Kupilem system Aegis ,mam wojow (zaloga ) Daje opcje na Przechwycenie maksymalne no i ni jak mi ta opcja sie nie uruchamia , nie wiem czy to jakis strajk czy co w kazdym razie nie chce mi sie ta opcja uaktywnic
Czytalem to i wiem w sumie co i jak a dalej mi nie dziala, moze inaczej, przed kupieniem tego systemu dzialala mi "gotowosc bojowa" jak kupilem aegis nic mi juz nie dziala, cool , chyba jednak cos jest nie tak, nie sadzisz?
o ile wiem to w m2 trzeba ok 110 typa (mam 113),bo w tym statku mam aegisa to liczac nawet wedlug twoich obliczen wychodzi jakies 220 (u mnie 113 = 226tys)tysiakow hmmm to chyba tyle mom wiec raczej to musi byc cosik innego.Mimo ze to jest 2000 na minute:) to mi starczy na te 4 min choc jesli to prawda ze tyle ssa zarloki to nie na dlugo mi starczy
Nie nie nie zupełnie nie tak. 2 tysie mi je 100 luda na moim Pytonie [a co lubię wygląd tego statku a w Terradine ma 13 czy tam 15 tarcz ] więc niewiem dlaczego. Może zainstaluj ponownie bonus packa? U mnie wszysko ładnie działa ....
Stać mnie na małą flotę m2. Ale nieszastam forsą bo ostatnio jeden z mioch statków swpaniałomyślnie dostał się pod ostrał Xenon K [W terradine są niesamowicie potężne! - strzelają tak szybko jak bez moda a mają moc z terradine!] W te sposób straciłem Tytana full opcja z Aegisem właśnie. Dlatego już niedaje moim statkom tego. Za tą kasę wole kupić sobie dodatkowego m2
fOX_a, jedyne co mi przychodzi do glowy, to niewystarczajca ilosc zalogi. Moze sprawdz jeszcze raz, ile dokladnie potrzeba luda? Przeciez procz tych w wiezyczkach musisz miec jeszcze spora rezerwe... cale read me systemu Aegis jest przetlumaczone na polski tu: http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=79980
A ja myślę, że wytłumaczenie jest zgoła inne. Chłopak miał nieszczęście i wcisnęli mu borońską wersję. To nie prawa zadziałać!
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown... Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...