Dawno (bardzo dawno ) już nie grałem w X i postanowiłem je odkurzyć. Po przejęciu Orinoko i wyposażeniu go w dwa GFU wybrałem się na polowanie na Xenonów i mam do Was pytanie. Czy udało się komukolwiek przejąć K? Staram się, staram, regularnie zdejmuję osłony (nikogo więcej w pobliżu, to też efekt moich starań ) i... nic. Próbowałem tak z kilkoma przez dosyć długi czas i póki co żadnego pozytywnego efektu (statek miał już mniej niż 81% kadłuba, a więc nie widzę przeszkody). Czytałem już kilka poradników odnośnie przejmowania cudzych statków, ale teraz pytam o Wasze osobiste doświadczenia i techniki w tym zakresie. O ile już dwa czy trzy razy poddał się L (i to zupełnie przypadkiem, bo się o to nie starałem), to jakkolwiek bym się nie starał K się trzyma.
Foaloke, było już wiele tematów i rozmów o przejmowaniu statków, także K.
Moja rada to -> prawe menu -> Extra Szukaj -> wpisz "przejmowanie" -> poszperaj w wynikach
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Przepraszam bardzo, właśnie to zrobiłem przed napisaniem tego postu i nic, a więc pomyślałem, że skoro nie mam gdzie o tym napisać to założę nowy temat .
EDIT: no dobrze, jest temat, w którym ktoś napisał posta ostatni raz czerwca 29 ubiegłego roku.