polski X2 ?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Andiemu
x2

polski X2 ?

Post by Andiemu »

pozdrawiam wszystkich zwolennikow profitu,

posiadam niemiecka wersje x2 , gdzie dostane patcha zeby ja przerobic na polska? moja dziewczyna tez by chetnie pograla , ale nie umie jeszcze po niemiecku.

prosze pomozcie,

zycze niezmiernych profitow
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

Z tego co wiem to raczej niewykonalne. Patche zależą od wersjii językowej. Co najwyżej ktoś to by musiał zrobić. No i oczywiście witamy na forum.
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

posiadam niemiecka wersje x2 , gdzie dostane patcha zeby ja przerobic na polska?
Masz zapewne na mysli taki pakiet jaki kiedys zostal przygotowany przez Egosoft dla posiadaczy X-Tension. Konwertowal on wersje niemiecka na angielska (tylko X-T). Dla X2 nic podobnego nie zostalo przygotowane.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Niemacie racji! Jest taki pakiet na 2 cd do nabycia na terenie całej polski za 50 zł :wink:
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

Waaaa !!! To ja kupiłem pakiet spolszający? Czemu nikt nic niewie? Czemu wszyscy milczą? AAAAAAAAAAAAAAA

:lol:
Andiemu
x2

Post by Andiemu »

Ten paket o ktorym piszecie za 50 zl to z pewnoscia polska wersja tej gry, lecz ja nie chcialbym polskiej wersji kupowac skoro juz kupilem sobie niemiecka, wiem tylko ze takie patche istnieja, bo sam juz z podobnych wynalazkow korzystalem w innych grach jak np: RED FICTION
ten patch przerobil mi niemiecka wersje na angielska zeby nie bylo censury , bo niemieckie wersje gier sa niezle okrojone.

Niezmiernie mi milo jednak ze sa ludzie ktorzy staraja sie jakos jednak doradzic i pomoc, bije czolem przed wami i wiem ze gdy nareszcie uda sie komus online wersje tej wspanialej gry zrobic, to wtedy napewno sie spotkamy i pomnazac bedziemy niezmiernie nasze credyty.

Niezmiernych profitow zyczy wam ANDIEMU

Return to “Polskie / Polish X-Forum”