FIRELANCE mod

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Marcybiskup
x3ap

FIRELANCE mod

Post by Marcybiskup »

Uwaga, wszyscy moderzysci i ci, co chca grac od poczatku, ale inaczej!

Wlasnie znalazlem to:
http://www.xscripting.com/index.html

Firelance - mod modyfikujacy gre, ale z glownym watkiem i normalnym wszechswiatem.
Trudniejsza rozgrywka, teraz wszystkie statki sa przydatne i wrecz niezbedne. Za to mniej broni (???). A gdy wejdziecie na forum tego moda, znajdziecie liste plug-inow (tak o nich pisza, to nie sa mody!), ktore mozna uzyc z tym modem. M. in. inteligentne, zorganizowane dzialania (wrogie tez) piratow oraz urealnione, bojowe reakcje ras na wzajemne ataki (czyzby cos z ducha Massive War?).

Szczegolow nie znam, wlasnie sciagam, zobacze i cos skrobne, ale najwczesniej w poniedzialek. Moze ktos mnie uprzedzi?
;)
Fenek
x2

Post by Fenek »

Co? Buster w końcu przydaje się do czegoś? :o Nie wierzę :o

Musze to wypróbować! :D
X2 1.4 PL+Bonus pack+Burianek's Laser / Economy Rebalance
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Fenek wrote:Co? Buster w końcu przydaje się do czegoś? :o Nie wierzę :o

Musze to wypróbować! :D
Pisza, ze wlasnie o to chodzilo tworcom. Pogromca, Hydra, Perykles... te wszystkie uznawane za nieudane i niechciane statki podobno sa teraz niezbedne, na swoim odcinku oczywiscie. Jest wyrazniejszy funkcjonalny podzial na zwiadowcow, ciezkie mysliwce itp. Poszczegolne towary moga byc przewozone przez bardzo konkretne statki (sa nowe oznaczenia towarowe). W modzie jest dostepny takze X-SHUTTLE, ale nie w wersji megawypasiony superstatek, jak w Top Gun Mod, tylko jako zbalansowany odpowiednio mysliwiec. I jest M0 Xenonow. I gonerski do kupienia...

Kurczaki, jakby sie toto dalo odpalic na duzej mapie MWM, bylby miod.
ALE JAK ZWYKLE TWORCY ZALECAJA ROZPOCZECIE NOWEJ GRY!
Fenek
x2

Post by Fenek »

Zainstalowałem i cóż mogę powiedzieć... Na pierwszy rzut oka zmiany są jakby niezauważalne, tylko kiedy doszło do bitwy argoni -> xenoni... mrrr :D Miód :D A swoją drogą chyba w tej chwili plazmy służą jako anty-capshipy, bo mamut strzelał jakimiś WIELKIMI kulami zielonej plasmy :P O a i J zabił mnie jakimś laserem (coś w deseń tego kszackiego). Czy ja testując nowy mod zawsze muszę ginąć? :P
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Hej, właśnie przeczytałem powyższe posty i zapowiada się naprawdę ciekawie! Tylko znów zaczynać od początku... E, łiitam, i tak musze zrobić reinstalkę windzie. :)
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

Pograłem trochę i musze powiedzieć że te nowe rzeczy są świetne :) Wielkie statki naprawdę szybko radzą sobie ze wszystkim a wmp jest bronia niesamowitą [krutki zasięg ale za to jaka moc ... działa jak gfu :P ]

EDIT: Miedziany windows suck zainstaluj sobie jakiegoś linuxa :P ja dziś zamierzam na noc wrzucić debiana :P
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Ja lubię Windows.
Spoiler
Show
To jedyny produkt o światowym zasięgu pokazujący, jak firma "MikrusiMiękki" potrafi spartaczyć swoje "wyroby" :P .
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Fenek
x2

Post by Fenek »

Taka mała uwaga dla tych wszystkich, których denerwuje czas, który jest potrzebny, żeby cokolwiek osiągnąć w tej grze: INSTALUJCIE MODA!

Nie dośc, że dostajecie na początku Merca osprzętem do kopania, to Trade soft MKIII jest smieszne tani (ok 30k kredytów) tak samo jak same TS-y ;P Po kilku godzinach mam już 9 TS handlujące dookoła Argon Prime :D
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

A mi się tytan ciekawie zbugował :P Normalnie statki klasy m2 i m1 strzelają wolnoooo.... A u mnie strzela jakby to było LDI ^^
Kompletna masakra ^^
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

To ten mod nie potrzebuje resa gry???? To cool bo topgun wymagał, a ja nie chciałem żegnać tego, co mam aktualnie
Last edited by RAFIO on Wed, 28. Sep 05, 11:29, edited 1 time in total.
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

Ja mam razem z terradine MOD i się nie gryzą więc powinno być ok :)
BQB
x2

Post by BQB »

RAFIO tot en - jak zobaczyłem ten początek zdania, to myślałem, że po hebrajsku piszesz :P

Return to “Polskie / Polish X-Forum”