Zgadzam się z BQB co do jakości i jak zwykle zapodam garść kontruktywnych uwag
W mojej ocenie na obu stronach jest jeszcze sporo do zrobienia. Na razie widzę je jako całkiem atrakcyjne graficzne szkielety, które można by wypełnić większą masą dobrych jakościowo materiałów tekstowych i grafik.
Obecne większość tekstów jest albo słaba merytorycznie albo gramatycznie i ortograficznie

. Poza tym wieje pustką. Do obszerności, stylu i klimatu Argonopedii jeszcze jest daleko
Poza wszystkim (to kieruję głównie do RAFIO) proponuję zapomnieć o czymś takim jak "rekrutacja", a po prostu zapytać ludzi czy można wykorzystać ich własne materiały zamieszczone na forum w formie opowiadań i umieścić na tej czy tamtej stronie, podać źródło i autora i sprawa załatwiona. Na forum można znaleźć ciekawe przewodniki, opowiadania itp. Materiału jest dość. Ja dysponuje obszernymi materiałami z procesu produkcji X2. Mógłbym część udostępnić i pomóc jeśli zgłosi się do mnie autor strony, przedstawi swoją wizję jak co ma wyglądać a potem zabierze się za robotę i zrobi

.
Ważne dla mnie jest też aby współpraca uwzględniała uwagi na zasadzie równości. Bez jakichś wymagań co do logowania, rekrutacji i innych elementów typu podział na "my twórcy strony" i "wy chętni do pomocy"

. Sorry ale takie podejście do współpracy mi nie odpowiada. A jak jest ktoś zainteresowany tym co napisałem to zapraszam.
Dodane: Jeden tekst mnie dziś rozśmieszył
Cyt: "P.S. Zapraszam do
bezpłatnej rejestracji w X2-CENTER NET"
No i drugi podobny:
?Jesteś niezalogowany. Możesz się zalogować, lub
zarejestrować za darmo klikając tutaj?
I jeszcze mam jedną uwagę X2-Center: Lewe menu - Reklama Allegro. Czy to jest reklama z której jest kasa? Kiedyś już o tym pisałem, że nie podoba mi się, choć to tylko moja opinia, gdy ktoś w PL próbuje zarobić na wizerunku gier serii X. Być może zasady tej reklamy są inne ale piszę o tym bo jestem na takie rzeczy wyczulony

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.