[X3] X3.pl

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

W MM na pewno w Empiku możesz mieć problem.
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
kenjixel
x2

Post by kenjixel »

Sauron11 wrote:W tych sprawach już trochę pisaliśmy. Rada była taka, że zanim napiszesz posta odstaw na bok swoje prywatne problemy, żeby nie wpływały na Twój osąd w chwili gdy coś piszesz. Każdy na forum ma swoje problemy, z którymi musi sie borykać, nie jesteś w tym temacie wyjątkiem :wink: . Nie czujesz sie na siłach - nie pisz, poczekaj aż się wyśpisz i wypoczniesz, wtedy być może dostrzeżesz świat z jego nieco lepszej strony :) . Gdy ja sypiam po 4 godziny i zasypiam nad kierownicą samochodu wracając do domu po 12 godzinach pracy, nie zabieram się po powrocie do pisania na forum, tylko idę spać i piszę dnia następnego :roll: .
Co do ceny to prawda jest taka, że to czy jest wysoka czy niska zależy od kupującego. Dla mnie jest niska bo wiem co ta gra jest warta. Dla kogoś może być wysoka i tak też jest dobrze.
BQB juz napisał co i mi się cisnęło na usta :wink:

Btw. orientacyjna data wypuszczenia wielojęzykowego patcha 2.0 to początek listopada (zastrzegam od razu, że może ulec zmianie :wink: ).
Taa :x , dzień miałem dobry w miare dopóki nie przeczytałem taego posta. Jakimś psychologiem rodzinym jesteś? czy co? Lepiej zrobie chyba nie zaglądajac na forum wcale !!!!! Krew się gotuje od takich pierduł jakie piszesz, bez urazy. Ostatnia rzecz i nie ma mnie. Co to za pośrednik, co obniża cenę, podzczas gdy pierwotny sprzedawca nie reaguje???!!!
sonen
x2

Post by sonen »

kenjixel, idź się wyśpij :)
dziadzioMiecio
x3tc

Poczekamy

Post by dziadzioMiecio »

Poczekamy zobaczymy jak sie bedzie ksztaltowac cena w Pleyu ja tam zamowilem u producenta jesli przeplace to trudno.Jednak mam nadzieje ze wydawca bedzie wspieral takich jak ja ludzi. Patrze i inne dodatki bede mial od niego i jakas pomoc w razie problemow przynajmniej tak mi sie wydajeże powinno byc.
MiG13
x3

Post by MiG13 »

kenjixel wrote:
Sauron11 wrote:W tych sprawach już trochę pisaliśmy. Rada była taka, że zanim napiszesz posta odstaw na bok swoje prywatne problemy, żeby nie wpływały na Twój osąd w chwili gdy coś piszesz. Każdy na forum ma swoje problemy, z którymi musi sie borykać, nie jesteś w tym temacie wyjątkiem :wink: . Nie czujesz sie na siłach - nie pisz, poczekaj aż się wyśpisz i wypoczniesz, wtedy być może dostrzeżesz świat z jego nieco lepszej strony :) . Gdy ja sypiam po 4 godziny i zasypiam nad kierownicą samochodu wracając do domu po 12 godzinach pracy, nie zabieram się po powrocie do pisania na forum, tylko idę spać i piszę dnia następnego :roll: .
Co do ceny to prawda jest taka, że to czy jest wysoka czy niska zależy od kupującego. Dla mnie jest niska bo wiem co ta gra jest warta. Dla kogoś może być wysoka i tak też jest dobrze.
BQB juz napisał co i mi się cisnęło na usta :wink:

Btw. orientacyjna data wypuszczenia wielojęzykowego patcha 2.0 to początek listopada (zastrzegam od razu, że może ulec zmianie :wink: ).
Taa :x , dzień miałem dobry w miare dopóki nie przeczytałem taego posta. Jakimś psychologiem rodzinym jesteś? czy co? Lepiej zrobie chyba nie zaglądajac na forum wcale !!!!! Krew się gotuje od takich ***** jakie piszesz, bez urazy. Ostatnia rzecz i nie ma mnie. Co to za pośrednik, co obniża cenę, podzczas gdy pierwotny sprzedawca nie reaguje???!!!

kenjixel, przejrzyj pradawne posty, to wtedy byc moze spojrzysz na slowa Saurona z troche innego punktu widzenia :roll:

Bodajrze Jones Abraham Junior (legendarny topik)
BQB
x2

Post by BQB »

Chyba tutaj się to zaczeło:
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php ... c&start=75

A może nie o to chodziło?
DRACOOL
x3tc

Post by DRACOOL »

Wracając "do tematu", chyba dobrą wiadomością bedzie to, że Topware już zacęło rozsyłac gre do klientów, którzy dokonali zakupów poprzez ich stronę...Ja czekam, aż się w sklepie pojawi....
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Ja będe miał X3 najpóźniej w czwartek bo jeśli mają magazyn w Bielsko-białej to dojazd paczki do mnie to jak wysłanie jej do samego siebie. :D
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
dziadzioMiecio
x3tc

Post by dziadzioMiecio »

A ja głupi myslalem ze po kolejnosci :rant: zamowien bedzie a tu po sasiecku najpierw :roll:
:lol: :lol: mam gre wlasnie odebrałem
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Wiencek oby ssie nie zdziwil. Ja kiedys wyslalem pocztowke w miejscowosci do ktorej miala byc wyslana (Chotmow, pod Warszawa). Okazalo sie, ze ta pocztowka doszla po ponad tygodniu ! :O
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
DYoda
x2

Post by DYoda »

Ja czekam mam nadzieje ze dzisiaj zainstaluje - bo na twardym czystka tylko BF2 zostal sie.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Na forum TopWare pojawił się pierwszy szczęśliwiec który po południu dostał paczkę z X3pl :D

Edit: jak słusznie przypomniał mi dziadziomiecio, to on był prawdopodobnie tym szczęśliwcem, który pierwszy dostał X3pl. Gratuluję :) .
Last edited by Sauron11 on Mon, 9. Oct 06, 17:06, edited 2 times in total.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Sau --> w sklepach ma być 10.10 ? Czy później?
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

I w koncu w jakich sklepach, jesli nie w Empiku? Moze Media Markt?
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Ciężko powiedzieć, marketing TopWare nie podzielił się ze mną tą informacją na mailowe zapytanie :roll: . Może niech każdy zaszturmuje dziś swój najbliższy sklep z grami i popyta, to zrobimy listę za TopWare :wink: .

W sprawie daty posiłkowałem się tak jak inni datą podaną na stronie TW. Myślę, że skoro uruchomili wszystkie zamówienia w piątek to dziś będą w rękach i magazynach odbiorców, tzn. że jest szansa że wieczorem będą na półkach. Ale to tylko taka moja naiwna dedukcja :roll: .
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Hmmm na stronie Topware jest gdzieś data podana? Bo ostatnio było że na poczatku października...

EDIT:
Cytat ze strony Topware:
"Nasze produkty można nabyć w salonach multimedialnych takich jak Media Markt, Empik, Vobis."
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Ooo czyżby plotka okazała się falszywa?
Dziś po pracy pędzę zatem do Empiku :roll: .
Andrzej Girsa
x2

Post by Andrzej Girsa »

No, ja też już jestem szczęśliwcem posiadającym X3. :D . Mam tylko jedno pytanie. Otóż nie mam kodu do rejestracji na forum. Czy to normalne w naszej wersji?

Poza tym jak drukowana instrukcja mnie powaliła. Będzie co czytać.

Jeszcze jedno pytanko. Czy są w trójce cytaty? :roll:

Pozdro dla wszystkich
Bardzo mało piszę :)
BQB
x2

Post by BQB »

ZTCP polaska wersja miała być bez kodu online iraz starforce, ale to już sam możesz sprawdzić. Ja zamówiłem w play i jeszcze na to poczekam sobie.
Andrzej Girsa
x2

Post by Andrzej Girsa »

Nie nie ma starforca :)

A co z cytatami?
Last edited by Andrzej Girsa on Mon, 9. Oct 06, 14:12, edited 1 time in total.
Bardzo mało piszę :)

Return to “Polskie / Polish X-Forum”