split i paradians?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

werner78
x2

split i paradians?

Post by werner78 »

jak wyrobić sobie opinie u splitów i paradian potrzebuję tarcz 25MW a tylko u nich można kupić i w związku że mam 99% nieprzyjaciel nie wyrażają zgody na dokowanie :? rozwalałem u nich piratów i nic nawet % w dół :cry:
fOX_a
x4

Re: split i paradians?

Post by fOX_a »

werner78 wrote:jak wyrobić sobie opinie u splitów i paradian potrzebuję tarcz 25MW a tylko u nich można kupić i w związku że mam 99% nieprzyjaciel nie wyrażają zgody na dokowanie :? rozwalałem u nich piratów i nic nawet % w dół :cry:
Ehhh wiele już było dopowiedzi na to pytanie ... Czy tak trudno poszukać na forum ? Ehhh no dobra. Po pierwsze Opinia powinna iść w górę nie w dół. Po drugie zabijaj piratów sam bez pomocy własnych mysliwców kierowanych przez kompa i pomocy jednostek np splitów.
DRACOOL
x3tc

Post by DRACOOL »

i oczywiście ostrożnie z "macaniem" przy okazji tych, u których chcesz opinie sobie wyrobić :D.
normalnie wystarcza do tego kilka statków pirackich, właśnie pod warunkiem nie naruszenia osłon/kadłubów potencjalnych przyjaciół (o co w ferworze walki wcale nie trudno zwłaszcza kiedy atakujemy cej już przez kogoś atakowany) :D
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
werner78
x2

Post by werner78 »

odnośnie opsji "Extra szukaj" to jest ona zbyt ogólnikowa i wole zapytać się doswiadczonych forumowiczów którzy zawsze chętnie służą swoja wiedzą niż przeglądać setki postów nie całkiem związanych z zapytaniem. Nawet przy ryzyku zmknięcia topicu przez moderatorów. Dziękuje za pomoc - :)
Fenek
x2

Post by Fenek »

A właśnie, nie można by tak stworzyć jakiegoś FAQ-u? Np zawierającego wyjaśniena skrótów używanych, bo z angielskimi to ja zaznajomiony jestem, ale z polskimi to nie bardzo :P
X2 1.4 PL+Bonus pack+Burianek's Laser / Economy Rebalance
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

FAQ już istnieje :P W części jest polskie nawet :P

EDIT: Masz go pod polem extra szukaj :P
EDIT2:
Sau wrote:Handluj, niszcz i złupiaj statki Piratów, Xenonów i innych wrogich istot. Wykonuj misje zlecane przez różne rasy. Co jednak najważniejsze - unikaj walki i przypadkowych kolizji ze statkami ras, u których chciałbyś mieć wysoką rangę.
To jest odpowiedż na to pytanie które było w FAQ :P
Fenek
x2

Post by Fenek »

O jasna cholera, ale ze mnie gapa :P Pardon monsieur :P
X2 1.4 PL+Bonus pack+Burianek's Laser / Economy Rebalance

Return to “Polskie / Polish X-Forum”