Problem z misją proszę o poradę

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Vendor
x2

Problem z misją proszę o poradę

Post by Vendor »

mam do spełnienia misję.Po skontaktowaniu się z m1 w ore belt zniszcyłem stacje kshaków, teraz dostałem polecenie pozbierania artefaktów,szczątków czy coś w ten deseń.problem w tym że nic tam nie mogę znaleźć a do tego pojawiają sie całe watachy niedobrych i za każdym razem dostaje po dupsku.Nie to że bym sie chwalił ale próbowałem tam przeczesać m5, m3 a ostatnio smokiem. Męcze sie z tym już jakiś czas i zastanawiam się czy nie zapomniałem jakiegoś wątku w ciągu bujania w kosmosie i zarabiania kabony na smoka. Kiedy się kontaktuje z kapitanem w ore belt ten mi nawija że jest tam tego więcej i jak pozbieram to mam do niego zachaczyć. :?: :?: :?:

:x :( :cry:
BQB
x2

Post by BQB »

Na grawiradarze zobaczysz "towary" do zebrania albo jeden towar nie pamiętam i to masz zebrać. Ja tam wykonałem tą misję rybołowem.

EDIT
Ups za bardzo wybiegłem w przyszłość, więc wyciołem co nieco
Last edited by BQB on Sat, 15. Oct 05, 16:09, edited 1 time in total.
Mogget
x3ap

Post by Mogget »

Musisz pozbierać 3 części tej stacji kosmiczne. U mnie o ile dobrze pamiętam nie były one widoczne na radarze i trzeba było się przyjrzeć osobiście przestrzeni w okolicy z niszczonej bazy khaków.
Vendor
x2

i dalej nic z tego

Post by Vendor »

Kurczaczku ! To jednak głębszy problem. Z racji że obiekt zniszczyłem już dość dawno niezbyt konkretnie pamiętam miejsce destrukcji.latam namierzam i d..a psia.tylko kshaki mi sie pojawiają nowe a suwenirów ni huhu. Romalnie jak igła w stogu siana !!! :evil:
Mogget
x3ap

Post by Mogget »

no cóż nie wiem czy to ci pomoże ale mi pomogło kiedy byłem w sytuacji podobnej to twojej.

Te 3 części, które musisz zebrać są dość małe (coś koło wielkości zwykłego kontenera).
U mnie były wśród mnóstwa małych asteroidów również nie widocznych na grawiradarze.
W miejscu zniszczenia tej stacji u mnie znajdowały się 2 duże części stacji(większe od mego uwczesnego m3)
Ta stacja khaków znajdóje się przeważnie ok 20km za północną bramą (grałem w X2 2x i zakażdym razem była mniej wiecej w tym samym miejscu).

Mam nadzieje, że te wskazówki pomogą ci w miare beztresowo znaleźć te kawałki.
Vendor
x2

Post by Vendor »

Udało mi się ukończyć te misję jakiś miech temu.Zarobiłem trochu kredytów i dochapałem się rybołowa (Vendorator ) :P .mogłem sobie pozwolić na zrobienie porządków w galaktyce :evil: , i w końcu odnalażłem 3 porządane części. Prosto nie byłlo bo sie nalatałem.Zgodnie ze wskazówkami 20 km od pn bramy i czesanko.cały czas tłukłem stada khaków aż w końcu odnalazłem robiąc zbliżenie i obserwując przestrzeń. przejąłem pare khackich maszyn,dorobiłem sie Asa I stopnia. Tak więc Vendor jest :D

DZIENX DLA WSZYSTKICH ZA PORADY, POMOGŁO !!!
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Farciaż:) Ja podchodziłem do misji Odysem i nie byłem w stanie podlecieć do tych odłamków :(

Return to “Polskie / Polish X-Forum”