sauron
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Nie wiem o co chodzi, ale oby rafio miał dobre wytłumaczenie 
Edit: Neiklot: KillFile i PLONK to opcje z for dyskusyjnych, jakie można czytać np. przez Outlook Express. O ile dobrze pamiętam splonkowanie gościa wiązało się z wrzuceniem go do killfile'a (chyba), co powodowało, że kolejne posty danego użytkownika były niewidoczne dla plonkującego, był on ignorowany z automatu.
W naszym przypadku plonkowanie jest możliwe ale odbywa się grupowo
, tj. jeśli np. rafio trafi do mojego killfile'a to z automatu wszyscy pozostali na forum go zignorują 

Edit: Neiklot: KillFile i PLONK to opcje z for dyskusyjnych, jakie można czytać np. przez Outlook Express. O ile dobrze pamiętam splonkowanie gościa wiązało się z wrzuceniem go do killfile'a (chyba), co powodowało, że kolejne posty danego użytkownika były niewidoczne dla plonkującego, był on ignorowany z automatu.
W naszym przypadku plonkowanie jest możliwe ale odbywa się grupowo

Last edited by Sauron11 on Fri, 20. May 05, 23:32, edited 1 time in total.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
-
rafio właśnie dostał bana na własne życzenie (po drugim wpisie jestem pewien, że nie ma czego wyjaśniać).
Publiczne lżenie moderatora bez powodu jest sankcjonowane banem i wątpię czy zwykłe przeprosiny cos tu pomogą. Jestem zdziwony tym co zobaczyłem, bo to pierwszy taki przypadek w długiej historii tego forum.
Mir[ON]: W kwestii logowania innych osób do konta danego użytkownika to powinnością każdego z nas jest aby hasło dostępowe do konta trzymać w sekrecie przed innymi osobami, aby nie mogło zostać wykorzystane bez naszej wiedzy.
Jeśli ktoś jest np. pijany i pozwala sobie za dużo to też musi ponieść tego konsekwencje.
Dzięki wszystkim za szybką reakcję, a BQB, że dał mi znać SMSem
Publiczne lżenie moderatora bez powodu jest sankcjonowane banem i wątpię czy zwykłe przeprosiny cos tu pomogą. Jestem zdziwony tym co zobaczyłem, bo to pierwszy taki przypadek w długiej historii tego forum.
Mir[ON]: W kwestii logowania innych osób do konta danego użytkownika to powinnością każdego z nas jest aby hasło dostępowe do konta trzymać w sekrecie przed innymi osobami, aby nie mogło zostać wykorzystane bez naszej wiedzy.
Jeśli ktoś jest np. pijany i pozwala sobie za dużo to też musi ponieść tego konsekwencje.
Dzięki wszystkim za szybką reakcję, a BQB, że dał mi znać SMSem

-
Hmm, a więc i przypadki kliniczne tutaj mamy? Coraz ciekawiej! Sau a może chłopakowi pół rodziny harmonią wytłukłeś, tylko z jakiejś przyczyny nie pamiętasz?
A może rzeczywiście ktoś się podszywa pod chłopaka? Do tej pory zachowywał się w miarę statecznie, a teraz i awatar zniknął... Przecież takie zachowanie to prosta droga do zarżnięcia X-UDB
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
-
Tak Jones, zauważyłem że wyczyścił w profilu i avatara i podpis. Podejrzanie to wygląda, też nie wykluczam, że być może ktoś się podszył na skradzione hasło. Więc nie przekreślam chłopaka i pamiętam o X-UDB
.
Jeśli się odezwie na mejla i dostatecznie mnie przekona to pomyślę co z nim zrobić.
Z mojej strony nie było powodu na taką reakcję. Jestem tak samo jak Wy zaskoczony tą aferą...

Jeśli się odezwie na mejla i dostatecznie mnie przekona to pomyślę co z nim zrobić.
Z mojej strony nie było powodu na taką reakcję. Jestem tak samo jak Wy zaskoczony tą aferą...
-
JeJ! Szybka akcja, chłopaki
. Trochę mi żal chłopa, bo sądzę, że to nie on pisał (albo parę litrów uderzyło mu do głowy
)... Był na tym forum dłużej ode mnie, napisał więcej postów, kombinował z X-UDB... To na pewno ktoś się pod niego podszył... W każdym bądź razie głosuję za zablokowaniem topica... Jak się będzie chciał tłumaczyć, to otworzy nowy wątek...
- Pozdro
- Neiklot

- Pozdro
- Neiklot
Last edited by Neiklot on Sat, 21. May 05, 08:42, edited 1 time in total.
-
Właśnie takie zachowanie wskazuje na san upojenia alkoholowego ( nie to że wiem z doświadczenia
). W tym drugim poście nawet zdania nie umiał złożyć . Albo ma konflikt z rodzeństwem ,sam kiedyś musiałem przepraszać mą lubą za sms który wysłała moja siostra z zemsty za jakieś pierdóły (też wtedy dostałem bana na jakiś tydzień
)

Last edited by Black-Templar on Sat, 21. May 05, 10:14, edited 1 time in total.
In the grim darkness of the far future, there is only war...
-
-
-
-
-
Jak na razie RAFIO (ten prawdziwy) nie odezwał się..
O$$I[EAA] jak masz możliwość wypytaj chłopaka o co mu chodzi.
Ja się nie obrażam za ten wyskok, ale czekam na jego wyjaśnienia
O$$I[EAA] jak masz możliwość wypytaj chłopaka o co mu chodzi.
Ja się nie obrażam za ten wyskok, ale czekam na jego wyjaśnienia