All In One Bonus Package - tekst a dialogi- problem :-(
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
All In One Bonus Package - tekst a dialogi- problem :-(
taki już los żółtodzioba że zarzuca forum postami (na poczatku przynajmniej) proszę więc o wyrozumiałość i radę
postępując zgodnie z Waszymi radami zainstalowałem patcha, AL update i bonus pack i pojawiły się problemy:
1. przy instalacji bonus packa niby wszystko idzie ładnie, wskazuję ścieżkę, instaluje się po czym wyskakuje komunikat:
"nie można utworzyć folderu "C:\documents and settings/blblabla/X?-Pluginy" Błąd 123 The filename, directory name or volume label syntax is incorrect" - gra zainstalowana na dysku D, jakieś pomysły?
2. w dodatku w grze, polskie napisy sobie, tekst mówiony sobie - zupełnie od czapy, sceny początkowe a tam dialog pilotów AGHHHRRR
będe wdzięczny za jakieś sugestie ki czorty.
PROBLEM Z DIALOGAMI NIEAKTUALNY reinstalka pomogła.
postępując zgodnie z Waszymi radami zainstalowałem patcha, AL update i bonus pack i pojawiły się problemy:
1. przy instalacji bonus packa niby wszystko idzie ładnie, wskazuję ścieżkę, instaluje się po czym wyskakuje komunikat:
"nie można utworzyć folderu "C:\documents and settings/blblabla/X?-Pluginy" Błąd 123 The filename, directory name or volume label syntax is incorrect" - gra zainstalowana na dysku D, jakieś pomysły?
2. w dodatku w grze, polskie napisy sobie, tekst mówiony sobie - zupełnie od czapy, sceny początkowe a tam dialog pilotów AGHHHRRR
będe wdzięczny za jakieś sugestie ki czorty.
PROBLEM Z DIALOGAMI NIEAKTUALNY reinstalka pomogła.
-
Re: All In One Bonus Package - tekst a dialogi- problem :-(
Nic sie tym nie przejmuj. Gra będzie działać normalnie. Skrypty pójdą i tak do folderu z X2. Mały bug w nazwie X?-->X2 dlatego ten komunikat.sotter wrote:1. przy instalacji bonus packa niby wszystko idzie ładnie, wskazuję ścieżkę, instaluje się po czym wyskakuje komunikat:
"nie można utworzyć folderu "C:\documents and settings/blblabla/X?-Pluginy" Błąd 123 The filename, directory name or volume label syntax is incorrect" - gra zainstalowana na dysku D, jakieś pomysły?.
A tak w ogóle to ktoś chyba juz o tym pisał.
-
-
-
-
-
- Moderator (Polski)
fOX_a chyba korzysta z Opery, ale mysle, ze chodzi mu o to, ze hiperlacza ukryte w jakims tekscie (w tym wypadku slowa "Tym watku") nie sa standardowo wyrozniane. Ale to nie jest calkowicie zgodne z prawda. Oto przyklad:fOX_a, u mnie zmienia i podkreśla.
Tutaj do X2-CENTER NET - wyroznione poprzez kolor
a w tym przypadku dokonalem dodatkowej modyfikacji czyli pogrubienie:
Tutaj do X2-CENTER NET
Przez dodatki system phpBB nie wyroznia automatycznie. To tak na marginesie

-
Tak właśnie o to mi chodzi. U mnie widać to po prostu normalny napis [przez ciebie pogrubiony] Tak jakby niebył to adres url ... I widzę że rzeczywiście IE pokazuje nawet jak jest pogrubione to jest zmienionym kolorem ... Hmmm ... Chyba ta wersja php czasem się z Operą gryzie bo reszta łapie bez problemu nawet zmienione... No cóż 

-