Vendor wita

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Vendor
x2

Vendor wita

Post by Vendor »

Witam wszystkich maniaków X2. jestem nowy na forum i ztego co widze to niezły ze mnie lajkonik. Udało mi się zarejestrować,ściągnąć patcha 1,4 ale nie mogę ściągnąć X˛: The Threat No Copy Protection 1.4 wyświetla mi się informacja o braku dopstępu. czy to dla tego że mam user level 3 ??? Podkreślam jeszcze raz że niezły ze mnie lajkonik a i internet mam od niedawna. NIECH MNIE KTOŚ RATUJE!!
:(
Sauron11
x3tc

Re: Vendor wita

Post by Sauron11 »

Vendor wrote:Podkreślam jeszcze raz że niezły ze mnie lajkonik
Hmm, nie wiem o co chodzi z tym lajkonikiem, ale witam :) User level nie ma zbyt wiele wspólnego akurat z tymi downloadami które podałeś. Prawdopodobnie nie możesz ściągać pliku, ponieważ nie zarejestrowałeś gry na forum - przy Twoim nicku nie ma "ptaszka" ten fakt potwierdzającego - zobacz jak mają inni :) .

Btw. rejestracji tej dokonujesz w swoim profilu na forum.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Jones Abrahams
x2

Re: Vendor wita

Post by Jones Abrahams »

Sauron11 wrote:...nie wiem o co chodzi z tym lajkonikiem...
Podejrzewam, że za genezą tego powiedzonka kryją się warszawsko-krakowskie animozje. A chodzi tu o laika :wink:
Przyznam, że też tego używam i jeśli mi się wypsnie, proszę mieszkańców grodu Kraka wyrozumiałość, to nie złośliwy przytyk, a przyzwyczajenie. :)

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”