No ale czytajmy dalej...
cyt.."Tym razem wcielamy się w rolę Juliana Brennera, syna nieobliczalnego astronauty z pierwszej części X: Beyond the Frontier's, Kyle'a Brennera"
cyt.."W każdym razie X3: Reunion pomimo różnych niedociągnięć zapowiada się ciekawie i wielbiciele kosmicznych symulacji z pewnością nie będą zawiedzeni."
cyt.."(...)możliwość sparaliżowania określonego sektora handlu. Jest to dosyć proste, przynajmniej w opisie: wystarczy sprzedać własny produkt, ograbić wcześniej oszukanych klientów i jednocześnie zacząć działać na innych rynkach. W ten sposób możemy się stać monopolistą w danej dziedzinie, czy też świecie"
Może ktoś się tam zaloguje i ostro zjedzie tego autora?
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
tak w ogóle, to nie zakumałem o której konkretnie części ten człowiek pisze...
W każdym razie wie wiecej ode mnie bo ja nie słyszałem o możliwości "okradania" (no chyba że przy okazji spuszczania "bęcków" jakiemus TS coś tam się z niego sypie, ale taki numer się w dwójce raczej nie opłacał).
Poza tym gdzieś pisano, że będzie można wybrać miejsce startu, a więc chyba też rasę
Trochę dziwnie będzie wyglądał Julian z "mackami" np.
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2 [ external image ]
heh, poczytajcie sobie prównania różnych gier. Kiedyś było porównanie maluch racer 2 do NfS:Underground2 i wygrał... maluch. poprostu rozgniótł nfs.. dodatkami w pudle, a jak wiemy t w samej grze jest najważniejsze.