Firma
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
SAper, najpierw rozminuj bombowe bledy w swoim poscie - i w temacie posta! Potem powinenes przeszukac forum - naprawde bylo juz o tym tysiac watkow.
A potem zacznij produkowacw jakimkolwiek sektorze, gdzie odczuwalny jest ich brak. Wszystko inne wymaga wiekszych srodkow, wiedzy i zaangazowania - ale sprawia wieksza frajde.
A potem zacznij produkowac
Spoiler
Show
ogniwa elektryczne
-
A tak co do produkcji, to mam 2 pytania:
- czy można gdzieś znaleźć tabelę z czasami produkcji dóbr w fabrykach? Bo mnie to na prawdę nie bwai, że muszę jekąś fabrykę postawić, by znać choć orientacyjny zysk jaki bedzie przynosić...
- czy statek kierowany (własnoręcznie napisanym
- ostanio trochę się pouczyłem pisania skryptów, i cos tam mi sie udało spłodzić) skryptem może sprzedać jakąś broń w doku zaopatrzeniowym, w którym normalnie nie ma tej broni w liście towarów (np. gfu u argonów)?
- czy można gdzieś znaleźć tabelę z czasami produkcji dóbr w fabrykach? Bo mnie to na prawdę nie bwai, że muszę jekąś fabrykę postawić, by znać choć orientacyjny zysk jaki bedzie przynosić...
- czy statek kierowany (własnoręcznie napisanym

-
-
-
Na Argonopedii nic nie ma o czasie produkcji. Piszą, ile potreba surowców na jeden cykl i ile jest w jednym cyklu produkowanych produktów, ale o czasie produkcji nic nie ma. No i właśnie nie wiem, do produkcji czego (os, szerszeni, a może jakiej broni... albo niczego, jeśli mój pomysł z sprzedawaniem broni w dokach AI się nie powiedzie) postawić loopa by był największy zysk.Marcybiskup wrote:Poszukaj cyklow produkcyjnych w Argonopedii. Generalnie im bardziej zlozony/zaawansowany produkt, tym dluzszy okres produkcji.
A czemu zaraz kasować? Może ktoś odpowie jeszcze np. na moje pytanie?[/quote]Skoro było to prosiłbym aby Moderator skasował powyższy wątek, niema sęsu aby coś takiego wałkować cały czas prawda??
-
Ghostek, może poszukaj u commandera Jamiesona (o ile dobrze pamiętam jak to się pisze). Na jakimś takim sajcie były wyszczególnione czasy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
-
Tam niestety nie znalazłem, ale znalazłem na: http://www.klarix.de/xbtf/en/XFrSet0.htmlJones Abrahams wrote:Ghostek, może poszukaj u commandera Jamiesona (o ile dobrze pamiętam jak to się pisze). Na jakimś takim sajcie były wyszczególnione czasy.
Pozdrawiam
-
Cóż, moderator może anihilować całe tematy na forumBQB wrote:Przez te lata, co tu jestem, to jeszcze nic takiego nie widziałem, chyba możecie tylko ukryć temat, ale nie macie możliwości skasowania go.

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
A "najwiękrzy" nie?RAFIO wrote:Sau: Ale nazwę topica zmienić możesz??? Ten Bizbes mnie deprymuje

Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
-
]Jones Abrahams wrote:A "najwiękrzy" nie?RAFIO wrote:Sau: Ale nazwę topica zmienić możesz??? Ten Bizbes mnie deprymuje
Nooooooo, gościu sobie kichnął podczas pisania postu, a wy się czepiacie

HE he nawet dwa razy kichnął...

X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
-