[X3] X3.pl
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
-
-
Kupiłem X3 koło godziny 19. Na półce stało z 10 egzemplarzy.
Ponieważ gra już się zainstalowała, chciałbym odwołać się do ducha walki starych weteranów X i nowych dzielnych pilotów. Przy wyborze nowej gry macie trzy opcje startu. W instrukcji na stronie 33 macie dokładny opis, czym te opcje się różnią. Ale nie czytajcie o tych różnicach. Po prostu zapytajcie siebie samych, czy chcecie iść na łatwiznę.
Jeśli o mnie chodzi, to...
GRAM X-TREME
Ponieważ gra już się zainstalowała, chciałbym odwołać się do ducha walki starych weteranów X i nowych dzielnych pilotów. Przy wyborze nowej gry macie trzy opcje startu. W instrukcji na stronie 33 macie dokładny opis, czym te opcje się różnią. Ale nie czytajcie o tych różnicach. Po prostu zapytajcie siebie samych, czy chcecie iść na łatwiznę.
Jeśli o mnie chodzi, to...
GRAM X-TREME
-
Sauron bys byl pewny. Mnie tez sie wysweitlily dwa te same posty Boto, na koncu i na poczatku nastepnej strony.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
Boto kliknoł dwukrotnie, a baza danych przypisała dwu postom ten sam ID. To nie jest Ipb, więc ilość informacji pomocniczych jest astronomicznie wręcz skąpa. PhP BB nawet nie wyświetla numerów ID postów.boto wrote:Sauron bys byl pewny. Mnie tez sie wysweitlily dwa te same posty Boto, na koncu i na poczatku nastepnej strony.
-
-
No i zainstalowałem. I jestem pozytywnie zaskoczony - na moim podkreconym radziu9800pro bryka na max detalach, n atreningowym siekaniu gra się płynnie nawet z aax4 i anizox8 !!
Gra wygląda pięknie, niestety postacie jak były tragiczne, tak pozostały
Teraz tylko który przyjedzie mi skonfigurować joya ? Bo mi się nie chce...
Pozdrowionka
Marcyś -> no a jakże, czeba być twardym, nie mientkim ! Też gram x-treme.
Gra wygląda pięknie, niestety postacie jak były tragiczne, tak pozostały

Teraz tylko który przyjedzie mi skonfigurować joya ? Bo mi się nie chce...

Pozdrowionka
Marcyś -> no a jakże, czeba być twardym, nie mientkim ! Też gram x-treme.
-
-
-
A ja dostałem wczoraj cynk od Marcy'ego (dzięki Marcy
), że jest w Empiku w centrum, więc popędziłem do mojego w Sadybie i niestety przed zamknięciem czyli ok. 20:30 nie było
. Był tylko DarkStarOne. Nic to, poszukiwanie bez znalezienia też jest przyjemne, a dziś znów podskoczę i sprawdzę
O dziwo nie było też w tym Empiku X2, parę dni temu jeszcze widziałem parę sztuk, ale widać zostały wykupione na pniu przez rozgorączkowanych fanów
.

O dziwo nie było też w tym Empiku X2, parę dni temu jeszcze widziałem parę sztuk, ale widać zostały wykupione na pniu przez rozgorączkowanych fanów

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
Qrde - Empiki jest dziwny...
Dzwonie do Arkadii (bo w Centrum zajęte cały czas...) i mówią mi że nie mają i wogóle nie jest X3 u nich jeszcze dostępne. Wspominając Marcysia że kupił w Blue City - dzwonie - i tam mają
- pytam sie czy może mi sprawdzić gdzie jest jeszcze X3 u nich dostępne - a dziewczyna mi odpowiada że cos dziwnego jest - bo według ich siecie towar nie jest w ŻADNYM Empiku dostępny... - nawet u nich 
Dzwonie do Arkadii (bo w Centrum zajęte cały czas...) i mówią mi że nie mają i wogóle nie jest X3 u nich jeszcze dostępne. Wspominając Marcysia że kupił w Blue City - dzwonie - i tam mają

X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy
i trochę drobnicy...

-
Właśnie dzwoniłem do "swojego" Empiku i Media markt, i goście twierdzą ,że nie mają....
chyba wsiąde w autobus i się "w ciemno" przejade....

I oczywiście wielka klapa......co za wieś...

chyba wsiąde w autobus i się "w ciemno" przejade....

I oczywiście wielka klapa......co za wieś...

Last edited by DRACOOL on Wed, 11. Oct 06, 14:38, edited 1 time in total.
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
-