x2

Moderator: DJ Die

Marcus_de_Tycho
x3tc

Post by Marcus_de_Tycho »

DJ Die wrote:
GiordannoG wrote:
no, tak je X2 s cestinou konecne venku a za 899Kc
Ta cena je opravdu sprosťárna...Navíc nejsou přeložené pluginy, takže další "skvělá" věc...Ale oni to zákazníci v hypermarketech stejně koupí, aby pak hra skončila v nějaké poličce, kde na ní po roky bude usedat prach... :roll:
nj ale ty pluginy se mozna jeste prelozi teda doufam kdyz uz jsem pomahal s tou cestinou tak bych me to celkem nastvalo..... me by moje originalka zadarmo od Hmaxu mela prijit tento tyden tak uvidime :wink:
Jakmile se doresi problem s mou odmenou, tak prelozim pluginy. A na CD nakonec NENI muj projekt Semifat. Nejpozdeji do nedele prozradim o co slo.

A co se nakupu v hypermarketech tyce - tam se prodavaji dobre hry za tri stovky, ale nejaka kosmicka hra za 999,-kc. Nevim nevim... Ale ja nejsem obchodnik Hypermaxu.
Hele lidi. Tak jsem si právě domů přinesl X2: v češtině a Egosoft nějak nezná můj instalační kód. Poradí mi někdo co s tím? Kontaktuj Hypermax. Ale zda ti odpovi ... ten klic?
Abras
x3

x2 kod

Post by Abras »

nefunguje ti registracni kod pro forum? jinak myslim ze uz neni potreba, jelikoz patche a bonus packy by se uz meli dat stahnout bez nej..., chces abych se na ten reg kod poptal site adminu?
Zergos
x3ap

Re: x2 kod

Post by Zergos »

Abras wrote:nefunguje ti registracni kod pro forum? jinak myslim ze uz neni potreba, jelikoz patche a bonus packy by se uz meli dat stahnout bez nej..., chces abych se na ten reg kod poptal site adminu?
To by bylo fain. Předem moc díky. Jak jsem psal. Dnes jsem koupil českou verzi a chtěl jsem si jí zaregistrovat ale tůdle nůdle.

BTW: Co se stane když nainstaluju bonus packy do této verze? A co když budu chtít použít no CD exe který je také mezi bonusy?
Last edited by Zergos on Thu, 15. Dec 05, 20:09, edited 1 time in total.
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Marcus_de_Tycho wrote:
DJ Die wrote:
GiordannoG wrote:
no, tak je X2 s cestinou konecne venku a za 899Kc
Ta cena je opravdu sprosťárna...Navíc nejsou přeložené pluginy, takže další "skvělá" věc...Ale oni to zákazníci v hypermarketech stejně koupí, aby pak hra skončila v nějaké poličce, kde na ní po roky bude usedat prach... :roll:
nj ale ty pluginy se mozna jeste prelozi teda doufam kdyz uz jsem pomahal s tou cestinou tak bych me to celkem nastvalo..... me by moje originalka zadarmo od Hmaxu mela prijit tento tyden tak uvidime :wink:
Jakmile se doresi problem s mou odmenou, tak prelozim pluginy. A na CD nakonec NENI muj projekt Semifat. Nejpozdeji do nedele prozradim o co slo.

A co se nakupu v hypermarketech tyce - tam se prodavaji dobre hry za tri stovky, ale nejaka kosmicka hra za 999,-kc. Nevim nevim... Ale ja nejsem obchodnik Hypermaxu.
Hele lidi. Tak jsem si právě domů přinesl X2: v češtině a Egosoft nějak nezná můj instalační kód. Poradí mi někdo co s tím? Kontaktuj Hypermax. Ale zda ti odpovi ... ten klic?
Při prvním spuštění hry ano. Při registraci na fóru ne. :-(
Abras
x3

Post by Abras »

pockej, ale serial number pro hru je neco jineho jako kod pro registraci na forum, mas tam samostatne i reg. cislo pro egosoft forum? - existuji i verze X2 ktere neobsahuji kod pro registraci na forum... :!:
Marcus_de_Tycho
x3tc

Abras wrote:pockej, ale serial number pro hru je neco jineho jako kod pro registraci na forum, mas tam samostatne i reg. cislo pro egosoft forum? - existuji i verze X2 ktere neobsahuji kod pro registraci na forum... :!:
Mam takove neblahe tuseni, ze ta ceska verze bude bez cisla na forum... Bohuzel, jelikoz jsem ve Finsku, tak jsem finalni krabici nevidel, ale vim, ze je tam pouze jedno CD (predchozi verze mely 2 cd, respektive developer verze byla na DVD).
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Marcus_de_Tycho wrote:
Abras wrote:pockej, ale serial number pro hru je neco jineho jako kod pro registraci na forum, mas tam samostatne i reg. cislo pro egosoft forum? - existuji i verze X2 ktere neobsahuji kod pro registraci na forum... :!:
Mam takove neblahe tuseni, ze ta ceska verze bude bez cisla na forum... Bohuzel, jelikoz jsem ve Finsku, tak jsem finalni krabici nevidel, ale vim, ze je tam pouze jedno CD (predchozi verze mely 2 cd, respektive developer verze byla na DVD).
Tak to jsme doma. Na CD je instalační kód a nikde na krabičce ani na manuálu (jako u x3) žádný jiný není. :-(
Abras
x3

Post by Abras »

trapit se tim nemusis, prave kbuli tomuto problemu byli spristupneny bonus packy vsem, ale bylo by pekne mit u nicku X2 CZ, skoda :(
gomecz
x3

Post by gomecz »

Zergos wrote:BTW: Co se stane když nainstaluju bonus packy do této verze? A co když budu chtít použít no CD exe který je také mezi bonusy?
nocd funguje bez problemu. (jazykova lokalizace je resena samostanymi soubory formatu xml)
s bonusy je to horsi... ja to resim takovym obskurtnim zpusobem, ze jsem prejmenoval a upravil original anglicne xml soubory, tak aby se tvarili jako ceske (kod 42) pak jsou texty souvisejici s bonusem alespon v originale, na rozdil od nic nerikajiciho [ReadTextxxx]-[ReadTextyyy]
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Jakmile se doresi problem s mou odmenou, tak prelozim pluginy
Opravdu těžký život Tycho, takovou práci to dalo a ještě Ti upírají odměnu... :)
A co se nakupu v hypermarketech tyce - tam se prodavaji dobre hry za tri stovky, ale nejaka kosmicka hra za 999,-kc. Nevim nevim..
Lidé před Vánoci na korunu nehledí, takže o prodejích X2 opravdu nepochybuju... :wink: Zadluženost českých domácností je prý letos před svátky enormní, téměř vše se kupuje na dluh...
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nj me uz taky dosel orig a nic tam neni i kdyz co ja muzu chtit kdyz ji mam zdarma ale i tak no pokusim to nejak dojednat s adminy
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

gomecz wrote:
Zergos wrote:BTW: Co se stane když nainstaluju bonus packy do této verze? A co když budu chtít použít no CD exe který je také mezi bonusy?
nocd funguje bez problemu. (jazykova lokalizace je resena samostanymi soubory formatu xml)
s bonusy je to horsi... ja to resim takovym obskurtnim zpusobem, ze jsem prejmenoval a upravil original anglicne xml soubory, tak aby se tvarili jako ceske (kod 42) pak jsou texty souvisejici s bonusem alespon v originale, na rozdil od nic nerikajiciho [ReadTextxxx]-[ReadTextyyy]
Všem díky za odpověď.
Jak a které upravit ty xml soubory aby se ukazovali normálně?
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Zergos wrote:
gomecz wrote:
Všem díky za odpověď.
Jak a které upravit ty xml soubory aby se ukazovali normálně?
Tak jsem si pomohl sam a jsem zase o něco chtřejší. :idea: přesto všem díky za pomoc. :)
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ja bych poradil ale nic o tom nevim tak sry
Godvood
x4

Post by Godvood »

Tak nevim, podarilo se nekomu s ceskou verzi hry stahnout bonus pack? Na me se to porad tvari, ze to je pouze pro registrovane uzivatele.

Tak oprava, pote co jsem napsal tenhle post, uz mi to stahnout slo. Asi stacilo ze jsem se prihlasil forumovym loginem???
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Godvood wrote:Tak nevim, podarilo se nekomu s ceskou verzi hry stahnout bonus pack? Na me se to porad tvari, ze to je pouze pro registrovane uzivatele.

Tak oprava, pote co jsem napsal tenhle post, uz mi to stahnout slo. Asi stacilo ze jsem se prihlasil forumovym loginem???
jj ja jsem to taky stahl ale stejne ty scripty nejsou jste prelozene ja mam porad nainstalovanou ang verzi +ceskou ale mam povolenou jen ang ja jsem to hral s cestinou jen kdyz jsem ji testoval na chyby :lol:
Marcus_de_Tycho
x3tc

DJ Die wrote:
Godvood wrote:Tak nevim, podarilo se nekomu s ceskou verzi hry stahnout bonus pack? Na me se to porad tvari, ze to je pouze pro registrovane uzivatele.

jj ja jsem to taky stahl ale stejne ty scripty nejsou jste prelozene ja mam porad nainstalovanou ang verzi +ceskou ale mam povolenou jen ang ja jsem to hral s cestinou jen kdyz jsem ji testoval na chyby :lol:
Bombardujte mailama Hypermax, ze chcete prelozene bonusy a ja to dodelam. Ale ted nemam cas to delat gratis.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Marcus_de_Tycho wrote:Bombardujte mailama Hypermax, ze chcete prelozene bonusy a ja to dodelam. Ale ted nemam cas to delat gratis.
jak znam Hmax tak by to bral jako ze ty scripty nechceme ale za pokud nic nedame :twisted:
gomecz
x3

Post by gomecz »

Marcus_de_Tycho wrote:Bombardujte mailama Hypermax, ze chcete prelozene bonusy a ja to dodelam. Ale ted nemam cas to delat gratis.
poprudil jsem sveho dodavatele...
DJ Die wrote: jj ja jsem to taky stahl ale stejne ty scripty nejsou jste prelozene ja mam porad nainstalovanou ang verzi +ceskou ale mam povolenou jen ang ja jsem to hral s cestinou jen kdyz jsem ji testoval na chyby
musim rict ze si neodvedl moc dobrou praci, nejsem zadnej lingvista, a presto jsem nasel sedm chyb, ktere jsem uz reportoval ctenemu marku_de_tycho
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no taky nemuzu najit vsechno co se da delat co to bylo za chyby?doufam ze ne nejake zavazne :( :cry:

Return to “Česky / Czech X-Forum”