Xenon Invasion Missions

Moderator: DJ Die

Peckoslav
x3ap

Xenon Invasion Missions

Post by Peckoslav »

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, jestli i v X3 jsou XI a jestli to funguje podobně jako v X2.

Zkoušel jsem si hlídat BBS v okrajových sektorech u Xenonů, ale zatím jsem na nic nenarazil. Nebo je to v něčem jiné než v X2?
Pokud si to pamatuju správně, tak si stačilo jen hlídat BBS a narazit na nabídku a pak si vydělat pěkný prachy :wink:

Dejte mi prosím tip, popř. vyplatí se tyto mise dělat? Jaké jsou v X3 odměny za sestřelené Xenonské lodě?

Díky
Lord D
x3

Post by Lord D »

Jestli se nepletu tak mi Sir Thomas říkal, že XIM v X3 jsou. Já osobně jsem zatím na žádnou bohužel nenarazil takže ti to potvrdit nemůžu :cry:
Moonman
x3

Post by Moonman »

V X3 jsou určitě. 2x nebo 3x sem ji plnil v Getsu Fune. 2x Eighteen Billion. A 1x v Thyn's Abyss. Vždy sem ty mise měl v sektorech, které jsou blízko Xenonským nebo právě v těch kde sem plnil ty mise :wink:
Ted si jenom nejsem zcela jist zda ty mise byly na libovolné stanici,ale mám dojem že ano.
Torgen
x3

Post by Torgen »

Tak Xenon Invasion v X3 určitě jsou! Byl to taky donedávna můj nejlepší jednorázový příjem :D . Opět na tyto mise narazíš v BBS. Možná je to jenom můj subjektivní dojem, ale zdálo se mi, že na ně narážím pouze v okrajových sektorech hraničících přímo s některým ze Xenonských.

Každopádně po ubránění jedné takové invaze to chvíli trvá, než se v BBS opět objeví nabídka na další. Takže trpělivost :wink:

Samotné invaze pokud si pamatuju, byly ze začátku pouze o tom, že se objevili Xenoni a mý spojenci a už se to mastilo, později a až vlastně do teď, to probíhá tak, že se objeví Xenonské J, vychrlí stíhače, a zase skočí pryč ze sektoru. To se děje několikrát po sobě, než konečně v sektoru zůstane a to i značí, že se invaze blíží ke konci. Jednoduše se by to dalo chápat tak, že zkrátka Xenoni vyčerpali své síly pro danou invazi :D .

No a příjmy jsou za tu trochu střílení :P( někdy jsem tuto misi plnil i 20 min. ne herního, ale normálního času!! ) královské, bych řekl. Nevím jak přesně jsou ohodnoceny sestřely M4, M3, atd. , ale já osobně, když sestřelím valnou část všech lodí, včetně xenonského J, hodí mi to něco kolem 18 000 000. :roll:
Last edited by Torgen on Fri, 26. Jan 07, 10:35, edited 1 time in total.
Moonman
x3

Post by Moonman »

Mě většinou po spojencích skočí ze 3 Xenonský křižníky a pak z vedlejšího Xenonského sektoru skáčí na střídačku 2x J a vylodí stíhače. Protože mám většinu sektorů vyčištěných od této Xenonské špíny, tak není problém skočit do tohoto x.sectoru a sejmout jedno a pak druhé J. Tím také rychleji vyhrajem a značně tak sníším ztráty ve spojeneckých řadách :wink:
Jinak sem vydělal i 34 mil. :D
Torgen
x3

Post by Torgen »

Moonman wrote:Mě většinou po spojencích skočí ze 3 Xenonský křižníky a pak z vedlejšího Xenonského sektoru skáčí na střídačku 2x J a vylodí stíhače. Protože mám většinu sektorů vyčištěných od této Xenonské špíny, tak není problém skočit do tohoto x.sectoru a sejmout jedno a pak druhé J. Tím také rychleji vyhrajem a značně tak sníším ztráty ve spojeneckých řadách :wink:
Jinak sem vydělal i 34 mil. :D
No na ty křížníky jsem zapoměl, ty se objeví jak píšeš hned na začátku, a pokud je sestřelíš, značně se to promítne do výsledné odměny za celou invazi.
Na druhou stranu jsem měl dojem, že čím víc lodí sestřelíš, tím víc peněz, a proto já s tím sestřelením J nespěchám :D jen ať pěkně solí stíhačky dál a spojenci nespojenci čekám na přirozený konec. Jinak jednou sem vidělal 28 000 000, ale nechtěl jsem to tady psát, protože jsem si myslel, že to byla spíš náhoda :D , ale teď vidím, že to ještě pořád nebylo maximum :D :D . No musím se zlepšit :lol:
souky

Post by souky »

kua to sem ani nevěděl sem myslel že na to máte mod hned se du po nějaký misi mrknout :lol:
Moonman
x3

Post by Moonman »

Tak samozřejmě každý máme asi trochu jinou strategii boje. A navíc to co sem psal je stejně možné pouze v případě že ten sektor máš vyčištěný od zbytku té Xenonské chamradě. Jinak všiml ste si někdo, že ten boj je jednodušší? Hlavně když střílíš J nebo K tak ho při misi sejmeš snáz než při normálním boji :wink:
Torgen
x3

Post by Torgen »

Jo toho jsem si všiml, hlavně mi přišlo, že nemají plný štíty. Dva, tři průlety s M3 a přitom palba ze všech 8 plazmových kanonů na plný koule a štíty J jsou dole :roll:. Trošku zavádějící, že by si Xenoni zrovna na invazi nedozbrojily lodě? :roll: :P
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Xenon invazní mise dostaneš na obchodních stanicích a do vzdálenosti 3 sektorů od Xenon sektoru.

Když se povede sejmout nějakej ten křižník tak je vejvar dost dobrej. Jenom je třeba uhlídat, aby ten křižník nesejmul třebas tvůj Titán. Pokud fyzicky nesedíš v dané lodi a přestože je to tvoje loď z flotily, tak máš po žížalkách. Což osobně považuji za poněkud zvláštní. :evil:
Moonman
x3

Post by Moonman »

Taky mi to hlava nebere, když mám v Xenon sektoru 3x plně vyzbrojený Boron Ray 9GJ a ve všech věžích Gamma FPC a jeden podělanej křižník K nebo J mi je sejme?????? :evil:
Sem se kolikrát díval že útočili skoro zaráz v linii takže se vzájemně trefit nemohli. A jeden X křižník je dá a to neměl ani plný štíty. Měl jen 5,125 GJ ze 6GJ :x
Last edited by Moonman on Fri, 26. Jan 07, 11:24, edited 1 time in total.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

za stihace je jen par drobnych opravdu je lepsi sundat J v tom vedlejsim sektoru
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

ve vedlejším foru je zmínka, že na XI mise je třeba mít potřebný combat rank - jaký musím mít, abych je mohl plnit? Nerad bych je a pak zjistil, že nemám rank na to, abych je mohl splnit :o
Torgen
x3

Post by Torgen »

Tak o tomhle nic nevim, každopádně pokud se ti v BBS nábídka na tuto misi objeví a ty ji můžeš přijmout, máš dostatečný rank :D :wink: , jinak se tato BBS neobjeví
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ee podle ranku jen zalezi kolik a jakych lodi se ti v misi spawne
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
syk

Post by syk »

rank muzes mit docela nizky, prvni takovou misi jsem delal jeste kdyz jsem mel bustera a velmi nizky bojovy rank... docela jsem litoval ze jsem ji prijmul (netusil jsem do ceho jdu) a dost jsem se zapotil nez ji dokoncil... jinak opravdu rank rozhoduje o tom kolik lodi se objevi a kolikrat se vrati tenkrat je objevoval pouze jeden J ale pokud si dobre pamatuju vracel se porad a porad a porad... skoro jsem se modlil aby to uz skoncilo

nyni prileti 3xJ a jeste ti 2x co vysypou stihace a jumpnou
a je fakt divny ze maji tak malo stitu

taky se mi stala chyba...
po skonceni mise spojeneckej kriznik ohlasi konec... pokud byl znicen... mise se neukonci presto ze uz zadnej xenon neni v sektoru
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

tak jsem včera dokončil svoji první XIM v X3
- mám rank Militant v misi bylo jedno K a pak M3+M4, pro moji M7 lehká kořist - odměna cca 6,5M takže fakt královský bounty, jen škoda že asi nejsou častějc :twisted:
Moonman
x3

Post by Moonman »

No jestli máš v mapě odkryté ty tři sektory, které jsem zmínil na začátku předchozí stránky, tak můžeš zkusit štěstí tam. Pokud si již tak neučinil. :wink:
Ale i tak to nějakou dobu trvá než se mise objeví znovu.
syk

Post by syk »

jdu se pochlubit... zrovna jsem jednu dodelal
[ external image ]
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Lord D
x3

Post by Lord D »

syk wrote:jdu se pochlubit... zrovna jsem jednu dodelal
gratuluju. to musel byt mazec. zajímalo by mě čím lítáš a co jsi sestřeli.
já mám za sebou konečně první XIM s výsledkem 2 sestřelené K a 11 sestřelených L za odměnu 12,5M cr :D
můj Hyperion by si ale klidně podal i víc nepřátel

Return to “Česky / Czech X-Forum”