... aby piraci byli zakałą.

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Fenek
x2

... aby piraci byli zakałą.

Post by Fenek »

Znacie jakiś mod, który sprawia, że piraci w końcu komuś potrafia zagrozić? Cokolwiek coby sprawiało, że będe omijał pirackie sektory szerooookim łukiem. Bo teraz co u mnie się dzieje w grze to parodia a nie piraci. Jak zobaczę piracki TP to jest święto :x Ach, gdzie są ci piracy, którzy niszczyli mi stacje? :roll:
X2 1.4 PL+Bonus pack+Burianek's Laser / Economy Rebalance
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

O takim modzie nie słyszałem, a piraci wydają się być tylko urozmaiceniem menu myśliwych... może X3 coś w tym temacie zmieni (miejmy nadzieję).
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

W X3 tak ma ponoć być.
Nareszcie piraci zostaną we wszechświecie potraktowani poważnie jako osobna i poważna siła, z którą trzeba będzie się liczyć 8)
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Fenek
x2

Post by Fenek »

Mam nadzieję, że tak będzie, obyśmy się tylko nie przejechali na tym "a w X3 to ma być poprawione" :P

Tak swoją drogą pamiętam, że w Terradine Mod piraci byli naprawde silni, a lecąc przez pirackie sektory można było dostać kilka razy szerszeniem po plecach... To były piękne czasy :P
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Fenek wrote: (...) obyśmy się tylko nie przejechali na tym "a w X3 to ma być poprawione"
Spoko, spoko, będzie gites 8)

A nawiasem mówiąc w kwestii poprawek i tym podobnych to...
Dla potrzeb przetestowania beta-wersji X3 Egosoft uruchamiło potężną machinę, po raz pierwszy oferując "posadę" testerów graczom z poziomem 5. Chętnych do zespołu jest sporo, co może zaowocować wyłapaniem z X3 większej ilości baboli niz miało to miejsce w przypadku X2. Ciekawy jestem efektów :)
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Fenek
x2

Post by Fenek »

Mam jedynie nadzieję, że znajdą się w tym zespole co mądrzejsi entuzjaści gwiezdnego handlowania :P Bo szczerze mówiąc, mam poważne obawy, czy ten "nowa i ulepszona gospodarka" nie zostanie poważnie spłycona :shock:
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Najważniejsze, żeby ci, którzy będą poprawki zatwierdzać, mieli pojęcie o tym, co robią. Bezsensowne, lub mało sensowne "ulepszenia" można odrzucić, gorzej będzie, jak ktoś je wprowadzi do gry... Wtedy byłby wypuszczany patch za patch'em (chociaż X2 to i tak mało 'spaczowana' gra: tylko 4 odsłony...).
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

Return to “Polskie / Polish X-Forum”