[X3] X3.pl

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

DYoda
x2

Post by DYoda »

Vill wrote:
DYoda wrote:No i niedługo tylko poczta :D
... pomyli twój adres :twisted:
Niestety znajac nasza poczte to jest mozliwe - ale wtedy cie znajde i ... wezme twojego X
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Wróble ćwierkają, że patch 2.0 do X3 jest juz w na tyle zaawansowanym stadium (RC), że w tym tygodniu mogą się zacząć lokalizacje na inne języki :) .
A wersja polska ma szansę ukazać się tym razem wraz z innymi we wspólnym patchu :) .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
BQB
x2

Post by BQB »

No to poprostu będzie niewiarygodne. :o
Czyżbyśmy mieli wyjść z grupy OL?
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Patchem pewnie tak, ale farum andal jedno nam zostanie ;P

BTW; Ruszyła strona o PoLoc Team:

http://xudb.i365.pl/modules.php?name=PoLoc

;)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

RAFIO: Ładnie, podoba mi się :roll: .

BQB: nie liczyłbym na to, chyba, że dziennie będziemy produkowali całą stronę nowych postów (nie mam na myśli spamów oczywiście :wink: ).
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Kajdorf
x4

Post by Kajdorf »

zamówienie złożone, w końcu sobie pogram :)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Napisałem już to na forum TW, gdzie niektórzy userzy mogli tego nie wiedzieć, więc gwoli wyjaśnienia jeszcze tu zapodam.

Kolejność zaplanowanych prac nad dodatkami PL do X3 PL wygląda tak:
- patch 2.0 pl (oficjalny)
- bonus pack pl (oficjalny)
- mod pl (jakis nieoficjalny fan-mod, który Marcy wybierze)
:)
kenjixel
x2

Post by kenjixel »

**** (sry za wyrażenie) 2 tygodnie. Jak nie wiecie kiedy wyjdzie X3 to nie piszcie kkkkkkrzywa, że tak powiem. Już 3. raz bede zamawiać, w morde... i wcale mi nie ulżyło.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Ale ozzzo chodzi? :wink:

Btw. to już nie plotka ale fakt - X3 Pl będzie wolne od Starforce'a i związanych z tym kłopotów :D .
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

kenjixel wrote:**** (sry za wyrażenie) 2 tygodnie. Jak nie wiecie kiedy wyjdzie X3 to nie piszcie kkkkkkrzywa, że tak powiem. Już 3. raz bede zamawiać, w morde... i wcale mi nie ulżyło.
Daj se siana chłopie ;). X3 wychodzi 10 października ;)
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Sauron11 wrote:Btw. to już nie plotka ale fakt - X3 Pl będzie wolne od Starforce'a i związanych z tym kłopotów :D .
Nie no super. Tak powinno być :)
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
kenjixel
x2

Post by kenjixel »

sam se siana zarzyj, :evil: co ja koń jestem? miał być ok 7. września a teraz data nie znana, poza tym co to za cena na stronie topeare'u ??? 59 zł to zdzierstwo kurrtyna :x . Play chociaż klientów zyska z 39 zł
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Wyluzuj kenjixel, nie było nigdzie oficjalnie zapowiedzi, że ma wyjść 7 września, pierwsza oficjalna data ze strony TopWare'u to 10 październik. Czyli za tydzień można się gry spodziewać w sklepach. Nie siej zamętu gdy wszystko juz jest wyjaśnione i datę wszyscy znają. A cena jest niska jak za produkt tej jakości i tak wydany (z pełnostronicowym manualem). Jak za grę w którą można grać długie miesiące lub nawet lata (w tym sensie, że po latach na silniejszym sprzęcie gra nabierze nowej jakości :wink: ) to 59 zł. to bardzo niewiele.
BQB
x2

Post by BQB »

A kenjixel pewnie sugerował się danymi podawanymi przez play. Play zawsze tak podawało i to nie tylko odnośnie tej jednej gry, ale jakiejkolwiek gry wydawanej w polscie, zawsze data była podawana, nawet podawali datę gry duke nukem forever, co nawet producent nie wie kiedy będzie zrobiona (o ile kiedykolwiek powstanie).
kenjixel
x2

Post by kenjixel »

BQB wrote:A kenjixel pewnie sugerował się danymi podawanymi przez play.
Dziex, chociaż jeden zrozumiał, sorry za moje zachowanie, ale już nie wyrabiam, cały tydzien się nie wysypiam, a jeszcze do szkoły muszę wcześnie wstawać, bo dojeżdżam 50km. BTW Sauron 59zł to dużo kasy, a w PLAY'u x3 jest za 39zł :!: :!: krzywa, a TopWare może sobie. We mnie klienta mieć nie będzie :!: :!: :!:
BQB
x2

Post by BQB »

I tak w rezultacie kupisz od Topware, tyle, że przez pośrednika. :P
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

kenjixel wrote:Dziex, chociaż jeden zrozumiał, sorry za moje zachowanie, ale już nie wyrabiam, cały tydzien się nie wysypiam, a jeszcze do szkoły muszę wcześnie wstawać, bo dojeżdżam 50km.
W tych sprawach już trochę pisaliśmy. Rada była taka, że zanim napiszesz posta odstaw na bok swoje prywatne problemy, żeby nie wpływały na Twój osąd w chwili gdy coś piszesz. Każdy na forum ma swoje problemy, z którymi musi sie borykać, nie jesteś w tym temacie wyjątkiem :wink: . Nie czujesz sie na siłach - nie pisz, poczekaj aż się wyśpisz i wypoczniesz, wtedy być może dostrzeżesz świat z jego nieco lepszej strony :) . Gdy ja sypiam po 4 godziny i zasypiam nad kierownicą samochodu wracając do domu po 12 godzinach pracy, nie zabieram się po powrocie do pisania na forum, tylko idę spać i piszę dnia następnego :roll: .
Co do ceny to prawda jest taka, że to czy jest wysoka czy niska zależy od kupującego. Dla mnie jest niska bo wiem co ta gra jest warta. Dla kogoś może być wysoka i tak też jest dobrze.
BQB juz napisał co i mi się cisnęło na usta :wink:

Btw. orientacyjna data wypuszczenia wielojęzykowego patcha 2.0 to początek listopada (zastrzegam od razu, że może ulec zmianie :wink: ).
flymar
x4

Post by flymar »

Jak na mój gust każda gra tańsza niż 100 PLN (99.90) jest tania. Oczywiście nie mówę o jakichś gniotach. Zastanawia mnie, czy 10.10 X3 będzie dostepna juz w sklepach, czy tez tego dnia trafi dopiero do TopWare.
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Nio bo ja np chcialbym ja kupic w Empiku 8) Albo w MM ewentualnie.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Ghostek
x2

Post by Ghostek »

kenjixel wrote:BTW Sauron 59zł to dużo kasy:
60 zł to dużo? Ja na Steamie zapłaciłem 80 (25 dolców razem z podatkiem, ale mają tam jakiś wredny przelicznik i mi jeszcze te 5 zł doszło ;)) i nie narzekam (bo ja już od 2 tygodni gram a wy nieeee :lol: (no co, muszę was trochę powkurzać :twisted: ))

Return to “Polskie / Polish X-Forum”