read txt cos tam

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

hellmut
x2

read txt cos tam

Post by hellmut »

witam
Zauważyłem dziwną rzecz w niektórych sektorach są jakieś stacje/fabryki o nazwie Read txt (i tu jakieś numerki) jak ją wybieram jako cel to babeczka w głośniczku mówi tylko "alfa" - czy to jakiś bug? Czasami w niektórych stacjach handlowych są do sprzedania przedmioty o podobnej nazwie - niestety nie ma sposobu dowiedzenia się co to jest. Jeśli ktoś z Was się z czymś podobnym spotkał to napiszcie coś. Z góry dzięki.
klarix
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x4

Re: read txt cos tam

Post by klarix »

hellmut wrote:Zauważyłem dziwną rzecz w niektórych sektorach są jakieś stacje/fabryki o nazwie Read txt
Może ta odpowiedź Ci wyjaśni.

klarix
hellmut
x2

Post by hellmut »

ok
dzięki
sprawdzę to.
hellmut
x2

Post by hellmut »

Dowiedziałem się mniej więcej czemu tak się dzieje, ale jak sobie z tym poradzić dalej nie wiem :( Podmieniłem plik, o którym tam była mowa, ale niestety nic to nie dało. Na szczęście da się z tym grac (mam nadzieję), ale fajnie by było się tego pozbyć.
hellmut
x2

Post by hellmut »

niestety podmiana tego pliku: http://astralnywedrowiec.w.interia.pl/480003.xml
nic nie dała. Jeśli ktoś wie jak poradzić sobie z tym problemem, to byłbym wdzięczny za odpowiedź - mam bonuspacka, który przy instalacji miał do wyboru opcje pl, więc nie wiem o co chodzi...
Jeśli możecie to pomóżcie - z góry dzięki.
LongOne
x2

Post by LongOne »

Pomimo kilkukrotnej podmiany pliku (w różnych wersjach, z różnych źródeł) nadal mam takie same wyniki - ujawnił się tylko system AEGIS, a reszta nowości z packa pozaostała w postaci ReadTextxxx... :( Też już nie wiem co robić.
Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu musieli być myszami.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Postaram się znaleźć trochę czasu na definitywne załatwienie tej sprawy.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”