[OT?] X2 wersja angielska

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Yorell

[OT?] X2 wersja angielska

Post by Yorell »

witam wszyskich. ja tu od niedawna, przeglądam sobie wątki, czytam i podziwiam i takie tam etceterasy.

gdzieś(tu, w okolicy), kiedyś(kilka dni temu) trafiłem na ofertę jakiegoś Teladianina dot. właśnie angielskiej wersji X2 za ~80PLN. ponieważ to polskie tłumaczenie działa mi na nerwy (nie zrozumcie mnie źle - jest jak najbardziej poprawne i profesjonalne - tylko jakoś tak mi nie pasuje) jestem bardzo zainteresowany zakupem kopii w języku pogańskim. nie to, żebym miał forsy jak lodu, ale czego się nie robi z miłości... :roll: także jeśli ktoś ma dostęp do wersji anglojęzycznej - proszę o pomoc w pozyskaniu takowej.

moje miejsce pobytu: Omicron Lyrae. tak w kraju jak i w mieście. /wawa, praga płd./
skontaktować się ze mną można przez tutejsze PM lub 'mailem' yorell@idea.net.pl, oba odbieram co najmniej raz dziennie. nie chcę zaśmiecać forum, toteż wszelkie szczegóły wolałbym ustalić już osobiście. pierwszego wyjeżdżam na wczasy, więc jeśli do tego czasu nikt się nie odezwie, będę mógł odebrać widomości dopiero w drugiej połowie sierpnia.

dzięki i pozdrawiam.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Witaj Yorell.
Wiedz, że Forum Ego nie służy ogłoszeniom zakupu-sprzedaży (poza tymi, które przynoszą zysk Egosoftowi, ale do takich nie zaliczają się oferty z drugiej ręki :wink: ), więc rzeczywiście najlepszym pomysłem jest przeniesienie się na priva.
Jeśli chcesz kupić X2_eng doradzam przeszukanie internetu. Najlepszy wybór to oczywiście sklep internetowy Egosoftu - pełna wersja angielska w obniżonej cenie.
Inny sposób to internetowe aukcje, podobno na jednym z najpopularniejszych polskich serwisów aukcyjnych jeszcze dwa dni można taką wersję obstawiać.

Temat wydaje się wyczerpany więc zamykamy.
Pozdrawiam

EditS11: Okazuje się, że temat jednak nie jest wyczerpany bo sam zainteresowany chciał coś dodać. Blokada zdjęta :wink:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Yorell

Post by Yorell »

dzięki.

jedyne, co chciałbym dodać, to że nie interesuje mnie zakup "z drugiej ręki". jeśli ktoś odniósł takie wrażenie, to przepraszam za niedokładne wyrażanie się. optymalnie byłoby, gdyby ktoś dopomógł mnie w zakupie ze sklepu egosoftu. ja niestety nie mam możliwości zamawiania przez internet.

pozdrawiam i przepraszam za to nieporozumienie.
są tylko trzy rodzaje ludzi:
ci, co umieją liczyć i ci, co nie umieją.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”