[X3] Co dalej?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
jak chcesz mieć tani lotniskowiec w wersji "dla ubogich" to kup słonia - hangar na 14 stateczków + 1 podczepiany TS / m6/7...
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
-
To zależy co dalej chcesz robić. Rozumiem, że nie masz Hyperiona. Gdybyś go miał to nie potrzebował byś korwety. Ja proponował bym Ci Centaura. Może jest wolny, ale za to ma solidne osłony i 3 wieżyczki. Splicki Dragon nie przypadł mi osobiście do gustu - jest szybki ale ma słabe osłony i tylko 1 wieżyczkę, więc nienajlepiej radzi sobie z małymi celami, zwłaszcza z klastrem khaak. Jeśli jednak twoim głównym zajęciem nie jest polowanie na piratów czy inne sierotki to proponuje dalsze inwestycje w kompleksy, a potem zakup jakiegoś niszczyciela
"Nie wszystko, zaiste, bogowie dali jednemu: umiesz zwyciężać, Hannibalu, nie umiesz ze zwycięstwa korzystać."
-
-
Wydaj TS-owi rozkaz zadokowania do Słonia, tak jak do każdej stacji.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
-
A jakiego masz TS-a? Ja do Słonia spokojnie Kajmanem dokuje.
[ external image ]
[ external image ]
-
-
unktown sector na zachód od malestorm i stamtąd na południe i ....
niema bramy
Latam tam juz kilka razy, myślałem że trzeba skończyć fabułę, skończyłem i ****. Teraz wysłałem Peryklesa żeby przeszukał cały sektor (polecanie zbierz towar w sektorze...)
Po obronieni transportowca z elektrowni poleciałem tam pierwszy raz, potem wyprobowałem koordynaty z posta powyżej NIC
Ktoś ma jakieś sugestie
niema bramy

Latam tam juz kilka razy, myślałem że trzeba skończyć fabułę, skończyłem i ****. Teraz wysłałem Peryklesa żeby przeszukał cały sektor (polecanie zbierz towar w sektorze...)
Po obronieni transportowca z elektrowni poleciałem tam pierwszy raz, potem wyprobowałem koordynaty z posta powyżej NIC
Ktoś ma jakieś sugestie

UWAGA !!!
Pogromca ortografii, zachowaci środki ostrożności przy czytaniu.
Pogromca ortografii, zachowaci środki ostrożności przy czytaniu.
-
1. Poszukaj na forum linka do mapy Scorpa, zainstaluj i sam sprawdź gdzie masz bramę w Maelstorm.
2. Brama jest na pozycji:
2. Brama jest na pozycji:
Spoiler
Show
-181.600; 0; 0
[ external image ]
[ external image ]
-