x2

Moderator: DJ Die

S.M.V.P.

x2

Post by S.M.V.P. »

no vy mate jeste stesti ale v SR snad neni ani jeden kus X2!!! proste se nedodava, nebo sublimoval, ja nevim, ale v Bratislave to nesezenete :( cez net to mi zas nejde, protoze jaksi mi zadne objednavani nefungovalo, a navyse moj momentalni stav financi je mizernej :(((

X-tension uz je obohrane a je to proste nuda, uz se tam neda nic delat a X2 se neda sehnat nijakou cestou.

Sem proste zoufalej :(

No kdyz vite o nejakem spusobu jak se dostat snadno a rychle(a bylo by dobre kdyz i lacne) k X2 a je to dostupne bro bezneho S.M.V.P., tak reknete :)
Abras
x3

Re: x2

Post by Abras »

S.M.V.P. wrote: No kdyz vite o nejakem spusobu jak se dostat snadno a rychle(a bylo by dobre kdyz i lacne) k X2 a je to dostupne bro bezneho S.M.V.P., tak reknete :)
Kde bydlis?
robacz

Post by robacz »

Pokud mas kreditku, tak http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=65949
jinak nevim...
S.M.V.P.

Post by S.M.V.P. »

no bydlim v Bratislave :)

BTW kreditka neni, a aj kdyby byla tak nejsou money.
MARTY63
x3

Post by MARTY63 »

Psal jsem to do "Kde to koupit" - podle Gameexpresu by to mělo být k dispozici 23.12.2004
http://www.gameexpres.cz/product_info.p ... ts_id/1047

Post by Deleted User »

Fajnaja jazyka macie ;)

( PL: Macie fajowy język wiecie?)
Abras
x3

Post by Abras »

zeby nam tu vznikal polsky fanklub?- ja vim ze je to offtopic, ale moderatorem sem ja :wink:

Post by Deleted User »

Wybacz :) Po prostu Czesky je fajnym językiem
prima99de
x2

Post by prima99de »

Ja som ho dostal kupit bez problemov :) v Auparku, teda X2. Este tam nejake tie kusy maju. :lol:
Abras
x3

Post by Abras »

tak to dufam ze sa rychlo rozpredaju... :wink:
guckys

Post by guckys »

Ahoj, lidi mam takovej dotazek, nevite k cemu se daji pouzivat ti zajmuti piloti? Vim, ze za cca 3tis Cr jdou prodat na pirate base ale maji i nejaky jiny vyuziti?
Mr. M
x3

Post by Mr. M »

S.M.V.P.> zajtra idem asi kupit do Auparkoveho Brlohu Splinter Cell, tak sa pozrem ci nemaju aj X2 a dam potom vediet.. aj ked na strankach ho nemaju a ina predajna hier okrem Brlohu tam tusim nie je, tak bohvie
Abras
x3

Post by Abras »

guckys wrote:Ahoj, lidi mam takovej dotazek, nevite k cemu se daji pouzivat ti zajmuti piloti? Vim, ze za cca 3tis Cr jdou prodat na pirate base ale maji i nejaky jiny vyuziti?
pokud vim, tak ne
Mr. M
x3

Post by Mr. M »

tak som pozrel a mali tam len X3 za 1890Sk
richmi
x3tc

Post by richmi »

Na e-bayi je X2 za necelý 6,4 liber i s poštovnym.
Mr. M
x3

Post by Mr. M »

no, tak je X2 s cestinou konecne venku a za 899Kc
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Ta cena je opravdu sprosťárna...Navíc nejsou přeložené pluginy, takže další "skvělá" věc...Ale oni to zákazníci v hypermarketech stejně koupí, aby pak hra skončila v nějaké poličce, kde na ní po roky bude usedat prach... :roll:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Mr. M wrote:no, tak je X2 s cestinou konecne venku a za 899Kc
jj. A Hypermaxu se z toho v sobotu pokakaly stránky :-)
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

GiordannoG wrote:
Ta cena je opravdu sprosťárna...Navíc nejsou přeložené pluginy, takže další "skvělá" věc...Ale oni to zákazníci v hypermarketech stejně koupí, aby pak hra skončila v nějaké poličce, kde na ní po roky bude usedat prach... :roll:
nj ale ty pluginy se mozna jeste prelozi teda doufam kdyz uz jsem pomahal s tou cestinou tak bych me to celkem nastvalo..... me by moje originalka zadarmo od Hmaxu mela prijit tento tyden tak uvidime :wink:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Hele lidi. Tak jsem si právě domů přinesl X2: v češtině a Egosoft nějak nezná můj instalační kód. Poradí mi někdo co s tím? :-(

Return to “Česky / Czech X-Forum”