YES !!!!!!!!!!!! nareszcie !!!

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Zamowilem ... pieniazki opuscily konto ... i czekamSauron11 wrote:Chyba, że ktoś ma możliwość zamówienia online i PayPal nie stanowi dla niego problemu
Nic z tego ergo, każdy kto zdobędzie X3 przed terminem wydania wersji polskiej jest zobowiązany na tym forum do zachowania szczegółów dla siebie. Nie chcialbyś chyba zepsuć innym przyjemnosci samodzielnego odkrywania?ergo wrote: ...bede opisywal na biezaco
Wszystko w granicach, aby nie zepsuć innym przyjemności. Sami musicie ocenić wedle powiedzenia "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe", nie piszcie czegoś czego sami w podobnej sytuacji nie chcielibyście przeczytaćDRACOOL wrote:No chyba, żeby testowo dla sprawdzenia grywalności na słabszym sprzęcie w formie refleksji...![]()
Mały opisik?
Ma to być jakaś ulepszona wersja Starforce'a, wersja Pro czy coś w tym stylu. W kazdym razie lepsza niż w X2Thores wrote:BTW: Ktoś napisał. że X3 tak jak X2 zabezpieczony będzie starforcem...
Mam nadzieję... co ja przeszłem przy okazji Starforca w X2 to najgorszemu wrogowi nie życzę... w wielkim skrócie zakończyło się uszkodzonym filesystemem... nie do uratowaniaSauron11 wrote:Ma to być jakaś ulepszona wersja Starforce'a, wersja Pro czy coś w tym stylu. W kazdym razie lepsza niż w X2
Jak się okazało, rychło w czas. Ostatnio znów zaczęło ciągnąć mnie do X2, nawet grę zainstalowałem. Ale w tej sytuacji chyba poczekam na X3Sauron11 wrote:A tak przy okazji witamy z powrotem, Thores, synu marnotrawny, po rocznej tułaczce znów nam napisałeś
bez przesady, bez przesady...Sauron11 wrote:Thores, nie pamiętam, dziwna sprawa, większość nas tutaj nie miała problemów ze Starforcem. Miejmy nadzieję, że wersja Pro będzie dla Twojego kompka bardziej łaskawa![]()
A może poinstalujesz MWM i mody od Marcy'ego i dołączysz do rozgrywki MMWM PL ? Chyba grupa Black Templara poszukuje członków..
Heh! I tak nie mam teraz na to czasu... szczerze mówiąc nie mam czasu niemal na nic. Nieopacznie wspomniałem szefowi że z chęcią zająłbym się bardziej ambitną pracą i teraz każdą wolną chwilę poświęcam dłubaniu przy takim małym projekcie... mam tylko nadzieję że wyrobię się z tym do 28-go. Preorder już poszedłsonen wrote:bez przesady, bez przesady...