Reunion goes GOLD & now available for pre-order !!!!! :D

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

ergo
x3tc

Reunion goes GOLD & now available for pre-order !!!!! :D

Post by ergo »

Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Egosoft ma przyjemność ogłosić, że X3: Reunion, najnowsza pozycja w ekscytującej serii kosmicznych symulacji umiejscowionych we Wszechświecie X, jest już w wersji Gold (Złota), a końcowa data wydania gry będzie wkrótce podana przez regionalnych wydawcow.

Przemawiając z Kwatery Głownej Egosoftu w Würselen w Niemczech, Prezes Bernd Lehahn przekazuje: "X3 oznacza autentyczny, wielki krok naprzód w ciągłej ewolucji i dążeniu do doskonałości naszych gier. Blisko 2 lata wytężonej pracy pozwoliło nam dotrzeć do punktu, w którym jesteśmy w stanie wynieść gatunek gier kosmicznych na nowe wyżyny i ustanowić wzór do naśladowania w przyszłości."

Egosoft chciałby w tym miejscu podziękować wszystkim swoim pracownikom, wydawcom, a także wszystkim fanom, którzy pomagali nam w naszej pracy i którzy mamy nadzieję pozostaną z nami także w przyszłości.
--------------

To pierwsza część :)
Druga część nas nie dotyczy. Musimy poczekać dwa miesiące, przynajmniej. Chyba, że ktoś ma możliwość zamówienia online i PayPal nie stanowi dla niego problemu :roll:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
ergo
x3tc

Post by ergo »

Sauron11 wrote:Chyba, że ktoś ma możliwość zamówienia online i PayPal nie stanowi dla niego problemu :roll:
Zamowilem ... pieniazki opuscily konto ... i czekam :) jak tylko przyjdzie paczka , a mam nadzieje ze w ciagu 2 -3 tygodni to nastapi ( zakladam ze 28 pazdziernika zostanie utrzymany jako data premiery ) bede opisywal na biezaco :) :D :D :wink:
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

ergo wrote: ...bede opisywal na biezaco
Nic z tego ergo, każdy kto zdobędzie X3 przed terminem wydania wersji polskiej jest zobowiązany na tym forum do zachowania szczegółów dla siebie. Nie chcialbyś chyba zepsuć innym przyjemnosci samodzielnego odkrywania? :twisted:
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
DRACOOL
x3tc

Post by DRACOOL »

No chyba, żeby testowo dla sprawdzenia grywalności na słabszym sprzęcie w formie refleksji... 8)
Mały opisik?
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
Thores
x3

Post by Thores »

Wracam po dłuuugiej przerwie i co widzę? Preorder X3? To się nazywa wyczucie czasu :) Czy ktoś mógłby objaśnić czy adres przy zamówieniu podaje się po polsku? Pierwszy raz zamawiam coś za granicą i wolałbym aby przesyłka nie poszła w diabły... i którą opcję zapłaty wybrać?

BTW: Ktoś napisał. że X3 tak jak X2 zabezpieczony będzie starforcem... i pomyśleć, że po moich ostatnich przygodach z tym (piiiiip) zabezpieczeniem obiecałem sobie, że nigdy więcej nie kupię gry z sf... heh, ale to w końcu X3!
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

DRACOOL wrote:No chyba, żeby testowo dla sprawdzenia grywalności na słabszym sprzęcie w formie refleksji... 8)
Mały opisik?
Wszystko w granicach, aby nie zepsuć innym przyjemności. Sami musicie ocenić wedle powiedzenia "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe", nie piszcie czegoś czego sami w podobnej sytuacji nie chcielibyście przeczytać :) .
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Thores wrote:BTW: Ktoś napisał. że X3 tak jak X2 zabezpieczony będzie starforcem...
Ma to być jakaś ulepszona wersja Starforce'a, wersja Pro czy coś w tym stylu. W kazdym razie lepsza niż w X2 8)

A tak przy okazji witamy z powrotem, Thores, synu marnotrawny, po rocznej tułaczce znów nam napisałeś :D
BQB
x2

Post by BQB »

Ja tam sądze, że pod koniec stycznia jest szansa na polską wersję. A może wcześniej? :roll:
Thores
x3

Post by Thores »

Sauron11 wrote:Ma to być jakaś ulepszona wersja Starforce'a, wersja Pro czy coś w tym stylu. W kazdym razie lepsza niż w X2 8)
Mam nadzieję... co ja przeszłem przy okazji Starforca w X2 to najgorszemu wrogowi nie życzę... w wielkim skrócie zakończyło się uszkodzonym filesystemem... nie do uratowania :evil:
Sauron11 wrote:A tak przy okazji witamy z powrotem, Thores, synu marnotrawny, po rocznej tułaczce znów nam napisałeś :D
Jak się okazało, rychło w czas. Ostatnio znów zaczęło ciągnąć mnie do X2, nawet grę zainstalowałem. Ale w tej sytuacji chyba poczekam na X3 :twisted: Z zapowiedzi wynika, że X3 ma szansę stać się X2 na sterydach - to samo tylko lepiej, więcej plus (wreszcie!) masa unikatowych modeli. Będzie czym się rozbijać :twisted:
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Thores, nie pamiętam, dziwna sprawa, większość nas tutaj nie miała problemów ze Starforcem. Miejmy nadzieję, że wersja Pro będzie dla Twojego kompka bardziej łaskawa :)

A może poinstalujesz MWM i mody od Marcy'ego i dołączysz do rozgrywki MMWM PL ? Chyba grupa Black Templara poszukuje członków.. :roll:
sonen
x2

Post by sonen »

Sauron11 wrote:Thores, nie pamiętam, dziwna sprawa, większość nas tutaj nie miała problemów ze Starforcem. Miejmy nadzieję, że wersja Pro będzie dla Twojego kompka bardziej łaskawa :)

A może poinstalujesz MWM i mody od Marcy'ego i dołączysz do rozgrywki MMWM PL ? Chyba grupa Black Templara poszukuje członków.. :roll:
bez przesady, bez przesady... :wink:
Thores
x3

Post by Thores »

sonen wrote:bez przesady, bez przesady... :wink:
Heh! I tak nie mam teraz na to czasu... szczerze mówiąc nie mam czasu niemal na nic. Nieopacznie wspomniałem szefowi że z chęcią zająłbym się bardziej ambitną pracą i teraz każdą wolną chwilę poświęcam dłubaniu przy takim małym projekcie... mam tylko nadzieję że wyrobię się z tym do 28-go. Preorder już poszedł :)
garghgor
x3tc

Post by garghgor »

Właśnie dostałem e-maila :D :D :

Dear Customer,

we would like to inform you that your copy of "X3-Reunion (English Version)" was sent out to you today (Oct. 26).

Here are the average delivery times for different countries to help you estimate when the game arrives:
-USA: 5.3 days
-Canada: 5.7 days
-In most European countries the delivery will take between two and four days.
-Japan: 4.1 days

Your game was shipped together with the X Farnham's Legend Novel.

Tak więc Panie i Panowie trzymajcie kciuki, co by celnicy się nie czepili a już wkrótce przetestuję i opowiem Wam czy warto czekać na wersję polską.

No to w Zaduszki moja żona ma przekopane :twisted: :twisted:

POzdr
Garghgor
Garghgor Ug Nazghorskumm

'Ere we go, 'ere we go throu da kosmos
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Gratulacje Garghgor :)
Pamiętaj o powstrzymywaniu się od podawania informacji mogących popsuć przyjemność i niespodziankę osobom, które czekają na wersję polską.
No i przygotuj się na choroby wieku dziecięcego :wink:
ergo
x3tc

Post by ergo »

Dear Customer,

we would like to inform you that your copy of "X3-Reunion (English Version)" was sent out to you today (Oct. 26).

.....

Best regards,

-Bernd Lehahn, EGOSOFT

no !! moze bedzie przed dlugim weekendem ?? :)
Thores
x3

Post by Thores »

Yes! Egosoft (w końcu) łaskawie raczył zauważyć moje istnienie i wysłał info że paczka jest w drodze... a już miałem napisać coś mało przyjemnego na skrzynkę, bowiem od 8 dniu chłopaki nie dawali znaku życia :D
sonen
x2

Post by sonen »

no to czekamy na lawine spoilerów... :lol:
Enzo
x3tc

Post by Enzo »

No że akurat w tym miesiącu komórka odmówiła mi posłuszeńtstwa... Teraz to 44 EU jest niestety murem nie do pokonania. Jednak z drugiej strony będę miał troche czasu na upgrade kompa, który się mocno zestarzał od premiery X2...
garghgor
x3tc

Post by garghgor »

Jak zamawiałem to było 37 EURO, a teraz już 44 .... Ci to mają hiperinflację :lol: :lol: .... chyba ich szefem jest jakiś Teldiańczyk :lol: :lol:
Garghgor Ug Nazghorskumm

'Ere we go, 'ere we go throu da kosmos

Return to “Polskie / Polish X-Forum”