Baza Piracka
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Baza Piracka
Z tego co wiem, to baza piracka się "odradza", ale gdzie, bo poszukuję bazy w okolicach ore belt i nic nie mogę znaleść a wcześniej wytłukłem chyba wszystko. Baza jest mi potrzebna, bo stacja handlowa w ore belt się na mnie obraziła.
-
-
-
-
-
tak poza tym, dlaczego do cho...y te pirackie bazy są takie pochowane, jeżeli i tak nic w nich nie ma ciekawego? (tzn wystarczy odwiedzić 1 czy 2 i tyle). - miało by to sens, gdyby w każdej bazie byłaby np. jakaś pula zadań extra, przypisana do niej lub jakieś specjale bonusy(np. zlecenia dostarczenia w konkretne miejsca "specjalnych towarów" na zasadzie kontraktu- coś jak u JABBY dla HANA SOLO, odpowiednio opłacane, i w razie czego również karane (w przypadku konfiskaty ładunku, zwlekania z rozliczeniem i itp.
"klany pirackie powinny wejść jako oficjalny dodatek do X2
"klany pirackie powinny wejść jako oficjalny dodatek do X2
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
Piraci jako konkretny klan w stylu Yakuzy mają wejść w X3, a bazy pirackie istnieją chyba przede wszystkim po to, żeby handel wódką i zielem się nie załamał
. Byłbym zapomniał, są też niezłym sposobem na zarobkowanie (bo statki można przejąć) i polepszenie swojego rankingu (rozwalenie bazy daje naprawdę niezłą ilość punktów (exp?)).

-
Właśnie! Co mnie wkurza to to, że przed przejęciem takiego statku pirackiego przeskanuję mu ładownię, zobaczę że ma trochę, powiedzmy, ziela marzeń, a po przejęciu w ładowni pusto!!Foaloke wrote:/CIACH/ są też niezłym sposobem na zarobkowanie (bo statki można przejąć) /CIACHO/

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
eeee.....noooo....a jak myślisz, co się stanie gdy zaczniesz trafiać w kadłub takiego stateczku wyposażonego w ładownie(tam w opisie gdzieś pisze, że ładownie mają jakąś kompresje przestrzenną, czy cóś), myślisz, że po trafieniu w taką "skompresopwaną" ładownie towary zaczną się wysypywać?
ja myśle, że jak się ich wcześniej nie "zdekompresuję" to szlag je trafia
co innego , jak klient się wystraszy ostrzału i sam wyrzuca (świadomie) na podpuchę (a nuż sie załapiesz i mu odpuścisz)
pozdro...
ja myśle, że jak się ich wcześniej nie "zdekompresuję" to szlag je trafia

co innego , jak klient się wystraszy ostrzału i sam wyrzuca (świadomie) na podpuchę (a nuż sie załapiesz i mu odpuścisz)

pozdro...
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
-
Tak a propo bazy pirackiej.
po dodaniu jej jako towar do stoczni kosztuje trochę ponad sto "baniek".
ciekawe, co w zamia oferuje?.

ciekawe, co w zamia oferuje?.

[ external image ]
[ external image ]
-
-
myślisz, że jak ją sobie kupie za te sto baniek z hakiem to w opcjach bazy będe miał usługi hakerów??Stalovy wrote:Usługi hackerów.DRACOOL wrote:Tak a propo bazy pirackiej.
ciekawe, co w zamia oferuje?.![]()
![]()
Bo wydawało mi się, że te usługi dostępne są z BBS, a w stacjach gracza nie ma BBS-ów(co w sumie dziwi)
[ external image ]
[ external image ]
-
-

[ external image ]
[ external image ]
-
eeeee ... dokrorki, jeśli ktoś kupi sobie taką baze piracką , i ją później sobie gdzieś postawi to go szlag trafi, że wydał tyle kasy
natomiast te dodane do stoczni stację po zakupie działają normalnie

natomiast te dodane do stoczni stację po zakupie działają normalnie

[ external image ]
[ external image ]