A może jakiś polak zostałby beta-testerem? I byśmy mieli mniej więcej obraz przyszłej gry (chyba, że to tajemnica ) a i byśmy mieli swoją wtykę w Egosofcie
-->Fenek - To by nam raczej nic nie pomogło. Oni chyba muszą dać sobie zrobić zdjęcie siatkówki , a i mikrochip pod skórą by sie zdał - no, dla pewności, że jest full ściema na maksa .
@piotr11: Gdy powstawało X2 mieliśmy z Marcym dużo więcej czasu niż mamy go teraz. Dobrze się stało, że sprawy przejęła inna firma i postanowiła całość zrobić sama. Jakby nie zrobili, lepiej czy gorzej, to zawsze jest możliwość poprawy. To prawda, że fani robią te rzeczy najlepiej ale nie zawsze fani to profesjonalni tłumacze, tacy też są potrzebni, choćby nie byli graczami. Fani mogą nadać ich suchemu tłumaczeniu lepszego klimatu. I o ile takiego wparcia będzie chciało TW, to z Marcym postaramy się własnie o zachowanie tego starego klimatu.
@RM: Sami nic ode mnie nie chcieli, widać wiedzą na co się porywają, albo są nieufni do takich co to chcą za darmo pomagać
@Fenek: A po co Ci wtyka w Egosofcie? Mało Ci ich na naszym forum? Obrazu przyszłej gry ani żadnych powiązanych informacji nie mogą zdradzać osoby z dostępem developerskim, ponieważ nie pozwala im na to podpisana na piśmie umowa NDA. Chroni ona dobra firmy, którą developerzy, testerzy i inni z poziomem od 5 wzwyż aktywnie wspierają. Poza wszystkim ujawnianie szczegółów w ten sposób obniżyłoby znacznie późniejszą przyjemność z samego grania. Wierz mi, wiem to z doświadczenia wyniesionego przy produkcji X2. Jak zwykle wszystko ma swoje dobre i złe strony
@MAG1: koniec września jest nierealny z wielu powodów. Moim zdaniem bezpiecznie realnym terminem jest Gwiazdka czyli grudzień lub późny listopad.
Last edited by Sauron11 on Fri, 19. Aug 05, 12:08, edited 1 time in total.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.