Koordynacja MODÓW

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

DRACOOL
x3tc

Koordynacja MODÓW

Post by DRACOOL »

ostatnio usłyszałem, że bodaj do nowego Battlefielda twórcy powołali koordynatora do spraw modów, którego zadaniem jest działanie polegające na zapewnieniu możliwości współistnienia poszczególnych modów pojawiających się w grze.
pomysł wydaje się ciekawy i godny do naśladowania( jeżeli jest już zapóźno dla x2 to może chociaż przy x3). może ktoś by to podsunął do rozważenia w EGOSOFCIE?
Nie mówie już o tym, że narzędzia do tworzenia modów do w/w gry będa(są?) wydane kilka miesięcy przed wydaniem gry właściwej :!:
(informacia pochodzi z wywiadu z twórcami w HYPERZE, ale nie jestem pewny tytułu samej gry, bo jako taki strzelanki mnie nie ruszają)
Co sądzicie o pomyśle??
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

Dobry pomysł! Szczególnie dlatego , że przy X2 zostanę jeszcze długo ze względu na sprzęt , a mody znacznie urozmaicają zabawę. Kilka modów na raz to by było coś....
In the grim darkness of the far future, there is only war...
Kerrick
x2

Post by Kerrick »

No... hehe X3.... :)
Seraf
x2

Post by Seraf »

Witam to jest mój pierwszy post tutaj mimo że jestem biernym czytelnikiem od dłuższego czasu ;-).
DRACOOL wrote:Co sądzicie o pomyśle??
Bardzo dobry pomysł jak na mój gust, dodałbym do tego koordynacje skryptów, i jakiś dobrze pomyślany debuger, który by sprawdzał pod względem stabilności dodatki :-).

Return to “Polskie / Polish X-Forum”