chcialbym sie przedstawic ( od poczatku mowie i przeprszam za jakies bledy ktore bede robil. 1.) chodzilem tylko do czwartej klasy w polsce - rodzice wyjachali do niemiec no i ja jako 10cio letni nie mialem jakos wyboru no i musialem jechac znimi. 2.) nie mam polskiej klawiatury na ktorej bym mugl pisac polskimi literami)

troszkie dlugie sie te zdanje zrobilo ale coz.
nazywam sie romek mieszkam w monachium.
czytelem o waszym zlocie na poczatek tego mjesiaca, no i jak to powiedziec ---- hmmmm szkoda ze sie troszke zapuzno otym dowiedzialem.
ale tak jak czytalem dalej, to wyglada nato zeby mozna sie znowu spotkac. bowiecie, tak zawsze szukam jakies okazji zeby odwiedzic ojczyzne, mam narazie dwie : 1.) spedzic lato w polsce 2.) sylvestra. tak do powodu nummer trzy niemal bym nic przeciwko temu.

i tak sobie mysle co moze byc lepsze jak spedzic czas w polsce i spotkac tych samych ludzi co horoja na te sama chorobe jak ja : x2 ( a zeby za tysioc lat lekarstwa na to nie wymysleli )
to nic.....dlugi tekst a krotki sens :
jak planujecie to liczcie na moja pomoc. jestem zwami i zawami.
mysle ze pozwolicie sie do waszej lodki dosiasc.
to narazie i pozdrawjam panow.
romek
p.s. jakby proponuje zlot na jakis weekend. 1.) wszyscy maja czas 2.) dluzej trwa...
nie musi byc to zaraz albo za miesac....mozna dluzej poplanowac i troszke kassy na nocleg albo cos uszczedzic. ( ztym holerny euro tutaj czeba nawet na nastepny dzien oszczedzac )
p.p.s. sauron moze mozna by otworzyc nowi plik ? troszke duzo ston a mysle ze moga sie znowu tyle jak nie wiecej zrobic.
jeszcze raz pozdriawjam i zycze milego wieczoru.
ja to musze sie teraz o pare statkow wziasc....cos nie bodoma mi sie ze jeszcze tak duzo nie mojich sobie tak moze latac.
romek