Pozdrawiam.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
To sie nazywa prawdziwy X-graczDart Wiater wrote: Grałem całą noc jako że mam 2 miechy laby
Kola niezbyt dobra na wątrobę. Lepiej odstaw zanim zacznie Cię odrdzewiaćDart Wiater wrote:Starczy butla koli i moge grać nawet 2 noce pod rząd![]()
Zrób test. Nalej do kilku naczyń różnych płynów gazowanych i do każdego wrzuć podobnie zardzewiały przedmiot. Po upływie określonego czasu wyjmij je z cieczy i porównajBQB wrote:...A Cola jest bardziej szkodliwa od innych płynów gazowanych?
Nie powiecie mi chyba, że rdzawośc jest stanem pożądanym. Skoro cola oczyszcza nawet śruby, to jak pozytywnie na organizm działa...BQB napisał:...A Cola jest bardziej szkodliwa od innych płynów gazowanych?
Zrób test. Nalej do kilku naczyń różnych płynów gazowanych i do każdego wrzuć podobnie zardzewiały przedmiot. Po upływie określonego czasu wyjmij je z cieczy i porównaj
Czyli kwasior jak się maszSauron11 wrote:...JA: na jakiejś stronie było podane, że coca cola ma odczyn PH 2, dla porównania podano, że płyn z ogórków kwaszonych ma PH 1
Ja myslę, że to przez ogólną ilość róznych dziwnych substancji chemicznych ładowanych do gara. Dziś poza tym modna jest wersja light, czyli nie cukier, a Aspartam i Acesulfam K, poza tym kiedyś pisali bodajże na etykietach że zawiera Fenyloalaninę i nie może byc spożywana przez chorych na FenyloketonurięJones Abrahams wrote:... I pewnie to właśnie cukier sprawia, że cola jest uważana za szkodliwą.