Znacie jakiś mod, który sprawia, że piraci w końcu komuś potrafia zagrozić? Cokolwiek coby sprawiało, że będe omijał pirackie sektory szerooookim łukiem. Bo teraz co u mnie się dzieje w grze to parodia a nie piraci. Jak zobaczę piracki TP to jest święto Ach, gdzie są ci piracy, którzy niszczyli mi stacje?
Mam nadzieję, że tak będzie, obyśmy się tylko nie przejechali na tym "a w X3 to ma być poprawione"
Tak swoją drogą pamiętam, że w Terradine Mod piraci byli naprawde silni, a lecąc przez pirackie sektory można było dostać kilka razy szerszeniem po plecach... To były piękne czasy
Fenek wrote: (...) obyśmy się tylko nie przejechali na tym "a w X3 to ma być poprawione"
Spoko, spoko, będzie gites
A nawiasem mówiąc w kwestii poprawek i tym podobnych to...
Dla potrzeb przetestowania beta-wersji X3 Egosoft uruchamiło potężną machinę, po raz pierwszy oferując "posadę" testerów graczom z poziomem 5. Chętnych do zespołu jest sporo, co może zaowocować wyłapaniem z X3 większej ilości baboli niz miało to miejsce w przypadku X2. Ciekawy jestem efektów
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Mam jedynie nadzieję, że znajdą się w tym zespole co mądrzejsi entuzjaści gwiezdnego handlowania Bo szczerze mówiąc, mam poważne obawy, czy ten "nowa i ulepszona gospodarka" nie zostanie poważnie spłycona
Najważniejsze, żeby ci, którzy będą poprawki zatwierdzać, mieli pojęcie o tym, co robią. Bezsensowne, lub mało sensowne "ulepszenia" można odrzucić, gorzej będzie, jak ktoś je wprowadzi do gry... Wtedy byłby wypuszczany patch za patch'em (chociaż X2 to i tak mało 'spaczowana' gra: tylko 4 odsłony...).