Tak Xenon Invasion v X3 určitě jsou! Byl to taky donedávna můj nejlepší jednorázový příjem

. Opět na tyto mise narazíš v BBS. Možná je to jenom můj subjektivní dojem, ale zdálo se mi, že na ně narážím pouze v okrajových sektorech hraničících přímo s některým ze Xenonských.
Každopádně po ubránění jedné takové invaze to chvíli trvá, než se v BBS opět objeví nabídka na další. Takže trpělivost
Samotné invaze pokud si pamatuju, byly ze začátku pouze o tom, že se objevili Xenoni a mý spojenci a už se to mastilo, později a až vlastně do teď, to probíhá tak, že se objeví Xenonské J, vychrlí stíhače, a zase skočí pryč ze sektoru. To se děje několikrát po sobě, než konečně v sektoru zůstane a to i značí, že se invaze blíží ke konci. Jednoduše se by to dalo chápat tak, že zkrátka Xenoni vyčerpali své síly pro danou invazi

.
No a příjmy jsou za tu trochu střílení

( někdy jsem tuto misi plnil i 20 min. ne herního, ale normálního času!! ) královské, bych řekl. Nevím jak přesně jsou ohodnoceny sestřely M4, M3, atd. , ale já osobně, když sestřelím valnou část všech lodí, včetně xenonského J, hodí mi to něco kolem 18 000 000.