Gmail Off Topic
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Gmail Off Topic
Witam. Mam do dyspozycji zaproszenia na pocztę Gmail.com
Jeżeli chcesz mieć konto pocztowe o wielkości 2.5 GB to wystarczy jeżeli mnie o tym fakcie poinformujesz. Jedyne co potrzebne to adres mailowy, na który przyjdzie zaproszenie. Jest to poczta prowadzona przez serwis Google. Ilość ograniczona, liczy sie kolejność zgłoszeń!
Rozdaje zaproszenia bo już zaprosiłem wszystkich znajomych i zostało ich ok. 50. Warunkiem ich dostawania jest wysyłanie ich, więc postanowiłem sie podzielic szcześciem...
Konto jest całkowicie darmowe!!!
Jeżeli chcesz mieć konto pocztowe o wielkości 2.5 GB to wystarczy jeżeli mnie o tym fakcie poinformujesz. Jedyne co potrzebne to adres mailowy, na który przyjdzie zaproszenie. Jest to poczta prowadzona przez serwis Google. Ilość ograniczona, liczy sie kolejność zgłoszeń!
Rozdaje zaproszenia bo już zaprosiłem wszystkich znajomych i zostało ich ok. 50. Warunkiem ich dostawania jest wysyłanie ich, więc postanowiłem sie podzielic szcześciem...
Konto jest całkowicie darmowe!!!
-
Czytałem o tym na Googlach i rzeczywiście nie ma jak założyć poczty bezpośredno na stronie. Sprytny sposób pozyskania elyty internautów, a sama idea opisana na stronie wydaje się ciekawa.
Niestety ja użytkuję od dawien dawna równie wypasione konto na yahoo, więc nie chcę zabierać okazji innym chętnym i się zapisywać tylko z chęci sprawdzenia jak to działa.
Niestety ja użytkuję od dawien dawna równie wypasione konto na yahoo, więc nie chcę zabierać okazji innym chętnym i się zapisywać tylko z chęci sprawdzenia jak to działa.

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
Ja ładnie podziękuję - mam już darmowe konto 3 GB !
A przy okazji: powiedz mi, Ghostek (jeżeli to wiesz, oczywiście), jaka jest maksymalna wielkość maila wysyłanego i odbieranego na Googlach? Jakoś nigdzie nie mogę namierzyć tej informacji...
THX from mountain.
EDIT: Drobne zabiegi kosmetyczne, mające na celu uwydatnienie pewnych danych zawartych w poście
.
A przy okazji: powiedz mi, Ghostek (jeżeli to wiesz, oczywiście), jaka jest maksymalna wielkość maila wysyłanego i odbieranego na Googlach? Jakoś nigdzie nie mogę namierzyć tej informacji...

THX from mountain.
EDIT: Drobne zabiegi kosmetyczne, mające na celu uwydatnienie pewnych danych zawartych w poście

Last edited by Stalovy on Fri, 9. Sep 05, 11:55, edited 2 times in total.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
2.5 GB? To ja się pisze
Black-templar@wp.pl

In the grim darkness of the far future, there is only war...
-
-
-
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
-
-
-
-
Czy ktoś z szanownych kolegów używa może klienta pocztowego nazwiskiem The Bat!?
Nijak gada nie umiem skonfigurować do gmaila (dzięki Enzo). Wszystkie inne konta zapychają jak należy...
Pozdrawiam
Nijak gada nie umiem skonfigurować do gmaila (dzięki Enzo). Wszystkie inne konta zapychają jak należy...
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...