Tak sobie pomyślałem , że ciekawą rzeczą było by obejrzenie sobie wszystkich aktywnych formułowiczów. W związku z tym proponuje aby umieszczać w tym wątku swoje naj/śmieszniejsze/poważniejsze/czytelniejsze zdjęcia. Najłatwiej będzie dodać linki do nich , a same zdjęcia umieścić na stronie http://www.imageshack.us/
Przykładowo umieściłem jedno ze zdjęć które mam na kompie w pracy...
Nie ma sprawy, jak tylko wrócę do domu i wybiorę jakieś w miarę ludzkie zdjęcia.... Mam niefotogeniczną paszcze i ciężko znaleźć coś żeby się nie popłakać ze śmiechu bądź też litości
In the grim darkness of the far future, there is only war...
coś się ta stronka nie chce odpalić
ale pewnie będzie znów w jakimś tajemniczym języku, i nie będzie wiadomo co "nacisnąć" albo wpisać
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2 [ external image ]
Żeby zobaczyć i poznać trochę innych Ego-forumowiczów, to przed laty został na ten cel założony specjalny album. Najpierw po niemiecku, potem drugi po angielsku.
Są to oficjalne adresy, na które od lat można kliknąć w glównym angielskim i niemieckim forum.
Jeśli byłoby więcej chętnych ze zdjęciami, to można byłoby założyć też polski album Jak nie, to możecie wpisać się do angielskiego albumu.
Funkcjonuje to tak: Zdjęcie (albo kilka) i troche coś o sobie (popatrzcie w albumie, co inni piszą) proszę przesłać na mój adres (klarix@klarix.de). Kilka godzin (lub dni) później jestescie w albumie
Noo, klarix nawet nie wiesz jak długo przeszukiwałem forum w poszukiwaniu tego zbioru fotek. Pewnego dnia gdzieś zniknął mi ten napis "Album na fotki użytkowników forum" czy jakoś podobnie . Jaki był powód zdjęcia go z ramówki? Chciałem sobie wtedy uaktualnić fotkę
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown... Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Ja też chetnie bym się pochwalił swoim zdjęciem, niestety na każdym zdjęciu z lampą błyskową wychodzę z zamkniętymi oczami i uśmiechem Osądźcie sami, czy chcecie to oglądać
Oto proszę, moje nowe focie: Słoneczny czerwcowy dzień - chyba sobota, 11.06.2005, a może niedziela... Bądź co bądź było gorąco i trzeba było odwiedzić sklep z napojami chłodząco-ożesz... eee... ...orzeźwiającymi (uff, udało się ); Ten sam dzień, wieczór - parę (-naście?) piwek później, po powrocie ze spacerq. "Tak, tak, ten w lustrze to niestety ja..." - chciałoby się zaśpiewać .
EDIT: Jak słusznie zauważył Xor, machnąłem się w dacie. To przez te %#$@ kalendarze - przestaję myśleć o dacie i machinalnie przepisuję cyferki... Oczywiście chodziło mi o 04.06.2005. Xor'owi gratuluję spostrzegawczości, innym - wyrozumiałości.
Last edited by Stalovy on Fri, 10. Jun 05, 16:03, edited 1 time in total.
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown... Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...