[SCRIPT] [2008.11.24] Station Repacker v1.10

The place to discuss scripting and game modifications for X³: Terran Conflict and X³: Albion Prelude.

Moderators: Moderators for English X Forum, Scripting / Modding Moderators

alex2069
Posts: 204
Joined: Thu, 22. Dec 05, 22:19
x3tc

[SCRIPT] [2008.11.24] Station Repacker v1.10

Post by alex2069 » Tue, 18. Nov 08, 16:52

Station Repacker v1.10
by alex2069

Install
  • SPK (recommended)
    To install, use Cycrow's Plugin Manager.

    Download links
    Image

    Image

    Image

    Image mediafire.con (.spk)

    Outdated links

    Image GameFront (.spk)
  • ZIP

    <lost zip - and game not installed atm sorry>
    To install, extract to your X3TC directory, or more specifically, open the zip file, files in the scripts folder go in scripts folder, t in the t folder.
    If it asks to overwrite any files, do so (will just be an older/same versions or my library files from some of my other scripts).
:arrow: Description
  • If you've ever wanted to move your stations to another sector quickly and easily, now it's possible.
    This script will allow you to order your TL to do just that.
:arrow: Usage and Details
  • The script does not require any special upgrades, and can be found in the General menu of any player-owned TLs.
    The TL must be within 10kms of the station, and (obviously) have enough room in its freight bay to carry it.
    Also, the station must not have any credits or wares, and must not be in the middle of a production cycle. There must also be no ships docked.
    Should you be selecting the hub of a complex you will be warned of the ramifications (below) and be required to confirm it.

    Hub Warning:
    Image

    Asteroid Warning:
    Image

    Repacked:
    Image
:arrow: Uninstall
  • Uninstall via. the plugin manager.
:arrow: Technical
  • Uses Text File and Page File 2071
  • Uses General Command Slot 851
:arrow: Version History
  • v1.10 - 2008-11-24 - Fixed Mine Repacking (will leave the asteroid behind).
  • v1.00 - 2008-11-19 - Initial Release

Edit: added working download links. X2-Illuminatus[/i]
Last edited by alex2069 on Tue, 18. Oct 11, 06:25, edited 7 times in total.

beaster
Posts: 12
Joined: Thu, 12. Feb 04, 16:25
x3tc

Post by beaster » Tue, 18. Nov 08, 17:14

yes! :D

Just what I wanted

Thanks for this will test with my new elephant :)

User avatar
TSM
Not a Moderator
Posts: 1766
Joined: Thu, 1. Jul 04, 12:31
x4

Post by TSM » Tue, 18. Nov 08, 17:43

Nice will install this later :)

alex2069 your either in a different timezone to me or a time traveller :wink: 19-11-08 it's still 18th here :)
FAQ's Egosoft Interactive FAQ
Egosoft Wiki

alex2069
Posts: 204
Joined: Thu, 22. Dec 05, 22:19
x3tc

Post by alex2069 » Wed, 19. Nov 08, 02:27

<- Australian. :P

When I packed it and posted it, it was 1am, Wednesday the 19th, lol.

johntarmac
Posts: 384
Joined: Fri, 5. Mar 04, 20:47
x3tc

Post by johntarmac » Wed, 19. Nov 08, 16:41

Can mines be repacked and moved?

Cheers

Thrandisher
Posts: 357
Joined: Sun, 1. Jul 07, 03:33
x3tc

Post by Thrandisher » Thu, 20. Nov 08, 00:41

I played with this a few and it worked great! I droped the wrong station and was able to pick it up right away and drop the correct one. Thanks for this

alex2069
Posts: 204
Joined: Thu, 22. Dec 05, 22:19
x3tc

Post by alex2069 » Thu, 20. Nov 08, 00:53

johntarmac wrote:Can mines be repacked and moved?

Cheers
Just tested this... They can... But you lose the asteroid, lol.
When you go to place the mine again, it only lets you chose it to another asteroid... I think I'm going to have to fix this. :P
And with that, I just realised what those duplicate mine entries are on my Universal Best Buys/Sells Locator - the deployed asteroids. When you place a mine, it actually destroys the entire asteroid and replaces it with the factory - which just happens to look like a giant asteroid.

alex2069
Posts: 204
Joined: Thu, 22. Dec 05, 22:19
x3tc

Post by alex2069 » Mon, 24. Nov 08, 13:46

v1.10 is a go.

Mines can now be repacked and moved, however it will NOT take the asteroid. It'd be a bit cheating-like/unrealistic (lol @ giant rock in ship) if it did - I have another script in the works for such a thing.

PCDave666
Posts: 39
Joined: Wed, 28. Dec 05, 13:30
x3

Blank Messages with addons

Post by PCDave666 » Sun, 22. Mar 09, 00:13

Hi all,

I've posted this here because i think I am missing files or something. I'm trying to use Station Repacker to dismantle my hub, but when I get within 15km (or closer) in my Mobile Mining Base and select to repack the station, I get a blank message.

I also get blank messages when a marine has finished training and this was before I installed Station Repacker. I have reinstalled the Libraries after installing my addons.

Can someone help me get rid of these blank messages please?

Thanks,

Dave

User avatar
Carlo the Curious
Posts: 15622
Joined: Mon, 5. Mar 07, 23:03
x4

Post by Carlo the Curious » Sun, 22. Mar 09, 00:15

Actually blank messages (as opposed to a readtext error) might indicate some unprintable characters, such as square brackets.

PCDave666
Posts: 39
Joined: Wed, 28. Dec 05, 13:30
x3

Post by PCDave666 » Sun, 22. Mar 09, 00:52

Hmm, so I'm best trying to find out which scripts are causing the blank message. I don't think I have the skill require to read the scripts to find the cause, but I know Station Repacker is causing one.

Do other people get blank messages with Station Repacker?


{[url=http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216696][b]T[/b][b]C[/b] [b]S[/b]&M Posting [b]R[/b]ules[/url] No 12. Merged. jlehtone}

PCDave666
Posts: 39
Joined: Wed, 28. Dec 05, 13:30
x3

I don't like my hub anymore

Post by PCDave666 » Thu, 9. Apr 09, 09:27

I've decided I don't want my food hub in the same sector as my weapons hub, so i wanted to move it.

I tried Station Repacker, but that didn't work. Is there anyother mod for X3 TC that can do this or is it possible to destroy my own hub?

Thanks,


Dave


{merged - Carlo}

User avatar
mrbadger
Posts: 5650
Joined: Fri, 28. Oct 05, 17:27
x3tc

Post by mrbadger » Thu, 9. Apr 09, 09:29

dock at it, select self destruct, and undock before it goes boom.
If an injury has to be done to a man it should be so severe that his vengeance need not be feared. ... Niccolò Machiavelli

amtie
Posts: 842
Joined: Wed, 23. Jan 08, 19:01
x3tc

Post by amtie » Thu, 9. Apr 09, 11:00

mrbadger has got it wrong. Select self destruct, then undock after it goes boom. :D

Commander Kat
Posts: 176
Joined: Sat, 7. Feb 09, 21:53
x3

Post by Commander Kat » Thu, 9. Apr 09, 16:39

u have to have all wares out of the hub BEFORE station repacker will work, so empty the hub of all wares and i think u need to make sure no one is docked at the hub !

kat
Q9550 2.83Ghz @ 3.4Ghz - 1600Mhz FSB
4GB corsair domi P2-8500/1066 DHX + Domi Fan
XFX6970 2GB 5500/880 + LG-Flattron W2453TQ

Post Reply

Return to “X³: Terran Conflict / Albion Prelude - Scripts and Modding”