Czyli na razie mamy sześć 100% osób: ja, BQB, Pavlo, xor, Sau i Marcy. Blaster X - może będzie, a może nie...
UPDATE: Znalazłem jeszcze post świadczący o tym, że będzie również Gargoil. Post pochodzi z
TEGO wątku.
Gargoil wrote:Nie masz się co martwić, jakby coś, rozpalimy ognisko pod pałacem zbierzemy się w kupę i będziemy ogrzewać się ciepłotą własnych ciał.
Xor będzie stał na rękach i śpiewał 'Keine Grentzen' po norwesku. Jeśli w kosmosie bez grawitacji da się przeżyć łapiąc i jedząc kosmiczne muchy, wprawdzie z Sayą, ale zawsze to nas nic nie wykrószy.
To już tak blisko, niemogę się doczekać. Aż żona widzi zmianę zachowania i węszy romans przez internet. Ale te baby są beznadziejne.
Pozdrawiam
Czyli 7 osób (podkreślenia w poście Gargoila pochodzą ode mnie).
UPDATE 2: Można dołączyć jeszcze jedną osobę - SzaYbuS'a.
To wątek, a to jego post:
SzaYbuS wrote:To w koncu 7-mego? Jupi nie moge sie doczekać żeby was zwyrole zobaczyć
A tak serio to warszawe widzialem tylko z okien samochodu.
Może pod budynkiem Mikroshitu? To tylko kawalek drogi
Jedzie ktoś z 3-miasta lub okolic?
Piszcie co i jak bo nie wiem czy przepić wypłate czy nie.
BQB, ty jedziesz z Elbląga, może spotkacie się z SzaYbuS'em w Malborku...? Przypominam o bilecie turystycznym (55 zł na całą Polskę, cena w obie strony, szczegóły na Informacji Kolejowej). Dawało by to już 8 osób (Ja, BQB, xor, Pavlo, Sau, Marcy, Garg, SzaYbuS i ew. 9-ta osoba, czyli Blaster).
UPDATE 3: Innych osób nie znalazłem

Przez jakiś czas
Kerrick zdawał się być chętnym na to spotkanie, ale potem 'obraził się' i nie daje znaku życia.

No i jeszcze
adam00 zasugerował swoim postem w
tym wątku, że interesuje się zlotem (przypominam:
adam00 pytał
Sau, w co moglibyśmy pograć w kafejce).
Z nimi byłoby nas 10-ciu (11-stu licząc Blaster'a).