Witam dziś trafiłem na tą gre na forum jednego sojuszu na Ogame...
Chce sie dowiedziec czym jest ta czy jest płatna, ewentualnie skad ja można ściągnąc... Niech mi ktoś to powie a i czy nie jest to MMORPG??
Skoro tak to dajcie link to pobrania fullversion
Czym jest ta gra?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Re: Czym jest ta gra?
Witaj.Edy Svirus wrote:Witam dziś trafiłem na tą gre na forum jednego sojuszu na Ogame...
Chce sie dowiedziec czym jest ta czy jest płatna, ewentualnie skad ja można ściągnąc... Niech mi ktoś to powie a i czy nie jest to MMORPG??
Gry z serii X (nie mylic z XXX) to tzw. SpaceSimy. Kontynuacja slawetnego Elite - Frontier. Czyli handel, walka i przygoda w kosmosie. To nie jest MMORPG. Raczej SinglePlayer z tendencjami do bycia cRPG. Moze niedlugo wydadza jakiegos wypasionego Bonus Packa ze skryptami niegryzacymi sie wzajemnie dodajac elementy RPG.
A sciagnac ja mozna, mowa teraz o X2 The Threat, z polki w kazdym Empiku lub ze Sklepu Internetowego. Cena 49pln. Wersja PL kinowa.
Musze Ci jeszcze napisac, ze ludzie grajacy w te gre (gry, bo to cala seria) maja mieszane uczucia co do piratow, doslownie i w przenosni...
Pozdrawiam
bufi
-
Mieszane uczucia? Raczej tępimy piractwo w zarodkubufi wrote: Musze Ci jeszcze napisac, ze ludzie grajacy w te gre (gry, bo to cala seria) maja mieszane uczucia co do piratow, doslownie i w przenosni...

Można sobie przecież demo ściągnąć i zobaczyć, jak się podoba, to OK, jak nie, to też OK. A jak się podoba i "ściągniesz" sobie, to nie pisz tu lepiej

-
Dobrze to ująłeś bufi (Edit:a BQB jeszcze lepiej)bufi wrote:Musze Ci jeszcze napisac, ze ludzie grajacy w te gre (gry, bo to cala seria) maja mieszane uczucia co do piratow, doslownie i w przenosni...

Pytanie o MMORPG jak sądzę padło po przeczytaniu wątku Jeden Sejw Wielu Graczy

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
Tu jest demo:
http://www.egosoft.com/download/x2/demos_pl.php
http://www.egosoft.com/download/x2/demos_pl.php
-
-
-
Po piersze jeśli chodzi ci o grę OGAME trafiłeś na złą stronę, a jedyne co łączy EGOSOFT z Ogame to tylko to że firma, która ją wypuściła też jest z Niemczech.Witam dziś trafiłem na tą gre na forum jednego sojuszu na Ogame... Chce sie dowiedziec czym jest ta czy jest płatna, ewentualnie skad ja można ściągnąc... Niech mi ktoś to powie a i czy nie jest to MMORPG??
Gierka ta nie jest płatna i jest MMORPG. W skrócie zostajesz szefem planety, budujesz na niej budynki, flote. Zakładasz kolonie na jeżdzasz planety innych graczy (albo oin twoją

Zapraszam na polską główną stronke, a jeśli chcesz się o niej więcej dowidzieć to wejdz na tamtejsze forum.
http://www.ogame.pl/
A co gier z serii X to polecam dwójkę, powinna ci się spodobać. Ma szczególnie fajną muzykę.Dziex za pomoc, ale jak mozecie to dajcie mi adres DEMA bo jak patrze na footo to super... I ja nie chce piracic nie mam zamiaru tylko miałem na myśli sciągnąc to dla siebie, ale jak tego nie lubicie to sobie kupie jak mi sie demo spodoba...
-
- Moderator (Polski)
Pewnie chodzi o nasz sojusz - Deltax ( www.x2.mpn.pl/forum )Witam dziś trafiłem na tą gre na forum jednego sojuszu na Ogame...