pozdrawiam wszystkich zwolennikow profitu,
posiadam niemiecka wersje x2 , gdzie dostane patcha zeby ja przerobic na polska? moja dziewczyna tez by chetnie pograla , ale nie umie jeszcze po niemiecku.
prosze pomozcie,
zycze niezmiernych profitow
polski X2 ?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
- Moderator (Polski)
-
-
Ten paket o ktorym piszecie za 50 zl to z pewnoscia polska wersja tej gry, lecz ja nie chcialbym polskiej wersji kupowac skoro juz kupilem sobie niemiecka, wiem tylko ze takie patche istnieja, bo sam juz z podobnych wynalazkow korzystalem w innych grach jak np: RED FICTION
ten patch przerobil mi niemiecka wersje na angielska zeby nie bylo censury , bo niemieckie wersje gier sa niezle okrojone.
Niezmiernie mi milo jednak ze sa ludzie ktorzy staraja sie jakos jednak doradzic i pomoc, bije czolem przed wami i wiem ze gdy nareszcie uda sie komus online wersje tej wspanialej gry zrobic, to wtedy napewno sie spotkamy i pomnazac bedziemy niezmiernie nasze credyty.
Niezmiernych profitow zyczy wam ANDIEMU
ten patch przerobil mi niemiecka wersje na angielska zeby nie bylo censury , bo niemieckie wersje gier sa niezle okrojone.
Niezmiernie mi milo jednak ze sa ludzie ktorzy staraja sie jakos jednak doradzic i pomoc, bije czolem przed wami i wiem ze gdy nareszcie uda sie komus online wersje tej wspanialej gry zrobic, to wtedy napewno sie spotkamy i pomnazac bedziemy niezmiernie nasze credyty.
Niezmiernych profitow zyczy wam ANDIEMU