Inwazja
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Inwazja
Czy ktoś już próbował zniszczyć jakąś rasę...wszystkie sektory po kolei...totalnie...?? 

-
Raz - uwziąłem się któregoś dnia na Splitów, totalnie wzburzony ich bezczelnością, brataniem się z piratami i atakami na innych bezbronnych pilotów. Wyczyściłem całkowicie (totalna anihilacja) po kolei Family Pride i sąsiedni sektor za płd. bramą. Ranga skoczyła mi do bodaj drugiej od dołu. Ale potem wojna mnie zmęczyła, sukcesy bitewne i brak strat własnych znudziły, więc uznałem Splitów za rasę bezbronną i świadomą tego i dlatego tak buńczucznie się zachowującą na międzyrasowej arenie. Oni po prostu próbują ukryć przed innymi fakt swej nieporadności. Dlatego zostawiłem ich w spokoju i pozwoliłem odbudować macierzystą Dumę Rodziny 

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
-
-
-
Jesli Ego bierze pod uwage pomysly fanow, to powinno tak byc. W modach istnieja lasery oparte na technologii wiez laserowych. Niezle wymiataja i maja inny kolor niz khaackie kyonyBQB wrote:Właśnie mi przyszedł do głowy pomysł - czy w X3 można będzie wykorzystać wierze laserowe do uzbrojenia statku? podwiesić sobie pod skrzydła np?

-
-
W takich, jak chociażby ten:
http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... 20&start=0
A swoją drogą, kiedyś się przymierzałem do wykończenia Paranidów, strasznie działają mi na nerwy
http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... 20&start=0
A swoją drogą, kiedyś się przymierzałem do wykończenia Paranidów, strasznie działają mi na nerwy

X2 1.4 PL+Bonus pack+Burianek's Laser / Economy Rebalance
-
-
Taaaaaaa...
Aż szkoda że nie ma wersji sieciowej X.
Mogło by dojść do baaaardzo ciekawych spotkań w przestrzeni pomiędzy co niektórymi graczami
Wtedy każdy mógłby przedstawić swoje poglądy względem dowolnej rasy innemu graczowi "bezpośrednio" he he .
Mogło by się okazać że np. boroni nie są jednak tacy do niczego.
A tak w ogule to ja jestem wdzięczny Borońskim pilotom "pirates ship", ponieważ tylko dzięki wymianie barterowej typu salwa laserowa-statek pozwolili mi stanąć na nogi i dorobić się pierwszej NOVY..
Pozdro..
Aż szkoda że nie ma wersji sieciowej X.

Mogło by dojść do baaaardzo ciekawych spotkań w przestrzeni pomiędzy co niektórymi graczami

Wtedy każdy mógłby przedstawić swoje poglądy względem dowolnej rasy innemu graczowi "bezpośrednio" he he .
Mogło by się okazać że np. boroni nie są jednak tacy do niczego.
A tak w ogule to ja jestem wdzięczny Borońskim pilotom "pirates ship", ponieważ tylko dzięki wymianie barterowej typu salwa laserowa-statek pozwolili mi stanąć na nogi i dorobić się pierwszej NOVY..

Pozdro..
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]