dziwnego jest - bo według ich siecie towar nie jest w ŻADNYM Empiku dostępny... - nawet u nich :D
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
DRACOOL
x3tc

Post by DRACOOL »

Właśnie dzwoniłem do "swojego" Empiku i Media markt, i goście twierdzą ,że nie mają.... :cry:
chyba wsiąde w autobus i się "w ciemno" przejade.... :evil: :evil: :evil:

I oczywiście wielka klapa......co za wieś... :evil: :evil: :evil:
Last edited by DRACOOL on Wed, 11. Oct 06, 14:38, edited 1 time in total.
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
Fireski
x2

Post by Fireski »

A ja kupiłem X3 w MM za 38,90 zł :D :D :D
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Nie wierze... :o w Empiku był za 59 zł! Ale to może przez jakiś pośrednikow...
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Zadzwoniłem własnie do MM na Bemowie i jest X3PL w cenie 49.99 :D
No to już wiem gdzie po pracy jade :D

Return to “Polskie / Polish X-Forum”