sauron

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

RAFIO
x3ap

sauron

Post by RAFIO »

**POST CENSORED**
Last edited by RAFIO on Tue, 24. May 05, 19:07, edited 2 times in total.
BQB
x2

Post by BQB »

Jak chcesz kogoś wyzywać, to na PW.
Poza tym, jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia, to nie pisz.

EDIT
Jest tu coś takiego jak KillFile? Albo PLONK?
Kerrick
x2

Post by Kerrick »

Nie bardzo rozumiem za co, o co i po co, ale Rafio zasluzyles na bana!!!
Neiklot
x3ap

Post by Neiklot »

BQB -> Erm... a co to KillFile i PLONK? Podaj mi na PW, ok?

Rafio -> :o co z Tobą? O co Ci chodzi? Może to nie on pisze? Poza tym... Nie wiem, czy ktokolwiek może kogokolwiek wyzywać na PW :P.

EDIT -> Kerrick! Byłeś szybszy o sekundy :o...
[ external image ]
----------------------
Konflikt Splicki jeszcze trwa!
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Nie wiem o co chodzi, ale oby rafio miał dobre wytłumaczenie :twisted:

Edit: Neiklot: KillFile i PLONK to opcje z for dyskusyjnych, jakie można czytać np. przez Outlook Express. O ile dobrze pamiętam splonkowanie gościa wiązało się z wrzuceniem go do killfile'a (chyba), co powodowało, że kolejne posty danego użytkownika były niewidoczne dla plonkującego, był on ignorowany z automatu.

W naszym przypadku plonkowanie jest możliwe ale odbywa się grupowo :wink: , tj. jeśli np. rafio trafi do mojego killfile'a to z automatu wszyscy pozostali na forum go zignorują :twisted:
Last edited by Sauron11 on Fri, 20. May 05, 23:32, edited 1 time in total.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Kerrick
x2

Post by Kerrick »

Kerrick
x2

Post by Kerrick »

Radze zabanowac IP, przynajmniej do czasu wyjasnienia droga mailowa.
Mir[ON]
x3tc

Post by Mir[ON] »

Panowie spokojnie. Może jest nakuty fest (pijany :lol: )
Albo brat czy jakis koleś zalogował sie z jego komputera.
U siebie logowanie mam automatyczne tak że kazdy kto by tu trafił móglby wszystkim nawsadzać :D
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

rafio właśnie dostał bana na własne życzenie (po drugim wpisie jestem pewien, że nie ma czego wyjaśniać).
Publiczne lżenie moderatora bez powodu jest sankcjonowane banem i wątpię czy zwykłe przeprosiny cos tu pomogą. Jestem zdziwony tym co zobaczyłem, bo to pierwszy taki przypadek w długiej historii tego forum.

Mir[ON]: W kwestii logowania innych osób do konta danego użytkownika to powinnością każdego z nas jest aby hasło dostępowe do konta trzymać w sekrecie przed innymi osobami, aby nie mogło zostać wykorzystane bez naszej wiedzy.
Jeśli ktoś jest np. pijany i pozwala sobie za dużo to też musi ponieść tego konsekwencje.

Dzięki wszystkim za szybką reakcję, a BQB, że dał mi znać SMSem :)
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Hmm, a więc i przypadki kliniczne tutaj mamy? Coraz ciekawiej! Sau a może chłopakowi pół rodziny harmonią wytłukłeś, tylko z jakiejś przyczyny nie pamiętasz? :wink: A może rzeczywiście ktoś się podszywa pod chłopaka? Do tej pory zachowywał się w miarę statecznie, a teraz i awatar zniknął... Przecież takie zachowanie to prosta droga do zarżnięcia X-UDB :o

Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Tak Jones, zauważyłem że wyczyścił w profilu i avatara i podpis. Podejrzanie to wygląda, też nie wykluczam, że być może ktoś się podszył na skradzione hasło. Więc nie przekreślam chłopaka i pamiętam o X-UDB :roll: .
Jeśli się odezwie na mejla i dostatecznie mnie przekona to pomyślę co z nim zrobić.
Z mojej strony nie było powodu na taką reakcję. Jestem tak samo jak Wy zaskoczony tą aferą...
Neiklot
x3ap

Post by Neiklot »

JeJ! Szybka akcja, chłopaki :D. Trochę mi żal chłopa, bo sądzę, że to nie on pisał (albo parę litrów uderzyło mu do głowy :roll:)... Był na tym forum dłużej ode mnie, napisał więcej postów, kombinował z X-UDB... To na pewno ktoś się pod niego podszył... W każdym bądź razie głosuję za zablokowaniem topica... Jak się będzie chciał tłumaczyć, to otworzy nowy wątek...

- Pozdro
- Neiklot
Last edited by Neiklot on Sat, 21. May 05, 08:42, edited 1 time in total.
[ external image ]
----------------------
Konflikt Splicki jeszcze trwa!
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

Właśnie takie zachowanie wskazuje na san upojenia alkoholowego ( nie to że wiem z doświadczenia :D ). W tym drugim poście nawet zdania nie umiał złożyć . Albo ma konflikt z rodzeństwem ,sam kiedyś musiałem przepraszać mą lubą za sms który wysłała moja siostra z zemsty za jakieś pierdóły (też wtedy dostałem bana na jakiś tydzień :wink: )
Last edited by Black-Templar on Sat, 21. May 05, 10:14, edited 1 time in total.
In the grim darkness of the far future, there is only war...
BArt_X
x2

Post by BArt_X »

Wygląda to conajmniej dziwnie. Wogóle to nie pasuje do jego postów. Poza tym nikt normalny by tego nie zrobił. Mozliwe, że ktoś włamał sie na jego konto. Tutaj pomogą jedynie jego wyjaśnienia.
ergo
x3tc

Post by ergo »

Nie wierze aby Rafio , ktory do tej pory byl w porzadku, nagle zaczal zachowywac sie tak ordynarnie :shock: :o :o :o :o :o
O$$I
x2

Post by O$$I »

Może sobie dropsa zażył albo lufe przypalił :D
Ja z BArtem znamy RAFIA b. dobrze i spóbujemy tą sprwe wyjaśnić.
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Niektorzy w mailach i postach pisza tylko i wylacznie malymi literami - zauwazcie, ze te obrazliwe posty wlasnie zostaly w ten sposob napisane, natomiast te pozostale z uwzglednieniem wielkich liter.
BArt_X
x2

Post by BArt_X »

Gamer77: masz zupełną racje. W tych dwóch postach nie ma ani polskich znaków, ani dużych liter. Dziwi też usunięcie avatara, zmiania ksywki z RAFIO na rafio i brak podpisu w postach.
Kerrick
x2

Post by Kerrick »

Tak czy inaczej, z tego konta wyszly posty i do czasu wyjasnienia sprawy nie powinno byc odblokowywane. Chodzilo przeciez o to by nie pojawilo sie ich wiecej. Zobaczymy co zrobi sam zainteresowany.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Jak na razie RAFIO (ten prawdziwy) nie odezwał się..

O$$I[EAA] jak masz możliwość wypytaj chłopaka o co mu chodzi.
Ja się nie obrażam za ten wyskok, ale czekam na jego wyjaśnienia :)

Return to “Polskie / Polish X-Forum”