Xenon Invasion Missions

Moderator: DJ Die

Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

předpokládám, že dostal tak 6-6,5M, při své první misi jsem měl totiž podobný výsledek (1*K + 14*L), myslím, že combat rank nehraje roli, pouze to kolik lodí sundáš :wink:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Peckoslav wrote:předpokládám, že dostal tak 6-6,5M, při své první misi jsem měl totiž podobný výsledek (1*K + 14*L), myslím, že combat rank nehraje roli, pouze to kolik lodí sundáš :wink:
Omyl, combat rank hraje roli v tom kolik těch Xenonů přilítne. :wink:
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

Sir_Thomas wrote:
Peckoslav wrote:předpokládám, že dostal tak 6-6,5M, při své první misi jsem měl totiž podobný výsledek (1*K + 14*L), myslím, že combat rank nehraje roli, pouze to kolik lodí sundáš :wink:
Omyl, combat rank hraje roli v tom kolik těch Xenonů přilítne. :wink:
combat rank nehraje roli v tom, kolik dostaneš za 1 sestřeleného, tak jsem to myslel :wink:
při své další XIM jsem dostal asi 20M za sestřelené 1*J 1*K a asi 100+*L
syk

Post by syk »

[ external image ]
tak co rikate?
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Moonman
x3

Post by Moonman »

Hmm...to ujde :roll:
Tolik se mi ještě urvat nepodařilo :D
souky

Post by souky »

hodně slušný
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

to uz je solidni vydelek a jeste tam ty GPPC ty se taky bud slusne prodaji nebo hodne usetris
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Lord D
x3

Post by Lord D »

syk wrote:suprovní
možná by to chtělo dodat čím jsi lítal, kde jsi lítal a kolik jsi tam měl svých lodí na výpomoc.
mě se tyto mise podařilo najít zatím jen 2x a jinak vůbec nikde nejsou. a to jsem si konečně pořídil prvního Titána abych měl víc sestřelů. zatím to vypadá na zbytečně utracené prachy :doh:
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB
Vomit
x3

hodnost Nicitel

Post by Vomit »

mise se daji najit u prilehlich xenonskych sektoru.Mise se objevuji po 12 hodinovem intervalu po skonceni mise.Po uplynuti doby proletim vsechny sousedici sektory je jich 6.(u sektory 598 jeste nic)..Pred hodnosti Nicitel byly nejvyhodnejsi mise u Getsu fune- 2 K a zbytek=16 mil.od te doby co mam Hyperion chodi jen 1 K =6 mil.
Ted kdyz mam hodnost Nicitel leta 1 J a mam docela problemy ho dohonit a sestrelit- 97 sestrelu= 13 mil.Stravim s tim dost casu a pouzivam plazmova dela..kdyz pouziju fazovy vlnovy generator tak se mi zachvili snizi u dane rasy rating ,protoze to zasahne spojence.oni dome muzou strilet a narazit a nic se nedeje -naopak problem.Co je lepsí?
.Nemel bych si poridit nejakou mensi a zivejsi lod nez je Hyperion?diky za info
Derflad
x4

Post by Derflad »

Titana mam uz nejakou chvili, ale xenon mise jsem jeste nezkousel. koukam, ze budu muset zkusit. Z mych nastradanych 200mil uz skoro nic nezbyva a stanic mam zatra malo - 1 komplex a jednu obch stanici plus 3 dalsi tovarny. Jsem vsechno investoval do lodi a TerraCorp pilotu :D , ale taky nic moc - jeden kentaur, jeden titan, jeden mamut a asi 20 M3 plus hafo malejch skvrcku :cry:
Lord D
x3

Re: hodnost Nicitel

Post by Lord D »

Vomit wrote:mise se daji najit u prilehlich xenonskych sektoru.Mise se objevuji po 12 hodinovem intervalu po skonceni mise.
to je sice hezké ale mi už se dobrých 100 hodin žádná mise neobjevila a navíc jsem na ně narazil jen v sektoru Getsu Fune a ve vedlejším Boronským sektoru (nevzpomenu si na název) vždy jen jednou a od doby splnění se už neobjevila žádná. v ostatních okolních sektorech kolem Xenonů nehrozí že bych na tyto mise narazit. tohle by opravdu chtělo nějaký skriptík který by četnost těchto misí zvyšoval řekněme místo 12 hodin aby to bylo 2 hodiny. pro mě byly ty dvě mise velice důležitýma finančníma injekcema, když je nikde nebudu mít tak to fakt nemá cenu se něčím zabývat. vždyť jen na toho Titána jsem šetřil celou dobu od splnění té poslení (v pořadí druhé) mise a 100 hodin je zatraceně hodně straceného času
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB
gomecz
x3

Post by gomecz »

Lord D wrote:
Vomit wrote:mise se daji najit u prilehlich xenonskych sektoru.Mise se objevuji po 12 hodinovem intervalu po skonceni mise.
to je sice hezké ale mi už se dobrých 100 hodin žádná mise neobjevila
jsem si temer absolutne jist, ze to je v poradku. 100 neni celociselne delitelne 12ti... pockejte jeste 8 hodin.
Vomit
x3

Post by Vomit »

Lord D wrote: to je sice hezké ale mi už se dobrých 100 hodin žádná mise neobjevila a navíc jsem na ně narazil jen v sektoru Getsu Fune a ve vedlejším Boronským sektoru (nevzpomenu si na název) vždy jen jednou a od doby splnění se už neobjevila žádná. v ostatních okolních sektorech kolem Xenonů nehrozí že bych na tyto mise narazit. tohle by opravdu chtělo nějaký skriptík který by četnost těchto misí zvyšoval řekněme místo 12 hodin aby to bylo 2 hodiny. pro mě byly ty dvě mise velice důležitýma finančníma injekcema, když je nikde nebudu mít tak to fakt nemá cenu se něčím zabývat. vždyť jen na toho Titána jsem šetřil celou dobu od splnění té poslení (v pořadí druhé) mise a 100 hodin je zatraceně hodně straceného času
mam dohrany příbeh,ted mise od Bala Gi research,a vsechny scripty co jsou prelozeny do cestiny.uz si takhle vydelavam pekne dlouho.(cca 8 misi)jakmile vim ze uplynula doba proletim sektory 18 milionu,Zelena Supina,Cerne Slunce,Thynska propast,getsu fune,Meneaulisin raj a nekde se musim chytnout....Kde se da koupit Nova Eclipse,pres script Find product- nikde nevyrabi?diky
Lord D
x3

Post by Lord D »

Vomit wrote:Kde se da koupit Nova Eclipse,pres script Find product- nikde nevyrabi?diky
Eclipse seženeš v Argon Prime

PS: opravdu už jsem proletěl všechny sektory a nikde žádná XIM není. asi mám špatnou verzi hry nebo co ale začínat novou se mi opravdu nechce. jinak 100 hodin znamená že jsem to 8x všechno proletěl a nikde nic, ted čekám na další cyklus který by měl být 9x12=108-100, tj. za 8 hodin tak snad se to na podeváte podaří a nějakou objevím. jinak to můžu zabalit a poslat reklamačku Egosoftu
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ty mise jsou fakt vzacne holt mas smulu neni to verzi hry
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

DJ Die wrote:ty mise jsou fakt vzacne holt mas smulu neni to verzi hry
taky myslím
Lord D
x3

Post by Lord D »

Sir_Thomas wrote:
DJ Die wrote:ty mise jsou fakt vzacne holt mas smulu neni to verzi hry
taky myslím
tak to jste mě nepotěšili, ale tak nějak jsem to tušil :lol:
Vomit
x3

mise

Post by Vomit »

to bych nerad nekoho balamutil..nebyt techto misi nedokoncil bych Bala Gi Research.a na aukci to uz se vubec nesnazim vydelavat...
je to divny,kdyz prijedu na stanici a uz mi nabizi vyhladit Xenony a nahodou je v BSS kill mise za 750 000, udelam ji a pak se v klidu vratim na misi vycistit sektor od Xenonu.jak uz tady nekdo psal ,ukaze ,ale nevymaze a ceka az ji udelam.jak dlouho- :? ---nevim...dam vedet jestli dojde ke zmene ...diky za Eclipse....
solxiger
x4

Re: mise

Post by solxiger »

Ja mam tiez len Kentaura v nom doknutu M5 a tiez som dostal Xinvasion ale len som zasumel...a riesit v mojom pripade vlastny sector :o . Zrejme sumim vsade bo kupim info o K sectoroch skocim a sumim. Som taky Argonsky piratik bo obchod :oops: ale co je moje ukoristene o to sa staram...
PS: Na Eclipse mam ale je to nechutny chrobak, proste fuj...
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ja to rikam furt pekna lod ti boj nevyhraje ale staty co ma Eclipse z ni delaji nejlepsi M3+(podobne jako je Nova asi nejlepsi M3)

Return to “Česky / Czech X-Forum”